Фотогалерия на нашите любимци - част IV - та
Публикувано: 23 May 2008 - 10:35 PM
Не спорете с БИЖУ тя е огън и жупел :->) Ако някой тук във форума може да ви надговори това е тя :yahoo: Не и се косете ще ви попише и ще ви зареже, така направи с мен така ще направи и с вас ;D ;D ;D С една дума радвайте и се докато можете ;D :wub:
Публикувано: 26 May 2008 - 03:42 PM
Цитат
EternalDarkness няма за какво да се извиняваш!
Е тука мога да поспоря! Явно не си говорил с други съфорумци, за това така казваш ;D
Цитат
Ако някой тук във форума може да ви надговори това е тя
Е тука мога да поспоря! Явно не си говорил с други съфорумци, за това така казваш ;D
Или може би ти претендираш за първо място(ако под "други съфорумци" визираш себе си),та за това ти се спори ;D ако е така мини на лично ;D

Публикувано: 03 June 2008 - 01:43 PM
Добре де,аз така хубаво си играх с калта на дъжда,и защо сега не ме пускат ;D

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 03 June 2008 - 01:55 PM
Ей,ами аз :o

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 05 June 2008 - 09:21 AM
Цитат
Много са ви хубави животинките :->) Надявам се скоро и аз да се сдобия с такова съкровище :kuchence: :drugarche:
Аз мислех,че вече имаш :rolleyes:.Все пак добре,че искаш първо да научиш всичко и тогава да си вземеш любимец.
Според мен това е по-добрия вариант от този да се учиш върху животното и да експериментираш :palec: