Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 24 March 2008 - 07:03 PM
от както я видях само за нея мисля
Много е слаба, но иначе се разхожда по двора
наистина е трудно за вярване, на колко годиние изглежда
много по стара с тези стърчащи кокали.
Мръсна е козината и е зле направо като телена четка
Публикувано: 24 March 2008 - 07:12 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 09:44 PM
Цитат
Страхотно!
Дано се свържете бъзро и да й направят по-бързо изследванията.
Ще чакаме новини скоро - дано прогнозите за кучица са добри.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 March 2008 - 10:29 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 10:30 PM
Цитат
от както я видях само за нея мисля
Много е слаба, но иначе се разхожда по двора
наистина е трудно за вярване, на колко годиние изглежда
много по стара с тези стърчащи кокали.
Мръсна е козината и е зле направо като телена четка
Соня каза че храната много и е помогнала, защото е било детето с разтройство, а вече се е пооправила ;) :->)
Публикувано: 24 March 2008 - 10:41 PM
Цитат
Не мисля, че някой би злоупотребил с доверието и парите на хората, още повече че жената досега се е опитвала да помогне на Алба, но колкото и да е-сама в борбата, а знаете какво прави сговорната дружина, нали. Освен това тя има още няколко кучета, за които се грижи и не може да отдели необходимата сума за лечение на кучето. При "страшния" избор, пред който е изправена-да знае, че след месец, ако кучето не се оправи му предстои евтаназия и неудобството да моли за подкрепа-тя все пак се изправи пред неудобството си и помоли за помощ. Сигурна съм, че SMitreva не би имала нищо против да даде после отчет за всички получени и похарчени пари по лечението на Алба / така както го правят всички, които са искали финансова помощ тук /.

Във всеки човек живеят и се борят доброто и злото. В наши ръце е изборът-кое да победи...Най-верният съюзник в тази битка е Любовта!
Публикувано: 25 March 2008 - 11:04 AM
Цитат
Мммм, нали изследвания трябва да се правят, за да се знае от какво да се лекува?
Дано самата тя ни пише как вървят нещата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 25 March 2008 - 12:09 PM
За парите не се тревожете, ще дам пълен отчет за изразходваното, сигурно ви се е случвало някой да злоупотреби и от там са съмненията, но не всяка жаба е крастава, а и от всяка жаба не става принцеса!!! :blink:
Ще отговоря на всеки и благодаря ви за всичко което правите.
Публикувано: 25 March 2008 - 12:41 PM
Цитат
Пожелавам Ви здраве и дълъг живот, но замисляли ли сте се ако с Вас се случи нещо какво ще стане с животните? Дори само да се наложи да влезете в болница за по- дълго време? Не знам, за мен това ваше решение е малко странно. Не е ли по- добре да намерите добри стопани на кучетата, които да поемат отговорността за животните? Доколкото разбирам хъскито е сляпо. Защо не говорите с Григор Димитров от центъра в Лозенец за осиновяване в Германия. Специално за кучета инвалиди знам че прави всичко възможно и ги взима с предимство. Последното куче, което разбрах че е осиновено от немска благородничка чрез неговата фондация, беше с три лапи и нямаше голям шанс за осиновяване в България.
Каквото и да решите, пожелавам късмет на Алба, тя има нужда от това! :blink:
Публикувано: 25 March 2008 - 01:20 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 02:13 PM
Цитат
И през ум не ми е минало обратното... Казах, че изглежда ужасно с мъка, не преиначавайте думите ми.
Публикувано: 25 March 2008 - 02:31 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 25 March 2008 - 02:50 PM
Цитат
Това е май трето предложение за кучица.
При положение, че Митрева няма възможност да я гледа лично, мисля си, че това е доър шанс за кучето. С парите, които бяха предложени тук може да й се направят всички нужни изследвания и да се постави диагноза в Сф. След което да я дадете - да я гледат с грижа и любов, и най-вече, да е постоянно при някой, който го е еня, да се лекува в домашна обстановка (надвам се, че желаещите да я гледат предлагат именно това, защото тя от това им нужда). А не като при съседите и да си имате главоболия с тях.
Разбира се, ако решите - проверете си хората, за да сте спокойни.

Публикувано: 25 March 2008 - 03:06 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "