Понеже не бях достатъчно специфична в отговора си, а не съм фен на иронично подхвърлени въпроси, отговарям специално за Манус:
Цитат от учебника за Медицинския университет по Обща патология написан от проф. Григор Велев, дн, издаден от издателство "Знание" 2007 г.
"Инсерционна хипотеза за вирусната етиология на туморните заболявания - действието на HPV се свърза в потискането на p53 и Rb-1 протеините, които имат тумор-супресорна роля. Това е ДНК вирус, който действа директно чрез настаняване в генома на клетката гостоприемник...." има и още, но мисля, че това е достатъчно :blink:
Понеже не съм надменно иронична, като теб, приемам че знаеш какво е тумор-супресорен белтък и какво е тумор-супресорен ген и се надявам информацията да ти е била полезна ;)
Кучетата и рак на гърдата при жените!
Публикувано: 10 March 2008 - 10:24 PM
Да то преди 1-2 години ако си спомняте ни бяха побъркали с предстоящата пандемия от птичи грип :rolleyes:,защото трябваше да си продадат новото безумно скъпо лекарство май беше тамифлу.

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 12 March 2008 - 01:23 AM
От любопитство изчетох темата....
То на този свят нищо сигурно няма, ама дето се казва, ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш :(
Кучето ми ме събужда с безумна доза любов всяка сутрин и отнема много от стреса в ежедневието. Не ми хрумва по-добра "ваксина" ;)
Не е по темата, но се сетих за друго изследване - някога съм чела.... Хората отглеждащи кучета значително по-рядко имат сърдечни проблеми - обеснението е много просто - разхождат се по два пъти на ден - зиме, лете, в дъжд, в сняг.... Освен това, наблюдавайки животните си, не забравят да се радват на елементарните неща - като едно хубаво протягане на слъце например :blink:
То на този свят нищо сигурно няма, ама дето се казва, ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш :(
Кучето ми ме събужда с безумна доза любов всяка сутрин и отнема много от стреса в ежедневието. Не ми хрумва по-добра "ваксина" ;)
Не е по темата, но се сетих за друго изследване - някога съм чела.... Хората отглеждащи кучета значително по-рядко имат сърдечни проблеми - обеснението е много просто - разхождат се по два пъти на ден - зиме, лете, в дъжд, в сняг.... Освен това, наблюдавайки животните си, не забравят да се радват на елементарните неща - като едно хубаво протягане на слъце например :blink:
Публикувано: 24 March 2008 - 02:32 PM
Цитат
От любопитство изчетох темата....
:yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +