Имам малко БОК на 3 месеца което също се разболя от парвовироза въпреки поставените му ваксини.Сега сме на 7-и ден от поставянето на диагнозата,справихме се с диарията и повръщането,от вчера пие само водичка без да повърне и спряхме вливанията венозно.Днес сутринта го захраних с малко пилешко бульонче - направо щеше да изяде и съдинката.Ще му давам малки порцийки през 2- 3 часа и ще следя за повръщане (дано да няма),молбата ми е за съвет при по-нататъшното хранене на кучето и какви допълнителни добавки като витамини и калций са нужни .Кучо вече гони котките из двора :)
Парвовироза
Публикувано: 02 August 2011 - 02:26 PM
kriskris94, в 09 April 2011 - 05:11 PM, написа:
Здравейте, аз също загубих кученце, Голдън, заради парвивироза! Борихме се пет дни,но ..... Въпросът ми е следния. Това се случи в Несебър, а ние попринцип живееме в София. Таа какво ще ме посъветвате. Колко да изчакам преди да си взема ново кученце. (Сега съм в София и ще се върна в Несебър след 2 месеца) Как да изчистя в Несебър, дрегите, обувките?
Благодаря Предварително
Благодаря Предварително
Вирусът е много устойчив, затова е необходимо да се изчака поне 7- 8 месеца!

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 07 August 2011 - 10:59 PM
Аз имах куче - лабрадор болен от парвовироза и оздравя и нищо му няма сега. Сутрин и вечер го водихме при ветеринаря. Не помня какво му преливаха, не помня какво правиха(бях малка), но помня, че лекарят каза, че ще е по-добре да го умъртвим, а ние му отказахме естествено и след много мъки се оправи. Сега е добре бих казала няма усложнения, но болестта е ужасна.

~Man is a dog's idea of what God should be~
Публикувано: 17 April 2012 - 05:42 PM
Аз имам питче на 4 месеца от 4 дена е мн слаб не яде а само провръща и изобщо вс гореспоменати симптоми за парво.Водих го на лекар , направиха му вливаниая и инжекции ,но не спомена нищо за парво . От прочетеното до тук ми стана ясно че май е болен от този вирус. Силно се надявам да се оправи за жалост си дадох последните пари за този преглед и лекарствата му , повече не мога да си позволя.Остава ми само да чакам с надежда че ще се преботи, тъй като има коментари ,че зависи и от самия организъм.
Публикувано: 23 July 2012 - 11:47 AM
Здравейте ,четох темата внимателно, ако може да попитам лекарите коя марка въксини са най надежни,,тоес най добри,Аз досега ползвах Biocan Puppy....но за съжаление нещо несъм доволен доста кученца загубих ,и след втората и след годишната,,,От скоро започнах да ползвам чешките на Nobivac ,,,Та въпроа ми е вие какви въксини ползвате и от коя сте наи доволни?; Тоест дават добър резулта срещу,,,, пару вируса,,,,,,
Благодаря предварително,,,,,,,
Благодаря предварително,,,,,,,