Осъзнайте фактите преди да развъждате хъскито си
Публикувано: 30 November 2010 - 01:35 AM
Но първо да кажа за темата - не знам кой е модератор тук, но дали вижда какво е заглавието на темата? И защо не го сменя или не я унищожи или не направи нова с заглавие "Не си развъждайте хъскита, които не са купени от нашите хора"?
А, метка, на теб специално ще ти пиша лична бележка, защото сигурно ОТНОВО ще ми изтрият поста , ако изразя чувствата си към теб тук.

Everything in life I accomplish with no fear !
Публикувано: 30 November 2010 - 09:35 AM

айде и аз като Мето чакам лична бележка да изразиш чувствата си към мен хахаха

Публикувано: 30 November 2010 - 11:08 AM
ALEX_D_GREAT, в 30 November 2010 - 12:40 AM, написа:
Но първо да кажа за темата - не знам кой е модератор тук, но дали вижда какво е заглавието на темата? И защо не го сменя или не я унищожи или не направи нова с заглавие "Не си развъждайте хъскита, които не са купени от нашите хора"?
А, метка, на теб специално ще ти пиша лична бележка, защото сигурно ОТНОВО ще ми изтрият поста , ако изразя чувствата си към теб тук.
ЛС:
Ей , дрисльо нещастен. Искаш ли да те намеря в шибаното ти село и да си събираш зъбите от паважа. Или да те причакам на некоя изложба да ми го кажеш в очите това за надуваемите кукли. Интернет не е толкова анонимен, колкото си мислиш, хуйо. Още един път да ме обидиш мен или кучето ми и няма да щадя средства и усилия да те намеря.
Малеее напълних гащите! Толкова страх не бях изпитал през целия си живот!
Уважеми кучкароподобен форумен потребител. Първо искам да ти каже, че съм трогнат от твоето голямо внимание и хубавите ти думи, но съм обиден от факта, че начина ти на разсъждаване е доста задръстен. Най-вероятно се засегна от думата "Шоп". Сигурно защото си точно такъв. За твое сведение изложни не посещавам. Поне не редовно. Но ако искаш толкова да ми избиеш зъбите. Заповядай в Момчилград. Ше те чакам със нетърпение. За анонимността в интернет и дума да не става всички ни подслушва и следи бат Бойко!
Между другото надуваемата кукла беше идея за моите кучета. Но щом имаш голям мерак можеш да я пробваш. Ако има ефект да се обадиш да купим и ние.
Лек ден :)

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 30 November 2010 - 11:56 AM
Публикувано: 30 November 2010 - 12:57 PM
ALEX_D_GREAT, в 30 November 2010 - 12:00 PM, написа:
Знаеш ли коя е най често използваната лъже от хората?
"Съжалявам!" - аз пък не съжелявам нито за казаното нито за стореното.
Друг е въпроса, че човек се учи от грешките си:) (поне някои)

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 30 November 2010 - 01:59 PM
ShiBumi_GirL, в 30 November 2010 - 12:49 PM, написа:
Не влагай много надежда. Сега разликата е, че ме псува на глас, но не се осмелява да ми пише ЛС. Защото номерът му със тайното заплашване не мина и стана публично. Сега знае, че ако повтори упражнението пак ще стане за резил и търси гъвкав начин да се отърве от ситуацията:). Нищо ново под слънцето

Публикувано: 30 November 2010 - 02:02 PM