Dog.bg Форуми : Български барак

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български барак

#141 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 June 2005 - 08:20 PM

За Гърция няма да намалеят,просто бутат повечко парички на гръцките митничари,това го знам от първа ръка.Не на нашите ,а на гръцките митничари.
Пък това куче ,не е откраднато ,защото е показано на изложбата /то през 2003г. също беше на изложбата в Роман/,а защото му се носеше славата за работните качества.Жалко ще е и ако Себахтин не е успял да произведе нещо от него/КОНАК тои има при него дъщеря на Мухлю и старата ми кучка,която много ми я хвалеше,сега е на 2г и 2м./.

#142 Guest_АНДИ_*

• Група: Гости

Публикувано: 22 June 2005 - 03:15 PM

Да го таковат манафите този който краде куче!
Жельо не Ви разбирам от бараците,но от тази снимка и Конак нищо няма да разбере от твоя Рамбо!Че постави го в стойка,или го пусни да бяга някъде на чисто и тогава го снимай!Данислав

#143 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 03:26 PM

На конак му изпратих няколко снимки, има го кучето и право,но той е решил да сложи тази.Аз не знам как да кача снимка затова ги пратих тои да ги качи.Кучето може да се види и на сайта на клуб български барак,на снимките от изложбата през 2003г.

#144 Guest_АНДИ_*

Публикувано: 23 June 2005 - 04:08 PM

Тогава съзирам провокация от страна на Конак!Прати му малко снимки на ягдтериери/на твоите 3-те ако още са толкова/ задължително!Искам да ги видя!Иначе ще дойда по-рано за този новообявен CACIB в Добрич и ще съжаляваш!!!

#145 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 09:18 PM

Цитат

Тогава съзирам провокация от страна на Конак!

А другите снимки на нищо не приличат!Кучето не е представено добре на тях.Изглежда по нежно и някак недоразвито. r)
Но щом ме обвинявате в провокация..............ще кача още една b) b) b)
И Zhel, ти ми каза да сложа такава каквато сметна за добра.Опитах се макар и загадачно да представя кучето в най добра светлина, но щом искаш........ b) .Няма да се караме сега заради един барак я l)

#146 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 09:24 PM

Рамбо от Желев! d)

[li]Качена снимка
    [li]тук

#147 Потребителят е офлайн   impres91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 09:46 PM

Цитат

На конак му изпратих няколко снимки, има го кучето и право,но той е решил да сложи тази.Аз не знам как да кача снимка затова ги пратих тои да ги качи.Кучето може да се види и на сайта на клуб български барак,на снимките от изложбата през 2003г.

Ei, Rambo na poslednata snimka izglegda 2sm pod zemiata! Ne go smiaite taka na trevata! Krie mu krakata i vizualno izglegda kasokrak. A i v stoika go opavaite oste malko, che izglegda sas sedlo taka. Moge da probvame sledvastia pat zaedno da go straknem? r)
User's Signature

Качена снимка; Качена снимка
Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 02:12 PM

Цитат

Тогава съзирам провокация от страна на Конак!Прати му малко снимки на ягдтериери/на твоите 3-те ако още са толкова/ задължително!Искам да ги видя!Иначе ще дойда по-рано за този новообявен CACIB в Добрич и ще съжаляваш!!!

Не може да има провокация,има снимки на които аз го държа тоя Рамбо,но са на апарата на собственика и трябва да ги взема,надявам се да съм успял да го поставя правилно на тях.
Анди,моите териери вече са 4,няма слънце да ги снимам сега,но при първа възможност ще ги пратя на Конак да ги качи ,но в другата тема.Цациба в Добрич,не е новообявен,тези изложби се заявяват още от предната година,но явно не е бил рекламиран по- рано.Абе нали знаеш,че няма да съжалявам,че ще дойдеш по- рано за изложбата в Добрич,но можеш да дойдеш още по- рано преди изложбата на Камчия.Дай някакъв имейл да ти пратя снимките директно на теб.

#149 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 02:19 PM

Цитат

Ei, Rambo na poslednata snimka izglegda 2sm pod zemiata! Ne go smiaite taka na trevata! Krie mu krakata i vizualno izglegda kasokrak. A i v stoika go opavaite oste malko, che izglegda sas sedlo taka. Moge da probvame sledvastia pat zaedno da go straknem? r)

импрес 91,влез в сайта на български барак и там ще видиш същия този Рамбо поставен в стоика,но на нея снимка е на възраст 8м.20дни.,изложбата през 2003г.

#150 Потребителят е офлайн   impres91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 06:11 PM

Imenno, zatova go pisha tova, zastoto sam go vigdala i a givo i na snimkite. r)
User's Signature

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 10:51 PM

Цитат

Imenno, zatova go pisha tova, zastoto sam go vigdala i a givo i na snimkite. r)

Е Zhel, виждаш ли, че страничните наблюдатели забелязваме един регрес спрямо Рамбо от Желев.Така, че мисля първата снимка беше най удачна макар и да не дава цялостна представа . d)

#152 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 11:04 PM

Важното е ,че са го виждали на живо b)

#153 Потребителят е офлайн   impres91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2005 - 07:26 PM

Цитат

Важното е ,че са го виждали на живо b)

r) ;)
User's Signature

Качена снимка

#154 Guest_АНДИ_*

Публикувано: 27 June 2005 - 11:42 AM

Жельо,мисля,че ние с Конак сме мнозинство и ще трябва да дойдеш ти при нас.В краен случай може да се разберем нещо компромисно-среща по средата.Като казвам да дойдеш означава в множествено число/да доведеш киноложката ти/.
Форума е ловен,а не качваш нищо.Дай някаква информация къде ще хапят кучетата прасета и кога.Виждаш,че хората ги интересува.Ако не да звъня на Иван Донев и да видя какво ще има из Силистренско.Аз тази година нямам какво да пускам,освен ветеранката ми,която между впрочем е в отлична форма и дано поживее още някоя друга годинка да ме радва.
Сега нещо наистина сериозно-иска ми се да се събираме по-често Североизточна България.Искам и с другите кучкари,но поне тези които сме по-близо можем да го правим.Конак вече идва при мен,аз мога да му върна визитата,но сега е "Сезона на агрономите" и може да е ангажиран.
Това май не беше за тази тема,но ако искате можем да отворим Нова тема-среща на развъдчиците на ловни породи от Североизточна българия/а и не само от Североизточна/.Поправям се "СРЕЩИ"

#155 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2005 - 12:56 PM

Цитат

Жельо,мисля,че ние с Конак сме мнозинство и ще трябва да дойдеш ти при нас.В краен случай може да се разберем нещо компромисно-среща по средата.

Ако се срещаме по средата няма да можем да разглеждаме кучетата.Аз винаги като имам път през Търговище се виждам с тяхната група,но ти ми оставаш малко настрани от пътя.Най-скоро може да се видим на Камчия,аз вече съм в отпуск.
За някакво предстоящо състезание не съм чул . На Хитово е традиционно в края на август на втората седмица от откриването на сезона.
Иска ми се на такива мероприятия да участват повече бараци,защото все пак темата е за български барак, но вижда се че хората ги е страх от кражби и явно е с основание.

#156 Guest_АНДИ_*

Публикувано: 27 June 2005 - 01:40 PM

Жельо току що говорих с Иван Донев.Изпитанията в Дулово ще бъдат през юли,но още не се е събирам УС на Сдружението им да определят точната дата.Когато я определят ще ми се обади и ще я кача във форума.
Аз съм отпуск от 01.07.-сега в петък и до морските изложби ще бъда в Разград тъй като трябва да поработя повече с младите кучета преди сезона.След като си отпуска можеш да дойдеш с жена си в Разград с приспиване-у нас поне има много място.Ще се обадим и на други и ще Ви посрещна.А след откриването на ловния сезон можем да разменяме гостуването.

#157 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2005 - 03:16 PM

Дано дуловци да не насрочат дата по време на морските изложби,че ще се раздвоим.
Гостуването е лесно,всички сме в отпуск през юли.Регистрирай се да пишем лични съобщения,че да не пълним форума.

#158 Guest_АНДИ_*

Публикувано: 27 June 2005 - 03:30 PM

Нямам интернет,тъй че не мога да се регистрирам.Нанко ще ме търпи още малко,докато спечеля пари от кинология/голям смях/,и си пусна интернет у нас.Ще се обадя на И.Донев ако може да не правят изпитанията последната седмица на юли.Ти не си ли се чувал с Юлиян от Кубрат?Той се пенсионира и не съм го виждал.Разбираш сега защо искам да се видим.Най-много изпитания на диво прасе провеждаме при нас,в Североизточна България,тъй че трябва да направим така датите,че да не се застъпват.Хубаво е даже да ги изтеглим по-рано преди жегите за да станат по-реални.Но за това трябва да се съберем.Ще го съобразим и с екстериорните изложби и другите изпитания-за подземници и птичари.Ако не се въведе някакъв ред няма да се постигне нещо кой знае какво.А като са ясни правилата ще дойдат и спонсори и всичко ще си дойде на мястото.Нали ще ставаме европейци!

#159 Потребителят е офлайн   симеон Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2005 - 03:42 PM

Тъкмо щях да ви питам, що провеждате изпитанията на гатер в най-големите жеги? Юли и август? Бях чел в "Наслука", че на едно такова лятно изпитание един дратхар се наредил глава до глава до дивото прасе да пие вода... толкова му е било горещо d)
User's Signature

"В любви, как на охоте - нельзя быть одному" [br]http://www.moniconi.com/nanev

#160 Guest_АНДИ_*

Публикувано: 27 June 2005 - 03:49 PM

Тъй като се отплеснахме от бараците се премествам в темата за гатерите.Симеоне там ще ти отговоря на въпроса.

• (17 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни