Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 16 May 2008 - 05:04 PM
Извинявам се, че отново ще ви покажа снимки, но не се стрпях
ето тези три фигурки са купени миналата седмица от някакъв пазар
и хората така са си ги наредили

вижте как са седнали милите кученца

това са приятелите на Алба с които живее заедно
:wub:
ето тези три фигурки са купени миналата седмица от някакъв пазар
и хората така са си ги наредили
вижте как са седнали милите кученца
Публикувано: 16 May 2008 - 06:18 PM
Хубава компанийка са заформили, на всичките явно им е добре, че са заедно. А Албичка е
!
Anuk, хич не се извинявай, много добре правиш, че слагаш снимки. :wub: Като видя, че има нещо ново в темата, направо ми трепва отвътре - така ме е грабнала Алба. ;D

Цитат
Извинявам се, че отново ще ви покажа снимки, но не се стрпях
......вижте как са седнали милите кученца.......
......вижте как са седнали милите кученца.......
Anuk, хич не се извинявай, много добре правиш, че слагаш снимки. :wub: Като видя, че има нещо ново в темата, направо ми трепва отвътре - така ме е грабнала Алба. ;D

прочети правилата за подписите
Публикувано: 23 May 2008 - 10:59 AM
Следя темата, от както я има, макар че до сега не съм се включвала. Е вече не мога да се стърпя :blink: Прекрасно момиченце е Алба и е очевидно щастлива! Браво на Anuk, SMitreva и всички, които помогнаха на Алба да заживее един страхотен нов живот! :palec:
Публикувано: 23 May 2008 - 11:56 AM
Не пиша, но гледам снимките с кеф и задоволство :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 May 2008 - 09:03 PM
Цитат
:blink:
за всички вас поздрав от една Госпожица и неината компания
за всички вас поздрав от една Госпожица и неината компания
Компанията е страхотна! :yahoo: Браво на Албичка, тя се превръща в една такава красива пухкава госпожица. Нямам предвид, че дебелее, просто козинката и много хубаво е бухнала и тя самата изглежда...............все едно не е онова куче от първите снимки. Да е жива и здрава милата! :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 24 May 2008 - 07:57 AM
Ето и аз не се стърпях и ще ви предоставя последното писмо от Анна - жената която прие нашата Албичка:
"....моля те не се притеснявай.кафявото куче се казва нико,бялото куче се казва фин.
С място имах в предвид мястото в къщата,когато е тясно,не като в двора където има много място за избягване.Тогава може би миреше още на нещо за ядене и тогава идва стреса, ръмженето и мисля просто и страха и несигурността на Алба и страх, че някъде някой може да вземе храната, тя не познава все още всичко добре и сама още не е много сигурна което сигурно просто иска време!
Разгонването е минало,но усеща времето и луната много и тогава е и в лошо настроение :blink:, което през деня и харесва или й е безразлично на следващия вече не го харесва или обратното, момиче ;)
Иначе разбирам как и е кръвната захар по това как се изтръсква и протяга. Когато се изтръсква от глава до върха на опашката значи е добре,спре ли при гръдния кош значи и е високо. Не знам защо е така,може би я болят тогава задните лапи, тогава харесва много да я масажират на задните лапи, това някъде е свързано. Дори и в блясъка на козината и израза на лицето й може много да се разбере!
Чая явно помага да се понижи още малко кръвната захар и Алба го пие с такова удоволствие, леко топъл!
Мисля, че Алба има на гърба една прекрасна окраска и истинска вълче яка!
Поздрави Анна
Направо нямам какво да добавя, писмото казва повече от всичко!
"....моля те не се притеснявай.кафявото куче се казва нико,бялото куче се казва фин.
С място имах в предвид мястото в къщата,когато е тясно,не като в двора където има много място за избягване.Тогава може би миреше още на нещо за ядене и тогава идва стреса, ръмженето и мисля просто и страха и несигурността на Алба и страх, че някъде някой може да вземе храната, тя не познава все още всичко добре и сама още не е много сигурна което сигурно просто иска време!
Разгонването е минало,но усеща времето и луната много и тогава е и в лошо настроение :blink:, което през деня и харесва или й е безразлично на следващия вече не го харесва или обратното, момиче ;)
Иначе разбирам как и е кръвната захар по това как се изтръсква и протяга. Когато се изтръсква от глава до върха на опашката значи е добре,спре ли при гръдния кош значи и е високо. Не знам защо е така,може би я болят тогава задните лапи, тогава харесва много да я масажират на задните лапи, това някъде е свързано. Дори и в блясъка на козината и израза на лицето й може много да се разбере!
Чая явно помага да се понижи още малко кръвната захар и Алба го пие с такова удоволствие, леко топъл!
Мисля, че Алба има на гърба една прекрасна окраска и истинска вълче яка!
Поздрави Анна
Направо нямам какво да добавя, писмото казва повече от всичко!
Публикувано: 24 May 2008 - 09:15 AM
Много, ама много съм щастлива за Алба :wub: :->) :yahoo: Да е на такова прекрасно място и да има компания... :pionercheta: Разхубавила се е, загладила е козина. :wub: Дано да продължава в същия дух милата :OK:
П.П. виждам и вече е станала част от кучешки впряг ;D :palec: :->)
П.П. виждам и вече е станала част от кучешки впряг ;D :palec: :->)

Публикувано: 06 June 2008 - 10:29 AM
Милата кучица :wub:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com