Публикувано: 10 March 2008 - 10:42 AM
Не ми се ще да повярвам, че на кантар са сложени някакви си китки и това куче!? Освен това винаги може да се оградят тези толкова безценни растения или да се попречи на кучето да стига до тях. Кучето на снимките е страхотно! Не знам, никого не съдя, просто за нищо на света не бих си дала кучето, та ако ще да ми е преорал цялата градина.И в двора ги няма вече красивите цветя около дръвчетата, защото ги оскуба, ама не го преживях като нещо кой знае какво.Случва се да скочи да чупи клонки на някоя овошка - ами караме му се и той като че ли се отказа вече да го прави. Или поне скоро не е.А го прави, защото на разходките извън града му позволяваме да си чупи клонки, ясно е, че разлика няма как направи сам и да не пипа дърветата в двора.
А не е ли възможно да ограничите допира на кучето до тая ценна растителност и ти да се занимаваш повече с него, да играете, да го разхождаш. Мисля, че ще спре да прави бели.Все пак четири години е с вас...........
Още един път, не се засягай, вие в семейството си решавате, но аз не бих се разделила с такова куче.

прочети правилата за подписите