Здравейте, надявам се някой тук да може да ми помогне. Котката ми има около гърдите си по кожата, нещо като черни точки. Около всяко зърно 2 см диаметър. Няма оголени петна и опадала козина. И тези петна ги няма по другите части на тялото. Преди няколко месеца пак ги имаше, тогава ветеринаря /гледа материал с микроскоп/каза че не е нищо сериозно и да го изчистим със спирт, но сега пак се появи и е повече от преди. Какво е това и как се лекува?
Кожен проблем?
Публикувано: 26 February 2008 - 01:20 PM
Цитат
Но, аз я къпя всеки месец. И освен това живее в апартамент и няма къде да се изцапа.
Виждала съм същото нещо и при кучета и при котки - живеят с това без нищо да се случи, домашни животни имам предвид. До сега обяснение не съм получила какво е.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 February 2008 - 07:08 PM
Благодаря за отговорите. Тази вечер открих на коремчето и едно петно около половин сантиметър с опадала козина. Водих я пак на лекар и той отново нищо не можа да види на микроскопа. Но каза че има себорея. Но пък това какво общо има с петното и черните точки на никой не му е ясно.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +