- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Мерки срещу кърлежите!
#1 Guest_Danissa_*
Публикувано: 23 April 2005 - 11:24 AM
Публикувано: 23 April 2005 - 01:48 PM
същото важи и за фронтайна -frontline но за предпазване специално от кърлежи стябва да се нанася всеки месец
Публикувано: 23 April 2005 - 02:21 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 23 April 2005 - 02:23 PM

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 23 April 2005 - 03:31 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 23 April 2005 - 04:05 PM
Публикувано: 23 April 2005 - 04:33 PM
а адвантикс знам два случая - кучета хващат кърлежи и умират от пироплазмоз - добре че в Бг няма тази болест... за това взимам само Фронтлайн. Да питам - някой ползвал ли е спрея? как се работи с него? капките поне са ми ясни...

Публикувано: 23 April 2005 - 05:43 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 23 April 2005 - 06:50 PM
Наистина миналата година имаше фалшив фронтлайн и доста хора изпищяха след като го купиха подлъгани от ниската цена - ако някой ви дава фронтлайн "насипно", т.е. не отрязан от тройката, а без фолиото, което обвива ампулата можете да се позамислите дали да го купувате bl)
Има още доста препарати, които са с/у пълзящите и скачащи чудовища, но не ги споменавам, защото трябва да се нанасят след всяко намокряне или нямат никакъв ефект... А, забравих - фронтлайн спрей се поставя като в зависимост от опаковката се пръска определен брой пъти на килограм, т.е. при най-малката опаковка (100мл) имате 6-12 натискания на дозатора на килограм тегло (6 за късокосмести, 12 за дългокосмести кучета), като се стараете да пръскате с/у косъма и да навлажните цялата повърхност на кучето, а не около него или себе си bl) b) l)
Успех в неравната борба с гадинките d)
#11 Guest_danissa_*
Публикувано: 23 April 2005 - 06:52 PM
#15 Guest_Guest_*
Публикувано: 23 April 2005 - 10:07 PM
Дано d) ви никога не хващат най-големите гадове - кърлежите...Успехи на всички кучовчи и техните стопани :)
Публикувано: 23 April 2005 - 10:56 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 24 April 2005 - 07:41 AM
Мерси за предупреждението относно фронтлайна! ще съм по-внимателна като проверявам Лео...
Eni
Фронтлайн - спрей понякога го разреждат.. за да има повечко, нали се сещаш...
каква странна вет.лечебница - защо ти казаха там че е ефикасен цели два месеца? това е далеч от истината на светлинни години...

Публикувано: 24 April 2005 - 10:12 AM
Ени, и аз бях по същия начин, слагам и на 5-тия ден 3 кърлежа..а относно главата, наблюдавай мястото, дали се зачервява, дали се подува...на мойта Сара, като и остана хоботчето точно над окото и се поду като цицина и беше ужасно червено, намазах ги със спирт и след няколко дни и мина...обаче ако забележиш промени в общото състояние, веднага не вет, че да не е нещо друго :) дано не е
Furia_S за нищо мила, нали за това сме тук че да си помагаме :) дано на Лео нищо не му се случи, в близките ...ммм...20 години :)
Публикувано: 24 April 2005 - 10:18 AM
Хе, в магазина, от който го купих ми казаха така: един месец срещу къпрлежи, два месеца срещу бълхи, значи слагайте на 3 месеца l) l)
Все пак ние сме по-лесни - къс риж косъм, всяка бълха се вижда от метри.
- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »