Фотогалерия на нашите любимци - част IV - та
Публикувано: 20 February 2008 - 03:41 PM
Публикувано: 21 February 2008 - 06:57 PM
Публикувано: 21 February 2008 - 07:14 PM
Публикувано: 21 February 2008 - 09:33 PM
Публикувано: 21 February 2008 - 09:57 PM
Цитат
von fori -Много грамотно си започнал да пишеш!!!!!!!!! ;),или може би това не си ТИ ???;D B)

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html
Публикувано: 22 February 2008 - 10:05 AM
Публикувано: 22 February 2008 - 12:10 PM
Публикувано: 22 February 2008 - 06:03 PM
Публикувано: 22 February 2008 - 06:05 PM
Публикувано: 22 February 2008 - 10:58 PM
Цитат
Дамм виждаш ли как на снимката от Пудел сме измайсторили Немска овчарка :huh: ;D
Публикувано: 22 February 2008 - 11:19 PM
Цитат
Хей,Бижу....виждам че си любителка на Фотошопа...ето ти още една "обработена" снимка!
Тук от Малка Италианска Хрътка измайсторихме това прекрасно малко кученце ;D
Публикувано: 22 February 2008 - 11:23 PM
Ако някой се интересува от начина на изработка ще му изпратя на лични точно описание на процеса ;)
Публикувано: 23 February 2008 - 03:07 AM
Гледам обичаш да иронизираш кучетата си, ми няма лошо,ама пък защо ме месиш мен не ми е ясно :huh: ...казах,че фотошоп наистина е добра програма за обработка на изображение какво лошо има в това не разбирам..
Лелеле,леле колко сме обидчиви на тема "произведени от нас кучета" само ще ти кажа,че форума нок и изобщо света не се върти около това твое кучило така,че извини ме,но не ме занимавай с глупости и не ми споменавай името.
Жива и здрава и ти и кутретата ти ..

Публикувано: 23 February 2008 - 07:08 AM
Направих си труда да попитам хора които разбират от породата и нито един от тях не каза,че рекламираните по форума кучетата на Мик са хубави.Затова моля не избивай комплексите си тук .Щом имаш кучета докажи ги по изложбите на дела а не тук на приказки.Ясно е ,че имаш кученца за продаване и не можеш да се сърдиш на хората ,че не искат да купуват от теб нито пък имаш правото да се сърдиш на Бижу затова ,че казва истината в очите
Държанието ти не прави чест.Арогантно е ,нагло е и показво единствено нивото ти на възпитание , според мен

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html
Публикувано: 23 February 2008 - 08:09 AM
Цитат
Гледам обичаш да иронизираш кучетата си, ми няма лошо,ама пък защо ме месиш мен не ми е ясно :huh: ...казах,че фотошоп наистина е добра програма за обработка на изображение какво лошо има в това не разбирам..
Лелеле,леле колко сме обидчиви на тема "произведени от нас кучета" само ще ти кажа,че форума нок и изобщо света не се върти около това твое кучило така,че извини ме,но не ме занимавай с глупости и не ми споменавай името.
Жива и здрава и ти и кутретата ти ..
:huh: :o :huh: :klati: :mazohist: ^_^ ^_^ ^_^
Публикувано: 23 February 2008 - 08:11 AM
Цитат
Направих си труда да попитам хора които разбират от породата и нито един от тях не каза,черекламираните по форума кучетата на Мик са хубави.Затова моля не избивай комплексите си тук .Щом имаш кучета докажи ги по изложбите на дела а не тук на приказки.Ясно е ,че имаш кученца за продаване и не можеш да се сърдиш на хората ,че не искат да купуват от теб нито пък имаш правото да се сърдиш на Бижу затова ,че казва истината в очите
Държанието ти не прави чест.Арогантно е ,нагло е и показво единствено нивото ти на възпитаниено , според мен
Е ти вече изби рибата ^_^ ^_^ ^_^