Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 09 May 2008 - 06:12 PM
Но жената пише само хубави работи и ..... с голяма любов и загриженост.
Радвам се за тях! Мисля, че са се намерили. :wub:
П.п. SMitreva, брагодаря ти за тази радост. :blink:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 May 2008 - 06:31 PM
Цитат
Но жената пише само хубави работи и ..... с голяма любов и загриженост.
Радвам се за тях! Мисля, че са се намерили. :wub:
П.п. SMitreva, брагодаря ти за тази радост. :blink:
И аз така, и аз се разревах, защо и у нас не може така, не знам някога ще се променят ли нещата и тук. Дано е щастлива миличката Алба, като е спокойна и хората я приемат и се грижат за нея, аз не знам, не съм се сблъсквала с тая болест, възможно ли е излекуване или само поддържане на по-добри показатели. Много ме зарадва това, че жената пише, че мисли, че Алба различава някои неща, дано е така.
SMitreva, и аз ти благодаря много, че споделяш с нас. Албичка влезе в доста сърца и тук. :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 09 May 2008 - 06:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 May 2008 - 07:27 PM
Цитат
Публикувано: 10 May 2008 - 10:35 AM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 10 May 2008 - 03:54 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 05:26 PM
Наистина се вижда, че е щастлива сега и е чудесно, че резултатите й стават все по-добри и по-добри. :yahoo:
Ехххх, SMitreva - Албичка дължи всичко това на теб :wub: ..... и още няколко хора. :->)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 May 2008 - 12:34 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 May 2008 - 03:59 PM
Вие всички сте страхотни, направихте толкова много за нея. Със сигурност тя ви е благодарна, както и аз. Възхищавам ви се !!!
А кучето сега направо сияе. Невероятна разлика.
Ей такива моменти ме карат да се радвам истински.
Някой ден, когато имам възможност ще се погрижа за кучета в беда, и се надявам този момент да е по-скоро.
Публикувано: 14 May 2008 - 03:35 PM
но SMitreva ме помоли да се обърна към love_animals - тъй като й е дала едно писмо в петък да го преведе
а не отговаря на съобщеният на SMitreva
love_animals - ще преведеш ли писмото или не
вече 1 седмица ще стане хората чакат отговор
пишат междувременно и питат какво става, ако нямаш време кажи
за да намерим някой друг
още веднъж се извинявам, че го пиша тук а не на лична,
но SMitreva й е писала на лична и няма отговор
а пък влиза във форума "Последно Активен: Днес в 04:29:04 pm"
Публикувано: 14 May 2008 - 05:13 PM