Змии
Публикувано: 12 June 2008 - 08:05 PM

Да смокове са, няма отрова няма такива неща :blink: . За цена нищо няма да говоря, пък камо ли и да мисля, да се стигне до този момент и тогава ще мисля ;) . На снимката е показано как змиите са се заклещили и се оплождат ;D .

Моята змия НЕ яде кучета и котки!
Публикувано: 12 June 2008 - 10:02 PM

RAMMS+EIN
Публикувано: 13 June 2008 - 06:49 AM
Цитат
П.П. Блаиритата са просто уникалнииии снимката по-горе кадето се оплождат е от събота, понеделник и вторник ги хванах отново, а в момента точно сега когато пиша този пост мъжкарят я е нагънал отново, а са няма и 1 метър разстояние от мен.

Публикувано: 25 June 2008 - 02:51 PM
Оставям на страни това, че според мен /което си е мой проблем/ има нещо извратено в гледането на змии, обаче ако ви избяга на вън отровна кво правим? Трябва ли някой да гушне букета, за да се научите да ги пазите повече? Най-големият страх в живота ми е змията - поне веднъж месечно сънувам кошмари със змии и това продължава от години......ако видя змия на свобода сигурно ще получа удар преди да ме е ухапала.....
Не искам да обиждам никого, а да ви помоля да се замислите над сигурността - на околните, на самите змии, а и вашата собствена!
Публикувано: 26 June 2008 - 07:42 AM
Аз въобще не разбирам от змии /по обясними причини/, но все си мисля, че дори и със стопанина си да е кротка, едва ли със съседите ще е ......ами ако някой я настъпи без да иска, просто защото едва ли очаква нейде из краката му да има змия....? На мен ми се вижда доста страшничко, пак казвам,че съм пристрастна заради ужаса, който изпитвам от тях, но не съм ли права, че е напълно възможно?
Публикувано: 26 June 2008 - 08:38 AM
Цитат
Аз въобще не разбирам от змии /по обясними причини/, но все си мисля, че дори и със стопанина си да е кротка, едва ли със съседите ще е ......ами ако някой я настъпи без да иска, просто защото едва ли очаква нейде из краката му да има змия....? На мен ми се вижда доста страшничко, пак казвам,че съм пристрастна заради ужаса, който изпитвам от тях, но не съм ли права, че е напълно възможно?
От една страна си права, защото ние гледаме животинките, за да ги пазим, а не да ги изпускаме навън. Но от друга страна понякога се случват такива инциденти, било то със змии, зайци, гущери или паяци и ние можем да ги предотвратим единствено с внимание и правилно отношение. Според мен не е нужно да преекспонираме фактите и веднага да заявяваме, че е било безотговорно отношение на собственика на змиичето.Все пак не бива да засяваме собствените си страхове у другите, само защото така сме преценили за добре.
Колкото до страха ти-всеки има страх от нещо, независимо дали е животно, човек или предмет.Понякога само трябва да погледнем реално на нещата.
Успех!
Публикувано: 26 June 2008 - 02:05 PM
Публикувано: 26 June 2008 - 08:09 PM
Нищо от горните постове не е с цел заяждане или обида, но ако се е случило се извинявам !!!
Поздрави, Милен.

Публикувано: 27 June 2008 - 09:14 AM
Между другото, следи ли се при продажбата на отровни змии при кого отиват, опитен ли е гледачът и разни такива работи?
Публикувано: 27 June 2008 - 08:23 PM

Публикувано: 30 June 2008 - 10:02 PM
Цитат