Муцуните около нас
Публикувано: 11 August 2008 - 11:42 PM
Цитат

мммм те такова куче нема!
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :meche: :meche: :meche:

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 August 2008 - 02:22 PM

;D :wub:
Публикувано: 13 August 2008 - 01:52 PM

И ЦЯЛОТО НИ ГУЦ-ДЕН АЛБУМЧЕ ;D
Публикувано: 19 August 2008 - 09:47 PM
Публикувано: 20 August 2008 - 11:06 AM
Цитат
това бебе просто ми обира точките!!! Искам да му нацелувам нослето и цялата муца!!!! :wub:
Пък ето я нашата Армахилаторка как си дреме с кокъл в уста... след като си се разхождаше с него- бе да го дъвче, сякаш е забравила, че й повдига бузите ;D

А преди това ме гледаше изключително ЕнтЕлЕгЕнтно ^_^

държа да ЗАбележа, че сополчето с полепналите два косъма са жизненоважни за изграждането на образа на моя Armonster :D
Тези са просто уникални ^_^ :sarkastichen:

Публикувано: 01 September 2008 - 08:35 AM
Цитат
е стига бе
тая ТОЧКА ми обира ама всички точки
няма такова сладко мухче :wub: :wub: :wub:
направо е като от някоя приказка
а онова НЕЩОООО дето му е изпаднал езика
да вземат да му растът зъбенцата (вече са пораснали де)
щото какво му се пише ако ми падне
:wub:(ще прекаля с тази картинка) :P
Публикувано: 01 September 2008 - 06:03 PM

Публикувано: 01 September 2008 - 06:09 PM

Публикувано: 02 September 2008 - 08:35 AM
Цитат
това бебе просто ми обира точките!!! Искам да му нацелувам нослето и цялата муца!!!! :wub:
Пък ето я нашата Армахилаторка как си дреме с кокъл в уста... след като си се разхождаше с него- бе да го дъвче, сякаш е забравила, че й повдига бузите ;D

А преди това ме гледаше изключително ЕнтЕлЕгЕнтно ^_^

държа да ЗАбележа, че сополчето с полепналите два косъма са жизненоважни за изграждането на образа на моя Armonster :D
леле направо ме разби ^_^
Публикувано: 02 September 2008 - 02:28 PM
Цитат
Цитат
Ахах... ;D Едното очо отворено и наблюдава, другото спи дълбоко ;D. Интересен метод е измислил куч.
Този метод е измислил срещу мен-досадата с фотоапарата:Добре,снимай ама бързо и въобще не си мисли,че ще си будя и другото око в тая жега заради безкрайните ти фотосесии ;D

Публикувано: 17 September 2008 - 09:27 PM
(или подсещане за мъжете - жените не се събуждат с грим и прическа ;D)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 September 2008 - 11:18 PM
Цитат
;D ;D ;D