Dog.bg Форуми : Хотели за кучета и други дом. любимци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хотели за кучета и други дом. любимци

#141 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2012 - 01:21 PM

Харесва ми :) Боксовете имат излаз на двора т.е кучето има открита гледка :ba_025: Подходящо е за големи породи :ba_025: Интересно ми е стаичките да ги видя отвътре :ae_085:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#142 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2012 - 01:57 PM

Показване на мнениетоbest hanter, в 29 July 2012 - 09:34 AM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 29 July 2012 - 07:31 AM, написа:

Това е развъдник за курцхаар. Не е хотел :smile:

Така е но двете вървят ръка за ръка. Боксовете са невероятни , с вътрешна и външна част , изолация на стените , дограма PVC , легла и тн.

Напишете малко повече подробности - колко пъти се разхождат кучетата, цена за престой....тези неща ги няма на сайта. А, и дали има някакви специални изисквания към бъдещите клиенти.......

#143 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2012 - 09:31 AM

Кучетата се пускат 3-4 пъти дневно . Изискванията са да се предостави актуален и редовен ветеринарен паспорт. Дори може да се взимат от място стига това да е по-удобен вариант за собственика. Цената е 15 лв. на ден с наша храна . За по-дълъг престой разбирасе има други условия . Сега ще направя снимки на боксовете вътре и ще кача.

#144 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2012 - 07:17 PM

Показване на мнениетоbest hanter, в 05 August 2012 - 07:31 AM, написа:

Кучетата се пускат 3-4 пъти дневно . Изискванията са да се предостави актуален и редовен ветеринарен паспорт. Дори може да се взимат от място стига това да е по-удобен вариант за собственика. Цената е 15 лв. на ден с наша храна . За по-дълъг престой разбирасе има други условия . Сега ще направя снимки на боксовете вътре и ще кача.

Eто и обещаните снимки , а за да се добие релна представа - размерите са - 1,2 метра на 3,00 метра а леглото е 1,20 на 1,20

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#145 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2012 - 08:23 AM

Благодаря за снимките. На мен условията ми харесаха и определено ще се възползваме от услугите Ви, въпреки че за август имаме вариант(имам един жизнерадостен бернер, ама понякога е твърде жизнерадостен). Така и не се спрях на нищо подходящо в София и Вашето предложение приятно ме изненада. Дано има повече хотели като Вашия и Лъки догс в Брестовица! Личи си, че сте хора, които обичат и мислят за комфорта на животните. Всъщност не разбрах къде точно се намира хотелът Ви - ако не Ви затруднява, бихте ли ми писали по-подробно (ако прецените, че е по-удачно, може и на лични)

#146 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2012 - 09:39 AM

Показване на мнениетоarina, в 08 August 2012 - 06:23 AM, написа:

Благодаря за снимките. На мен условията ми харесаха и определено ще се възползваме от услугите Ви, въпреки че за август имаме вариант(имам един жизнерадостен бернер, ама понякога е твърде жизнерадостен). Така и не се спрях на нищо подходящо в София и Вашето предложение приятно ме изненада. Дано има повече хотели като Вашия и Лъки догс в Брестовица! Личи си, че сте хора, които обичат и мислят за комфорта на животните. Всъщност не разбрах къде точно се намира хотелът Ви - ако не Ви затруднява, бихте ли ми писали по-подробно (ако прецените, че е по-удачно, може и на лични)

Благодаря ВИ за хубавите думи. А ето и мястото - близо е до София а пътя е не повече от 25 мин. http://www.vonhausep...id=57&Itemid=64 село Богьовци.

#147 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2012 - 09:30 AM

само да попитам с каква храна храните кучетата „Цената е 15 лв. на ден с наша храна„
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#148 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2012 - 09:37 PM

Показване на мнениетоnadety90, в 10 August 2012 - 07:30 AM, написа:

само да попитам с каква храна храните кучетата „Цената е 15 лв. на ден с наша храна„

И при нас е 15 лв на ден с наша храна . Храним само с гранула сдига да няма някакви по специални изисквания или здравословни причини да не е такава.............
И благодаря за уникалния интерес които проявявате към нас ...........
Надявам се че усилията и които сме положили за всички тези удобства и не на последно място средствата , не сме подразнили никого ..........

#149 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 10 August 2012 - 09:42 PM

Любе при теб нещата винаги са изпипани най хубавото при теб е ,че си до полето и движение не липсва на кучетата :ae_085:
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#150 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2012 - 10:12 PM

Показване на мнениетоDanidi, в 10 August 2012 - 07:42 PM, написа:

Любе при теб нещата винаги са изпипани най хубавото при теб е ,че си до полето и движение не липсва на кучетата :ae_085:

Данчо , БЛАГОДАРЯ ТИ - ти поне знаеш какво правя за тези животинки. Желая ти много слука от утре ........
Успех на всички

#151 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 10 August 2012 - 10:51 PM

Прикачена снимка
на слука Любе идва време за красивите стойки на курцхара :re_037:
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#152 Потребителят е офлайн   borislavpenchev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 04:53 PM

Здравейте, преди месец оставихме кучето си хъски за 2 дена в хотел "Пиф и Еркюл". Не намерих никакви отзиви за него, но понеже беше на удобно място се обадих и хората ми се сториха много учтиви, на следващия ден заведохме кучо. Звънях няколко пъти за 3 дневния му престой, за да се уверя, че всичко е наред и уж нямаше проблеми. Когато отидох да го взема, той целия вонеше на изпражнения, цялата муцуна беше жълта и носа му беше обелен. За капак 2 дена с разстройство, което може да няма връзка, но с оглед останалите проблеми се съмнявах с какво наистина е хранен. Внимавайте и ползвайте само утвърдени хотели, защото има много негодници, които мъчат животните с цел желаните 20 лв
Ако някой знае хотел, който е около жк Люлин, моля да сподели, но само ако е изпитан!

#153 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2013 - 08:13 PM

На всяко куче му се отразява различно престоя на такива места!
Носът му може да е обелен от игра и т.н ...
Освен това, хъски в двор :) свободно може да изяде абсолютно всичко, от което да му призлее ...
Вие ли носихте храна или от там е осигурена, защото при смяна на храна също се получават въпросните последствия ! :)
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#154 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 18 January 2013 - 09:21 PM

абе вярно че някои хотели са мизерни,но и поддържането на хотел не е лесна....монетата има две страни...затова се подписват договори при съмнение ..

#155 Потребителят е офлайн   borislavpenchev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2013 - 09:55 AM

Храната беше предоставена от тях, но преди това ни попитаха с какво го храним и ни обясниха, че те хранят със същата марка. А относно раната не зная от какво е, но тази миризма никога няма да я забравя. Наложи се да го изкъпя 2 поредни дни със шампоан, просто нямаше такава смрад. Според мен, не го твърдя, но си мисля, че така е станало, кучето не е извеждано и си е вършило работата в мястото където е спало. За първи път ползвам такъв хотел, но съм супер разочарована, че плащам почти като за човешки хотел и си взимам животинката в този вид и то само, защото е животно и не може да говори.

#156 Потребителят е офлайн   PepiPetrov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2013 - 04:36 PM

Аз няколко пъти съм оставял кучетата в този хотел : https://sites.google...hotel-za-kuceta и съм много доволен от обслужването. Поздрави на всички :)

#157 Потребителят е офлайн   Ren Икона

Публикувано: 02 July 2013 - 10:31 AM

Не оставяйте кучето си ето тук - http://www.poslushen.com/hotel.php. или тук http://champion-bg.com/ - страниците са за едно и също място.

Снимките изглеждат впечатляващо. Описанието също. Първоначалният разговор по телефона също. Цената е 20 лв. дневно. Решавам, че по-високата цена е предпоставка за повече грижи.
Спокойна, решавам да оставя кучето си за 3 три. Завеждам го, позволяват ми да го заведа до клетката - сърцето ми се свива: вътре има непочистени топки косми, храна от предишни хранения, стените са мръсни. Оставям го, защото нямам избор. Оставям гранулите, с които го храня, купичките за вода и храна. Предупреждавам да не го водят на разходка без каишка - обещават ми 3 разходки дневно. Тръгвам с ужасно предчувствие.
Прибирам се след 3 дни. Вали като из ведро, студено е - стигам до Гурмазово. Довеждат ми кучето и ми обясняват, че не искал да излиза в дъжда. За първи път чувам, че не му харесва дъжда. На мен не ми харесват разходките в дъжда. Както и да е - радвам се да го видя. Плащам 60 лв. и го прибирам.
Смърди неописуемо.
Стигам до вкъщи и се започва - клечи в тревата, свива се, върти се - мъка. Не мога да определя от кога не е извеждано кучето, но определено отдавна.
Започва да повръща - и откривам, че е хранен с яхния с гъби!!! Ако не бях им занесла храна щях да се самообвинявам, но толкова ли е трудно да се сипе една шепа гранули?!
Изпива две купи вода наведнъж - и вода да се сипе ли е трудно?
Жалко,че собственикът, В. Дачевски, е публикувал толкова впечатляваща информация за себе си.
НЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ КУЧЕТО ТУК!

#158 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2013 - 07:25 AM

Аз където и да съм си оставяла кучетата, винаги съм им носила храна. Реагирали са добре и не са имали проблеми на ново място. Свидетел съм на достатъчен брой кучета които обаче не могат да се чувстват така в чужда обстановка. Отказват хранене, човек да се чуди с какво да ги нахрани, ако стоят два дни гладни ... хранени с висок клас, идват с нисък клас храна (случайно да не им се открадне Роял Канина) съответно разстройство, от там идва варене на ориз, стягане ... 1000 трика .. как да се справим с положението :flagbg:
Иначе съм клиент на 3 хотела до момента :ba_025: Единствено от КАНИС не съм доволна! Кучето ми се върна с половин козина на опашката, но сресано и замаскирано .. веднага си качихме кучо в колата и продължихме на път. Като стигнахме до мястото и го изкарахме да тича вече се видя ясно за какво става въпрос. Може нашето куче само да си я изгризало, може да я е затиснало някъде и да се е наложило рязане на козина, но ФАКТА, че не ме уведомиха е недопустим. Всеки знае, че КУЧЕТО може да се нарани .. докато тича, играе .. при такива обстоятелства според мен винаги трябва да е споделено със собственика.
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#159 Потребителят е офлайн   plezlichka Икона

Публикувано: 17 November 2013 - 08:28 PM

Здравейте и ние с моето куче минахме през няколко хотела , но от година посещаваме Silvar Hotel и съм много доволна.
Хотела се намира в гр.София кв.Драгалевци , звъннах на собственчката беше много любезна и ми обясни , че кучето се храни според зависи в къщи какво яде.
Мойто куче е малко и се гледа в домашни условия , а това което видях от боксовете за големи породи останах впечатлена размерите са около 2x2 .
Хранят се и се извеждат според режима на кучето на мен така ми обясниха .
Винаги когато отида да си взема кучето е чисто , сресано, нахранено , разходено и ухае чудесно :)
разполагат с 2 сайта и facebook страница .
Не се колебайте , а ако имате въпроси звъннете на Силвия и питайте . Винаги ми помага с чудесни съвети.

https://www.facebook...ForDogs?fref=ts

http://silvarhotel.webnode.com/

http://silvarhotel.free.bg/rules.htm

#160 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 December 2013 - 02:27 PM

Случайно открих това в нета: http://maxivelingrad...%82%D0%BA%D0%B8
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни