Dog.bg Форуми : Добре ли е котката да спи в леглото

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добре ли е котката да спи в леглото

#81 Потребителят е офлайн   Kiska Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 November 2008 - 06:58 PM

:blink:Когато си взехме коте преди 2 месеца, много се зарадвах!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Първата и втората нощ всичко си беше о.к. тъй като на госпожицата и беше всичко новичко и страшничко. Свикна и започна да дивее. Не ме оставяше да спа сутрин и вечер. Дращише ме и мъжът ми ,но той е свикнал защото и преди си имал коте. Аз се оплаших, че тя няма да свикне и ще продължава да го прави. Купихме и  едно пухкаво легълце и го сложихме на един от фотьойлите. Но тя не желаеше да спинка и да стои в нейното легло, и си продължаваше да си играе и да не ни оставя да спинкаме. На мъжът ми  му беше много забавно и и се радваше много, защото е игриво и палаво коте , а не някакво котенце дето мързелува. Та нейното легло го преместихме върху нашето легло на ъгълчето. Моята  принцеса и и хареса и започна да спинка там и си идва при нас сутрин гушка ни. Особено много обича да лежи опънато на шията ми и да си сложи пухкавите си лапички на бузките ми. Това е просто любимо за нея.  Влиза под юрганчето от единият край и отива към крачката ни и там си лежи и като и стане топло излиза и така пак като и стане студено. Умница!!!!
Котенцето  не излиза за съжаление навън, просто няма как. Но иначе точно до нашият прозорец има няколко дръвчета и много катерички и тя си ги гледа и казва: "МЯУУУ""МЯУУУ". Но още е  мъничка да ги хване ;D
Та много е хубаво котето да спинка в леглото. Те ти дават спокойствие и радост когато ти се умилкват. Аз свикнах много и ми харесва и ми е забавно. Беше ми странно , плахо. Но това са милите котенца. Те наистина обичат да стоят до стопанина и да си играят. :kotence: :kotence: :kotence: :kotence:

#82 Потребителят е офлайн   bongo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 04:52 PM

Ами добре-зле  - спи при нас, проблема е обаче че си води другарче - тоя вляво  ;D
Качена снимка

И в един момент кокера решава че трябва да провери дали Черньо спи.... и тогава става интерсно... имам чуството че стадо бизони се разхожда по леглото ....и това в 2-3 през ноща.... просто чудесн начин за събъждане по никое време. :rolleyes:След като се поиграят 10 минути всчико се успокоява до 6 сутринта. 
Ама си ги търпим със жената :):)
Нали са ни любимци.

#83 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 November 2008 - 03:01 PM

Не знам кое е по-добре! Досадна котка или циврещо дете...
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#84 Потребителят е офлайн   laki_62 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 26 November 2008 - 10:29 PM

Голям кеф,котака се гушка,мърка,гали.Емъжът ми да му мисли,но котьо си спи при мен на дясната ми ръка,суче от нея,придърпва си я и мъъъърка цяла нощ..Понякога ме гази и се дразня,но иначе ми е гот.Нищо ми няма-спя по-сладко.

#85 Потребителят е офлайн   Nadq_Sani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 03:48 PM

Аз,моя приятел и нашето семейство котки (Баща,майка и синче) спим заедно представете си какво става на спалня 2.00 на 2.20  ;D Моят приятел спи на ръба на спалнята  ;D ;D ;D

#86 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 10:33 PM

Някой може ли да ми каже дали алергията към котки остава за цял живот или след няколко години изчезва? :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#87 Потребителят е офлайн   Nadq_Sani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2008 - 11:12 PM

Моята приятелка има същата алергия и е много неприятно само подсмърча  :(
и аз мисля,че остава,но дали е цял живот немога да ти кажа!

#88 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 12:07 AM

Аз не подсмърчам, но като малка много галих уличните котета и в последствие ми излязоха нещо като петна по ръцете, които се задържаха 2 години. Махнахме и много трудно, всеки ден ги мажех с нещо. Затова сега не пипам котки. Ако някой ден ще имам котка, трябва да е сибирска-поне към нея нямам алергия.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#89 Потребителят е офлайн   Пепсова мама Икона

• a natural brunette
  • Икона
Публикувано: 03 December 2008 - 01:28 AM

Цитат

Аз не подсмърчам, но като малка много галих уличните котета и в последствие ми излязоха нещо като петна по ръцете, които се задържаха 2 години. Махнахме и много трудно, всеки ден ги мажех с нещо. Затова сега не пипам котки. Ако някой ден ще имам котка, трябва да е сибирска-поне към нея нямам алергия.

:o

#90 Потребителят е офлайн   Nadq_Sani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 12:11 PM

Питах моята приятелка и тя каза,че неможе да се излекува,а само чрез медикаменти да се скрие за извесно време докато нямаш контакт с котки. Затова тя си взе куче.
Може да го израстеш- Съответно незнам на колко години си  ;)

#91 Потребителят е офлайн   Nadq_Sani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 05:21 PM

Цитат

Ами добре-зле  - спи при нас, проблема е обаче че си води другарче - тоя вляво  ;D
Качена снимка

И в един момент кокера решава че трябва да провери дали Черньо спи.... и тогава става интерсно... имам чуството че стадо бизони се разхожда по леглото ....и това в 2-3 през ноща.... просто чудесн начин за събъждане по никое време. :rolleyes:След като се поиграят 10 минути всчико се успокоява до 6 сутринта. 
Ама си ги търпим със жената :):)
Нали са ни любимци.

Много са сладки да са ви живи и здрави,а за събуждането ще свикнете  ;)

#92 Потребителят е офлайн   Fat Dog Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 08:06 PM

Няма лошо тия пухкави топки да спят на леглото,моя сам се научи.Ама така и не можах да го науча да си затваря вратата след като влезе в стаята ми, а той гада с цялата си наглост скача на бравата,отваря,идва и ляга при мен и кой трябва да стане да затваря-АЗ :huh:  Така и не се научи да си затваря ;D Иначе са си най-чистите животинки за мен така че не се притеснявайте за хигиената-нали се облизват на всякаде преди да си легнат B)

#93 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2008 - 09:28 PM

Цитат

Няма лошо тия пухкави топки да спят на леглото,моя сам се научи.Ама така и не можах да го науча да си затваря вратата след като влезе в стаята ми, а той гада с цялата си наглост скача на бравата,отваря,идва и ляга при мен и кой трябва да стане да затваря-АЗ :huh:  Така и не се научи да си затваря
...

За скачането по бравите - преди доста години бях на гости и с учудване видях, че бравите на вратите в стаите на целия апартамент са обърнати НАОПАКИ - отварят се не с натискане надолу, а с дърпане нагоре! :o Обяснението беше, че котката им се научила да скача и сама да си ги отваря.  :(
Има и едни пружини за врати, автоматично ги затварят...
Но и това не е решение, според мен. ;)
Съветвам ви просто да си поканите котето да влезе в стаята и да си легне при вас - защото то и без това ще намери начин да го направи, ако реши!
;D
Целувки и лека нощ на всички в общото легло! :P

#94 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 December 2008 - 09:57 PM

Ние сме с топки на всякъде вътре в къщата, а на две места където не са топки са обикновени брави, обърнати нагоре  ;D Обърнатите нагоре брави ми останаха от едната ми котка, а топките са заради кучетата.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#95 Потребителят е офлайн   Nadq_Sani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 10:03 PM

Вкъщи всички врати стоят отворени зариди кого мислите? ;D ;D ;D
Котките ми много е хубаво да усещаш,че тези животинки те обичатттттттт ;D
Ето ги и тях

#96 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2008 - 11:03 PM

Една история ще ви разкажа да се посмеете! :blink:
Преди доста години се развива действието, герои са моя позната и котаракът и Пепси - кръстен така, защото в деня, в който са го взели в дома си, стопанката му за пръв път опитала Пепси-кола, тогава дефицит..  :P
Та въпросният Пепси сладко си спинкал гсдини наред в леглото на момичето, ама нали знаете - човек и добре да живее, един ден се жени/омъжва! :'( Любимият съпруг и любимият котарак се намразили от пръв поглед.
Новоизлюпеният заврян зет поставил ултиматум - това животно в кревата си не го искам! :-
Та какво мислите? Всяка вечер, всичките три години - докато си осигурят младоженците свое жилище - Пепси дебнел през терасата кога ще заспи зетя, след това с тихи котешки стъпки се примъквал  при стопанката си в семейното ложе, гушкали се двамата до зори, а минути преди съпругът да се събуди Пепси се измъквал тихо по същия път. ;D
Присъствах на сцената, когато - след много години щастлив семеен живот и след печалната раздяла с дядо Пепси, починал от старост - на съпруга-рогоносец му бе обяснено с кого е делил години наред леглото си!
Е, няма емотикон за тая физиономия, която видях! :o :rolleyes:
;D

#97 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 December 2008 - 11:09 PM

Цитат

... на съпруга-рогоносец му бе обяснено с кого е делил години наред леглото си!
;D

Нееее, не мога да спра да се смея  ;D ^_^

#98 Потребителят е офлайн   Nadq_Sani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 11:35 PM

Цитат

Една история ще ви разкажа да се посмеете! :blink:
Преди доста години се развива действието, герои са моя позната и котаракът и Пепси - кръстен така, защото в деня, в който са го взели в дома си, стопанката му за пръв път опитала Пепси-кола, тогава дефицит..  :P
Та въпросният Пепси сладко си спинкал гсдини наред в леглото на момичето, ама нали знаете - човек и добре да живее, един ден се жени/омъжва! :'( Любимият съпруг и любимият котарак се намразили от пръв поглед.
Новоизлюпеният заврян зет поставил ултиматум - това животно в кревата си не го искам! :-
Та какво мислите? Всяка вечер, всичките три години - докато си осигурят младоженците свое жилище - Пепси дебнел през терасата кога ще заспи зетя, след това с тихи котешки стъпки се примъквал  при стопанката си в семейното ложе, гушкали се двамата до зори, а минути преди съпругът да се събуди Пепси се измъквал тихо по същия път. ;D
Присъствах на сцената, когато - след много години щастлив семеен живот и след печалната раздяла с дядо Пепси, починал от старост - на съпруга-рогоносец му бе обяснено с кого е делил години наред леглото си!
;D

Супер история много е забавна  :sarkastichen:

#99 Потребителят е офлайн   juliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2008 - 10:49 PM

Дали е добре или не е не знам.Ама си е мноооого хубаво да ти мъркат,е понякога да те наказват  ако не си в удобна за Нейно Величество Котка позиция.Бях останала за известно време без коте,ми то си беше ужас,нямаш опашка в устата като се събудиш,няма кой да те събуди в 5ч. сутринта за ядене.Е не мога да разбера  как някои хора могат да живеят без тия екстри ;D

#100 Потребителят е офлайн   plameni_p Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 11:23 AM

Тъй си е ;D Много хубаво се спи с еднокилограмово шалче на врата :blink: Малко тежи, ама как топлиииииии :palec: че и мърка :namigam:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема