Мерки срещу кърлежите!
Публикувано: 16 November 2005 - 05:40 PM
Публикувано: 16 November 2005 - 06:07 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 16 November 2005 - 06:09 PM
Публикувано: 16 November 2005 - 06:09 PM
и е предназначена за кучета от 1 до 10 кг... bl)
а има и фронтлайн спрей форма , която се дозира с напръсквони според кг. но полавината изхвърча настрани ...друга част остава по ръцете или ръкавиците на човешкото същество , което гони малкия палавник за да го напръска с пръскалката b) ...
определено със спрея е по весело super best / това е по преразказ на стопанин с коте на 4 месеца и куче, което се е оплашило от фъскането /
Публикувано: 16 November 2005 - 06:12 PM
w) d)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 16 November 2005 - 06:17 PM
Публикувано: 16 November 2005 - 06:35 PM
Публикувано: 17 November 2005 - 11:03 AM
за това съвета ми е ползвайте кучешкия фронтлайн за кучета дребни породи или спрея
Публикувано: 17 November 2005 - 11:31 PM
Цитат
а адвантикс знам два случая - кучета хващат кърлежи и умират от пироплазмоз - добре че в Бг няма тази болест...
- относно пироплазмозата не сте прави! В българия я има в изобилие и разнообразие! В София също!
-ако се диагностицира правилно и навреме се лекува успешно!
За Фронтлайна:
- Прилагам го успешно при бълхи на пипети, при условие че го нанасям като черта на гърба!
- При силна инвазия от кърлежи по добър е спрея!

www.doctoranimals.com
Публикувано: 15 December 2005 - 10:46 AM
Още нещо за действието на Фронтлайн - бълха не съм виждала от както започнах да го ползвам-3 г.
Всичко това е доказателство колко са различни кученцата, нали?
w)
Публикувано: 15 December 2005 - 07:56 PM
П.П Мерси за благодарности, за мен е удоволствие да помагам /особено на кокерчета b) /

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 December 2005 - 11:20 PM
По простата причина, че: 1| продава се на пипети 2| не се продава на големи опаковки, от които да се тегли със спринцовка...
--
Четейки тази тема, дотук стигнах до няколко странни извода.
Първо, че явно има ветеринари, ветеринарни аптекари и т.н., които пробутват под фирменото название "Фронтлайн" препарати, които нямат нищо общо - синички, зеленички, на гел.... дозиращи се със спринцовка... и се възползват от рекламата на фирмата за разпространение на нямащи общо с продукта неща.
Второ, че явно хората не гледат какво им се продава. bl) Като отида да си купя "Advantix", проверявам какво пише на опаковката. Като си купувам Дронтал - също. Обаче явно някои не го правят...
Много странно. Ако явлението в графа Първо го разбирам, макар и не одобрявам (ако попадна на такъв лекар, повече няма да отида там... ако лъже за Фронтлайн, какво остава за лекарствата, които би сложил на кучето ми и ваксините, които би използвал?), то явлението по графа Второ изобщо не го разбирам. Все едно да идеш в магазина и да си купиш телевизор Панасоник, а да се окаже че е "Фърст", а ти да се вържеш, че това е защото е модел "Фърст" на "Панасоник".... bl)

Публикувано: 06 April 2007 - 10:55 AM
Публикувано: 16 April 2008 - 08:37 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 16 April 2008 - 08:45 PM
Важно е да не се стиска силно при манипулацията и в никакъв случай да не се маже с мазнина или друго вещество. Тук не мога да се съглася с доктора. Води се, ако има лекар наблизо. Трябва да се извади възможно най-бързо, защото рискът от заразяване зависи от времето на паразитиране.
http://www.riokoz-vt.com/kyrleg.htm