За кинолозите и кучешките боеве
Публикувано: 18 March 2008 - 08:50 PM
и в повечето случай целят да представят "стоката" която рекламират в "по-добра"
светлина от колкото е тя в действителност. Всичко е рекламен трик мила, да знаеш.....
Публикувано: 18 March 2008 - 09:04 PM
И изобщо отричаш ли бойните качества на бултериера?
Казваш, че е ниско интелигентен, защо? Защото не води добре
битките ли или има друга причина? Защо обиждаш бултериера?

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 18 March 2008 - 09:08 PM
Цитат
светлина от колкото е тя в действителност. Всичко е рекламен трик мила, да знаеш.....
Сигурна съм че от FCI ще оценят по достойнство тази "реклама" и "по-добра светлина" на "стоката ти" като прочетат ...
п.п.Ако обичаш ,въздържай се от "мила" и прочеее към мен.
Ма за нищо ги нямаш забраните в този форум май ,не беше ли за 3 дни -кога минаха ?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 March 2008 - 09:11 PM
Цитат
Илияне, не обиждам Бултериера а изразявам мнение от позицията на човек,
който е имал едновременно и четирите породи териери от типът бул каквито са:
АПБТ, АМ СТАФ, БУЛТЕРИЕР и СТАФ БУЛТЕРИЕР. Никога не бих причинил такова мъчение
на един Бултериер, аз съм фен на Бултериера заради "смешната" му визия и заради "глуповатото"
му и никога адекватно държание, заради това че той колкото и възрастен да е все се държи като кученце...
Публикувано: 18 March 2008 - 09:18 PM
Цитат
Цитат
Сигурна съм че от FCI ще оценят по достойнство тази "реклама" и "по-добра светлина" на "стоката ти" като прочетат ...

Публикувано: 18 March 2008 - 09:27 PM
За първи път чувам подобно обяснение от селекционер, особено който има претенции, че отдавна се занимава и разбира от кучета. А колко ли още ще последват...

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 March 2008 - 09:30 PM
Те ще си преценят хората от FCI като го видят , със сигурност знаят какво значи фразичката за тази "игрички".

Публикувано: 18 March 2008 - 09:36 PM
Цитат
Цитат
Илияне, не обиждам Бултериера а изразявам мнение от позицията на човек,
който е имал едновременно и четирите породи териери от типът бул каквито са:
АПБТ, АМ СТАФ, БУЛТЕРИЕР и СТАФ БУЛТЕРИЕР. Никога не бих причинил такова мъчение
на един Бултериер, аз съм фен на Бултериера заради "смешната" му визия и заради "глуповатото"
му и никога адекватно държание, заради това че той колкото и възрастен да е все се държи като кученце...
Добър критерий......
И нещо друго забравих да те питам, защо след като до сега се въздържах от коментари по темата ти се опита да ме провокираш? Какво значи " тия от Г-во, новите ти приятелчета..." Значи всички, които те нападат са ми близки така ли? Нямам чак такава
голяма подкрепа повярвай ми. Jokera не ми е близка приятелка нито пък съм я
карал да пише, всеки отговаря за себе си...
Така, че когато имаш проблем с някого си го решавай с него и не ме замесвай.

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 18 March 2008 - 09:48 PM
Цитат
Те ще си преценят хората от FCI като го видят , със сигурност знаят какво значи фразичката за тази "игрички".
Кои хора от ФЦИ?
Тези в България не вземат отношение към случващото се. Или може би трябва офоциално да им се подадат тези данни и да им се припомнят някои правила?
До кога ще пишем жалби?
После следва въпроса.. До кого?
Но нека първо видим какво ще отговорят представители на УС тук.
След което ще се обърнем писмено към БРФК.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 March 2008 - 09:54 PM

Публикувано: 18 March 2008 - 09:56 PM
Цитат
A не е ли редно първо да дадем шанс на УС или дисциплинарната комисия /между другото, някой чувал ли е за такава комисия и знае ли кои членове я съставят?/ от БРФК да проконтролират случая?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 March 2008 - 10:09 PM
Цитат
Добре де. Нека.
Ама има ли някаква организация? Да се съберем. Да говорим по тези въпроси. Да видим кой с какво разполага. Да се запознаем с правилата на ФЦИ в присъствието на юрист - срокове за адекватна реакция, следователно да предприемем действия, ако тези срокове не се спазят.. И чак тогава да се обърнем към по-горна инстанция.
Със съответните доказателства, както и допълнителните - че БРФК не е взела отношение, даже още по-лошо - ол раунд съдии и членове на УС спомагат организирането /най-малко по начина, че не правят нищо по въпроса да го предотвратят/ и се изказват в своя защита "Отивам да се ограмотя."
...
Някой дали може да си представи какво е днес да се разхождаш с мъжко САО на 2 години по улицата?
Изобщо.. За средата.. За това как се промиват мозъци на млади хора, незапознати с породата, че това е "бойно куче"?.. и ред други..

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 March 2008 - 10:14 PM
Как да си заплодя кучката, която отговаря на всички изисквания за племенно животно, след като после аз сама трябва да си гледам цялото кучило? И вие господа от БРФК, по никакъв начин не подкрепяте това, бъдещото поколение на моята кучка, да не бъде част от тези биткаджийски съсловия? Как да огранича новия собственик?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 March 2008 - 10:24 PM
Цитат
Цитат
Съжелявам,но такива определения за интелекта на кучетата са много смешни....... :huh: значи всеки собственик на пит според тебе го иизползва с една единствена цел...
Между другото от 10 загубени кучета ,9 са хъскита......значи ли това ,че са тъпи...???? :huh:(това е в стил твойте разсъждения) ;D
Хъскито не е тъпо,а своенравно и свободолюбиво куче.А мойте разсъждения са си мои,и смело мога да кажа,че 99% от АПБТ в БГ не се използват за домашни любимци!Съжалявам,че не познавам такива стопани,които ги използват за д.любимци и както казах,тези хора са едва 1%...такава е действителноста в БГ и Аз не съм виновен за това.И това за хъскито беше много плоско сравнение,кажи ако ги оставиш в природата едно хъски и един пит-бул,кое ще оцелее по-дълго!?На мен отговора ми е ясен а на теб!?
Публикувано: 18 March 2008 - 10:27 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 18 March 2008 - 10:29 PM
Цитат
Как да си заплодя кучката, която отговаря на всички изисквания за племенно животно, след като после аз сама трябва да си гледам цялото кучило? И вие господа от БРФК, по никакъв начин не подкрепяте това, бъдещото поколение на моята кучка, да не бъде част от тези биткаджийски съсловия? Как да огранича новия собственик?
Публикувано: 18 March 2008 - 10:32 PM
Цитат