Публикувано: 23 June 2008 - 03:39 PM
Значи,ето какво мисля по въпроса!
Без значение,че съм малка...е колко малка,на 15 ;D но никога не бих се подлъгала да взема куче от зоо магазин или т.н измамници...
първо защото толкова много научих за породата,стандарта...болестите,рисковете дори...и това,което не ме интересува-родословието...
Всъщност трябва да се замисля,защото може би точно ТОВА е най-важното!Да знаеш,че няма примеси в кръвта и няма болни пра деди!
Българите са глупави хора...естествено има и изключения,като повечето хора във форума...аз включвам себе си към глупавите...защото до преди година и аз си мислех,че ако е със кафеви очи не е хъски ;D за което ви умолявам да ми простите ;D но сега не съм такава тъпачка,поне не ЧАК такава!
Та,мисълта ми е,че повечето хора,живеещи в България си нямат и ни най-малко понятие от породите и стандартите...немога да се излъжа,че куче за 200лв е чистокръвно,но аз бих си го купила,защото съм го харесала,прегледала,изглеждало ми е здраво,игриво,хубавко(както всички палета са!) и съм го обикнала,още когато съм го зърнала...не за друго,че ще се подлъжа че родителите му били чистокръвни и тем подобни...тъй като единствените чистокръвни кучета са В РАЗВЪДНИЦИТЕ!
Това е моето мнение,извинявам се за дългия пост,просто изказах мнението си по въпроса за тъпите българи(по скоро селяни) и не развъдчиците(в смисъл,хората които си нямат понятие за някой неща!)...надявам се не съм убидила някого,защото ако е така-искрено съжалявам! ;)