Dog.bg Форуми : Женка Немска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Женка Немска овчарка

#1 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 March 2008 - 12:14 PM

Подаряваме тази крадавица... Майка ми няма никакво желание да я гледаме. Освен това, няма да ви лъжа, кучето копае :P Беше изкопала безценните растения на майка ми та затова и търсим нов дом. Има всички ваксини и е редовно обезпаразитявания. Идва от развъдник, и не само напомня на немска овчарка, но си е :D Много е умна и енегрична. Сиурна съм, че една от причините за копаенето е, че не я извеждаме достатъчно. :( Живяла е на дор досега. Много ми се иска който я вземе да я вземе да живее вътре, защото кучето много иска внимание. Ще се найчи лесно, защото е умна и ще го приеме за голяма привилегия амо може да живее вътре. Научи са да си отваря външната врата...  :o :D Иначе не е с лош характер, не ве спестявам информация, много е добродушна. Като я води малката ( на 6 ) не се дърпа а като съм аз...  ;D  Сега е между 3 и 4 години, не е кастрирана. Намираме се в Банкя, тел. - 0899 844 152/1 , 02/997 8611

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#2 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 09 March 2008 - 11:21 PM

Кучето е прекрасно и би трябвало лесно да намери нови стопани. Пиши и в темата за НОК в раздел "Породи".
Само едно не ми е ясно: как може да се разделяте с такова куче заради някакви си изкопани растения?
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#3 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 09:48 AM

... И аз това се чудя :( Странни са родителите.
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#4 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 10:42 AM

Не ми се ще да повярвам, че на кантар са сложени някакви си китки и това куче!? Освен това винаги може да се оградят тези толкова безценни растения или да се попречи на кучето да стига до тях. Кучето на снимките е страхотно! Не знам, никого не съдя, просто за нищо на света не бих си дала кучето, та ако ще да ми е преорал цялата градина.И в двора ги няма вече красивите цветя около дръвчетата, защото ги оскуба, ама не го преживях като нещо кой знае какво.Случва се да скочи да чупи клонки на някоя овошка - ами караме му се и той като че ли се отказа вече да го прави. Или поне скоро не е.А го прави, защото на разходките извън града му позволяваме да си чупи клонки, ясно е, че разлика няма как направи сам и да не пипа дърветата в двора.
А не е ли възможно да ограничите допира на кучето до тая ценна растителност и ти да се занимаваш повече с него, да играете, да го разхождаш. Мисля, че ще спре да прави бели.Все пак четири години е с вас...........
Още един път, не се засягай, вие в семейството си решавате, но аз не бих се разделила с такова куче.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#5 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 11:05 AM

Общо взето имаме един голям двор-разсадник. Криси, не е наша официално, леля ми я купи. И щеше да я умори от глад, та ние поехме грижите. Имаме кокер и котка, аз ходя на уроци по 3 неща и училище. Принципно, може да стане, с повечко нерви. Или да се връзва за през нощта (само тогава копае), защото  много изобретателна и ще намери начин да го презкочи. Може да излиза от къщата, незнайно как, по всяко преме. Сигурно си има начин , прескача най-вероятно. Но си седи при нас. Не ходи на нощни походи  ;D А пък иначе... доста ми е гадно, защото нямаме много време за разходки. А пък тя какъвто е любопитко, има нужда.
User's Signature

#6 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 10 March 2008 - 11:25 AM

maccarta, разбирам, че не зависят нещата от теб в случая и нямам желание да те упреквам ;)
Овчарката е куче, което има нужда от доста движение - поне 6 км на ден да тича. Освен това има нужда от занимание - това е служебно куче, ако не се обучава на нещо - страда.
Това, което можеш да направиш, е да помолиш майка ти да не го дава на първия желаещ, а да й потърсите наистина някой, който ще се грижи добре за нея.
Пуснах линк към темата във форума за НОК, надявам се, нямаш възражения B)
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#7 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 11:30 AM

Мен ме смущава това *подаряваме*, страхувам се сульо и пульо да не се юрнат сега да искат кучето. Наистина, внимателно подберете на кого да го дадете, кучето е страхотно и го заслужава. И както gabipap пише, дано тоя човек има време за него, т.е да работи с нея, да я обучава.Тя има нужда от това.
User's Signature

#8 Потребителят е офлайн   6anaq ot Aimer Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 08:53 PM

здравей,искам да те питам,кажи ми как се казва кучето,има ли татуировка в ухото,има ли родословие и т,н

#9 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 10 March 2008 - 10:39 PM

Преди известно време не бяхте ли отново вие когато търсихте дом на няколко месечния си мопс, за да си купите котки рагдол с цел правене на развъдник? Питтам само от любопитство  :-  Извинявам се предварително ако ви бъркам с някой друг.  :-
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 10 March 2008 - 10:50 PM

Тази овчарка се подарява за втори път. Т.е. прави се опит да се подари. Искахме да я вземем за бащата на една приятелка, бяхме се договорили да се видим, само трябваше да кажат ден и час. Момичето... в последния момент се отказа и ние взехме една друга овчарка, която беше изоставена и сега си живее като царица. Та много ми е интересно.... колко пъти ще подарявате това куче... и други животни.... А кокерката ако направи някоя беля и нея ли ще я подарите...? А котката? И какво гарантира, че и този път в последния момент леля ти няма да се обади да каже, че в крайна сметка не си я дава /както каза миналия път/?
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#11 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 10:54 AM

Именно, майка ми се отказа, момичето беше ЗА.  :blink: Сега се уверих че е сигурна. Казва си Криси, няма родословие. Леля ми вече няма думата. Осмен това, самотната , какви са тия намеци?  :o  Ако направи някоя беля... не си запозната със ситуацията, какви глупости говориш?! Малко прекалявате с критиките. Не, няма да да подаря кокера или котката си, до колкото зависи от мен!  :- Криси е с нас от от 4 години, аз съм поела голяма част от грижите за нея. Майка ми мрънка от много време да я подарим, на някой, който ще има повече време. Когато тя се отказа бях толкова разочарована, колкото и хората които отратихме. СЕГА тя няма думата разпитах ги всички са твърди, за да не ми говорят глупости хората по форумите отново.  :huh:

За развъдника идеята се провали отдавна. Кастрирахме котето, тя надебеля е се успокои. Само че беше със мейн кун котки идеята. Просто майка ми не е толкова навита като мен и също толкова скептични като вас. Котката прави бели но това няма нищо общо. С нея вечер се излягаме на дивана и гледаме Music idol а Криси седи отвън и лежи пред вратата.

пс. Котката прави бели, Беки също... денонощно  ;D
User's Signature

#12 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 11 March 2008 - 11:18 AM

А за мопса не разбрах? И той ли правеше бели?  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   misha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:28 AM

Цитат

...за да не ми говорят глупости хората по форумите отново.   

maccarta, предлагам да посмекчиш тона.
Ако има нещо глупаво в тази ситуация, то това не са изказванията на хората от форума, а причината да подарявате кучето.

#14 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 12:17 PM

Цитат

Цитат

...за да не ми говорят глупости хората по форумите отново. 

maccarta, предлагам да посмекчиш тона.
Ако има нещо глупаво в тази ситуация, то това не са изказванията на хората от форума, а причината да подарявате кучето.

Мисля по-добре е да я подарят, отколкото да не се грижат за нея, както трябва!  :palec: Дано си намери грижовен стопанин!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 06:39 PM

хех, тона... Ок смекчавам го. Но не разбрах какво е глупавото в причините да я подарим? Мисля че вече споменах, че не зависи от мен...  :-  Не разбрах също и защо всички бързат да критикуват.
User's Signature

#16 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 09:32 PM

Цитат

.......Не разбрах също и защо всички бързат да критикуват.

Наистина ли не разбираш - от загриженост за кучето. А ти не се засягай, знаеш, че във форума повечето са хора, отговорни към съдбата на кучетата и другите животинки и правят доста в това отношение.
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2008 - 09:38 AM

Както и да е Криси е при нови хора. :yahoo: Там ще и е по-добре.  :blink:
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2008 - 10:58 AM

Дано е попаднала на нейните си хора, дано има късмет момичето и да е добре.
User's Signature

#19 Потребителят е офлайн   caprice6810 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 March 2008 - 07:04 PM

zdraveite
krisi e pri nas, mn sam 6tastliva i tazi ve4er mnogo mi lipsva ;D
ne se prit. ne e tagna i se 4uvstva dobre v noviq dom
sutrint dobre poti4axme v ndk a v momenta e v iujniq park na razxodka :->)
mnogo intel. momi4e e
tiq dni 6e ka4imsnimki
sori 4e taka pi6a ama nqmam keybord v momenta
stopankata da pi6i na skype capricious_baby za info :sos:
i o6te ne6to- tyk sadite za horata pribarzano, az se zapoznax sas stopanite na kriska i sa gotini hora, a vie gi izkaraxte... B) :wub:

Качена снимка
мод

#20 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 03:07 AM

caprice6810 а  аз до колкото помня преди време сериозно се интересуваше от пит или бъркам  :-
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни