Български барак
Публикувано: 27 June 2005 - 10:57 PM
Относно гатери, от няколко години искаме да направиме подобно нещо, но нещата все остават в застой.Причините не искам да опоменавам, защото навярно има и политическа намеса, но несъм обеден.
радвам се, че по вече ловджии почнаха да пишат във форума и 7/седма/ група придоби популярност. d)
Публикувано: 28 June 2005 - 08:08 AM
Цитат
Хубава идея. Съобразете я с другите кучкарски мероприятия,през септември /състезания на прасе в Ловеч,което го правят в началото на септември, и САСIВ -Добрич на 24.09./. Ако не успеете да намерите дата и спонсори заповядайте в Добрич да превърнем изложбата в " парад на българските породи" d) b)
#163 Guest_АНДИ_*
Публикувано: 28 June 2005 - 09:53 AM
Нещо май му се услади САС-а от първата им изложба.Като толкова искат изложби да не забравят с Ку4еТо да се запишат за Камчия!Нали трябва да издържаме с такси нашата майка БРФК,иначе може пак да им изключат телефоните!
Публикувано: 28 June 2005 - 11:14 AM
Цитат
Нещо май му се услади САС-а от първата им изложба.Като толкова искат изложби да не забравят с Ку4еТо да се запишат за Камчия!Нали трябва да издържаме с такси нашата майка БРФК,иначе може пак да им изключат телефоните!
Za da ne ostanesch v strani ot meropriatieto i da ne zagubisch niakoi CAC, moge da si vzemesch niakoia i druga BG poroda, nali? r)
Публикувано: 28 June 2005 - 03:27 PM
Цитат
Даниславе,ти май наистина си само с немци,я да вземеш едно гонче от Арап,че трябва да се работи и по българските породи. Видях женската ,която са заплодили на изложбата в Баня, вземи от тази връзка .
Конак не е расист , а националист,ама и той има немска порода. r)
Обаче да знаеш,че и германците са доволни от нашите породи.
#166 Guest_АНДИ_*
Публикувано: 28 June 2005 - 03:28 PM
#167 Guest_АНДИ_*
Публикувано: 28 June 2005 - 03:38 PM
Публикувано: 28 June 2005 - 06:41 PM
Цитат
Ти това за расизъм ли го приемаш? bl)
Българските породи са на България и не виждам нищо лошо да се популяризират! r)
Цитат
Дори две!Курцхаарката и дакелка! d)
Цитат
Мисля да дадем шанс и на други курцхаари да се титуловат r) , ако участвам е много вероятно да се "окичим" с още един САСІВ, но три са ми достатъчни.Чорба от тях няма да правя, а и нямам болни амбиции да си кичи стените у дома със САСІВ карнети b) .
Шегата настрана, наистина няма да мога да доведа CH Bg MURA ot Tsvetan Tsvetkov в Камчия, защото се надявам по него време да е вече родила малки от CH Bg TISSOT DU NID AUX NOBLES, който обаче ще бъде там. b) d)
Публикувано: 04 July 2005 - 01:30 PM
Ти да не се разсърди нещо?
Жел, Симеоне !
Каде изчезнахте бе хора? r)
Тука дъждовете направо ни сринаха.Има съборени къщи, скъсани мостове, заляти мази /голям процент/, направо е бедствие. Сега да го видя оня многознайко дето пишеше, че искал да вали за да закъснее жътвата, какво ще яде на зима и на какви цени!? Каде са се скрили малките пъдъпъдъчета в тези реки, предизвикани от порои? Е доволен ли е господина сега от закъснението на жътвата?
Публикувано: 04 July 2005 - 02:55 PM
То не само при вас е така с дъждовете,тука житото почернява.
Пъдпъдъчетата са в неизвестност.
Сега по темата за барака -- Има ли при вас окучена кучка,с твоята какво става?
Явно няма да има достатъчно пъдпъдъци,че трябва да се приготвяме за свине b) d) .
Публикувано: 04 July 2005 - 05:26 PM
Дори и по време на жътвата пак проверявах форума всеки ден, а ти като почна да агрономстваш и 10 дни не се весна?
Както и да е...кво става по вашия край? Май няма да остане пъдпъдък?
Тука само една градушка ни удари... ама засега няма големи валежи.
Ще трябва да идваш при мен за пъдпъдък, а?
Приготвил съм ти една книга, ама е на английски. Дано да го знаеш d)
Публикувано: 04 July 2005 - 05:54 PM
Цитат
Има една кучка.Палетата са на 32 дни.С моята нищо не стана.Не я вземах.
Цитат
Майтапа настрани.Май наистина ще трябва да си търся място кадето да ловувам на пъдпъдъци.А английски не разбирам за съжаление.На ловна тематика ли е? Симеоне благодаря ти все пак, че си се сетил за мен d)
Публикувано: 04 July 2005 - 11:19 PM
The Amerikan Kennel and Sporting field
издадена 1882 г.
Публикувано: 05 July 2005 - 06:50 AM
Цитат
The Amerikan Kennel and Sporting field
издадена 1882 г.
Супер! Ама как ще я превеждам незнам. b) d)
Публикувано: 11 August 2005 - 08:01 PM
ЖЕЛ пусни инфо и снимки за инбредното кученце d)
Публикувано: 14 August 2005 - 08:09 PM
Цитат
Да! И наистина изглежда добре! Хареса ми. d)
Публикувано: 17 October 2005 - 12:25 PM
В момента имам 5 барачета от син на Мухльо, 4 мъжки и 1 женско super