Добре ли е котката да спи в леглото
Публикувано: 12 November 2008 - 06:58 PM
Първата и втората нощ всичко си беше о.к. тъй като на госпожицата и беше всичко новичко и страшничко. Свикна и започна да дивее. Не ме оставяше да спа сутрин и вечер. Дращише ме и мъжът ми ,но той е свикнал защото и преди си имал коте. Аз се оплаших, че тя няма да свикне и ще продължава да го прави. Купихме и едно пухкаво легълце и го сложихме на един от фотьойлите. Но тя не желаеше да спинка и да стои в нейното легло, и си продължаваше да си играе и да не ни оставя да спинкаме. На мъжът ми му беше много забавно и и се радваше много, защото е игриво и палаво коте , а не някакво котенце дето мързелува. Та нейното легло го преместихме върху нашето легло на ъгълчето. Моята принцеса и и хареса и започна да спинка там и си идва при нас сутрин гушка ни. Особено много обича да лежи опънато на шията ми и да си сложи пухкавите си лапички на бузките ми. Това е просто любимо за нея. Влиза под юрганчето от единият край и отива към крачката ни и там си лежи и като и стане топло излиза и така пак като и стане студено. Умница!!!!
Котенцето не излиза за съжаление навън, просто няма как. Но иначе точно до нашият прозорец има няколко дръвчета и много катерички и тя си ги гледа и казва: "МЯУУУ""МЯУУУ". Но още е мъничка да ги хване ;D
Та много е хубаво котето да спинка в леглото. Те ти дават спокойствие и радост когато ти се умилкват. Аз свикнах много и ми харесва и ми е забавно. Беше ми странно , плахо. Но това са милите котенца. Те наистина обичат да стоят до стопанина и да си играят. :kotence: :kotence: :kotence: :kotence:
Публикувано: 16 November 2008 - 04:52 PM

И в един момент кокера решава че трябва да провери дали Черньо спи.... и тогава става интерсно... имам чуството че стадо бизони се разхожда по леглото ....и това в 2-3 през ноща.... просто чудесн начин за събъждане по никое време. :rolleyes:След като се поиграят 10 минути всчико се успокоява до 6 сутринта.
Ама си ги търпим със жената :):)
Нали са ни любимци.
Публикувано: 20 November 2008 - 03:01 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 02 December 2008 - 10:33 PM
Публикувано: 03 December 2008 - 12:07 AM
Публикувано: 03 December 2008 - 01:28 AM
Цитат
:o
Публикувано: 03 December 2008 - 05:21 PM
Цитат

И в един момент кокера решава че трябва да провери дали Черньо спи.... и тогава става интерсно... имам чуството че стадо бизони се разхожда по леглото ....и това в 2-3 през ноща.... просто чудесн начин за събъждане по никое време. :rolleyes:След като се поиграят 10 минути всчико се успокоява до 6 сутринта.
Ама си ги търпим със жената :):)
Нали са ни любимци.
Много са сладки да са ви живи и здрави,а за събуждането ще свикнете ;)
Публикувано: 03 December 2008 - 08:06 PM
Публикувано: 03 December 2008 - 09:28 PM
Цитат
...
За скачането по бравите - преди доста години бях на гости и с учудване видях, че бравите на вратите в стаите на целия апартамент са обърнати НАОПАКИ - отварят се не с натискане надолу, а с дърпане нагоре! :o Обяснението беше, че котката им се научила да скача и сама да си ги отваря. :(
Има и едни пружини за врати, автоматично ги затварят...
Но и това не е решение, според мен. ;)
Съветвам ви просто да си поканите котето да влезе в стаята и да си легне при вас - защото то и без това ще намери начин да го направи, ако реши!
;D
Целувки и лека нощ на всички в общото легло! :P
Публикувано: 03 December 2008 - 09:57 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 December 2008 - 11:03 PM
Преди доста години се развива действието, герои са моя позната и котаракът и Пепси - кръстен така, защото в деня, в който са го взели в дома си, стопанката му за пръв път опитала Пепси-кола, тогава дефицит.. :P
Та въпросният Пепси сладко си спинкал гсдини наред в леглото на момичето, ама нали знаете - човек и добре да живее, един ден се жени/омъжва! :'( Любимият съпруг и любимият котарак се намразили от пръв поглед.
Новоизлюпеният заврян зет поставил ултиматум - това животно в кревата си не го искам! :-
Та какво мислите? Всяка вечер, всичките три години - докато си осигурят младоженците свое жилище - Пепси дебнел през терасата кога ще заспи зетя, след това с тихи котешки стъпки се примъквал при стопанката си в семейното ложе, гушкали се двамата до зори, а минути преди съпругът да се събуди Пепси се измъквал тихо по същия път. ;D
Присъствах на сцената, когато - след много години щастлив семеен живот и след печалната раздяла с дядо Пепси, починал от старост - на съпруга-рогоносец му бе обяснено с кого е делил години наред леглото си!
Е, няма емотикон за тая физиономия, която видях! :o :rolleyes:
;D
Публикувано: 03 December 2008 - 11:09 PM
Цитат
;D
Нееее, не мога да спра да се смея ;D ^_^
Публикувано: 03 December 2008 - 11:35 PM
Цитат
Преди доста години се развива действието, герои са моя позната и котаракът и Пепси - кръстен така, защото в деня, в който са го взели в дома си, стопанката му за пръв път опитала Пепси-кола, тогава дефицит.. :P
Та въпросният Пепси сладко си спинкал гсдини наред в леглото на момичето, ама нали знаете - човек и добре да живее, един ден се жени/омъжва! :'( Любимият съпруг и любимият котарак се намразили от пръв поглед.
Новоизлюпеният заврян зет поставил ултиматум - това животно в кревата си не го искам! :-
Та какво мислите? Всяка вечер, всичките три години - докато си осигурят младоженците свое жилище - Пепси дебнел през терасата кога ще заспи зетя, след това с тихи котешки стъпки се примъквал при стопанката си в семейното ложе, гушкали се двамата до зори, а минути преди съпругът да се събуди Пепси се измъквал тихо по същия път. ;D
Присъствах на сцената, когато - след много години щастлив семеен живот и след печалната раздяла с дядо Пепси, починал от старост - на съпруга-рогоносец му бе обяснено с кого е делил години наред леглото си!
;D
Супер история много е забавна :sarkastichen:
Публикувано: 07 December 2008 - 10:49 PM