Dog.bg Форуми : Хотели за кучета и други дом. любимци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хотели за кучета и други дом. любимци

#121 Потребителят е офлайн   dog&cat Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 22 June 2010 - 09:19 PM

Ами от ХОТЕЛ "ГРИЖА ЗА ТЯХ" съм с ужасни впечатление,не пряко върху мен,но върху една приятелка....Просто кучето й за 15дни,че бяха на море беше измършавяло станало като кокал !!! Никакви грижи !
Наистина ако искате успех посетете "моя" Ветеринарен Кабинет и Хотел за кучета,много съм доволна от хората там ! Пиф и Еркюл е кабинета и хотела ето ви отново линк:
http://pifierkyl.com/

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#122 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2010 - 10:23 PM

Аз за първи път ще си оставям кучето на хотел, но знам какво да изисквам. За мен важното е кучето да е във волиера. Да се разхожда минимум 3 пъти на ден и поне единия път да е свободно пуснат. За храната предпочитам аз да си дам, тъй като е предразположен към оцветяване. Ако има как и да си играе по цял ден с другарче ще е още по-добре. Незнам колко хотели предлагат това, а може би всички, но колко го изпълняват .. :dh_188:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#123 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2010 - 08:49 PM

Ето че здаеш какви изисквания имаш. Няма от какво да се притесняваш, каквито и изисквания да имаш е хубаво да ги кажеш. В крайна сметна клиента е на първо място. Ние работим за клиента.
Поздрави !
DoggyDeluxe - Пловдив :dog:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#124 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 June 2010 - 02:29 PM

Оставих Алекчо на хотела Doggy Deluxe .. Вчера като го закарахме :) бях много очарована от мястото, шефката :db_046: и отношението. Чухме се по телефона :) сега ще видим и снимки, които ще кача по-късно :) като си го приберем .. :ba_025: Препоръчвам го ... на 10 мин. от "Тракия" се намира :ba_025:

Е взех си едно многоооооооооо уморено куче, .. :db_046: и най-вече усмихнато :)
Изключително много благодаря на Милена ( доги делукс ), за грижите които е положила да угоди на нашето момче :ba_025: Определено :) доста е играл .. ето малко снимки ..

Качена снимка

Качена снимка

Тази е с Милена

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#125 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 07:55 PM

Благодаря ти за хубавите думи и затова, че предпочете услугите на нашият хотел Doggy Deluxe. Заповядайте отново. :dog:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   sharan Икона

Публикувано: 27 June 2010 - 09:20 PM

Някои ще препоръчали хотел около Варна.

#127 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 June 2010 - 09:43 AM

0887 829172 - Косьо.
Хотелът се намира в с.Климентово, на 20 км северно от Варна, в посока Оброчище. Има външни клетки, има и стаи вътре в къщата. Оставяла съм 3 различни кучета там, последното беше този уикенд. Косьо е изключително отговорен човек, с подход към кучетата, занимава се и с обучение. Храната е според желанието на клиента, кучето се разхожда 2 пъти дневно. Предлага и транспорт от и до дома.

Ето обявата, чрез която аз се свързах.

#128 Потребителят е офлайн   sin_zaek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2010 - 07:43 AM

имайте предвид, че сега е лято -- сезонът на отпуските... ако се налага да търсите хотел на куч, задължително от по-рано..

на нас доста неочаквано ни се наложи и седмица по-рано от предполагаемата нощувка звъннах за резервация в хотелът, който ползваме обикновено .. за съжаление беше пълен и не можаха да ни намерят местенце :(.. а ставаше въпрос само за една нощувка..

така че.. търсете от рано, за да не се окаже в последния момент, че не е уредено място за куч, а не сте придвиждали да си го взимате с вас...
User's Signature

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2010 - 11:08 AM

С удоволствие Ви представям сайта на нашия малък семеен хотел за домашни любимци - "Dogswelcome"
Ще се радвам да Ви бъдем полезни, когато имате нужда от грижовни и сигурни ръце ,в които да оставите любимеца си докато пътувате. Хотелът се намира в местност Боровец Варна.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#130 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2012 - 09:24 PM

Да се впиша и аз :) Голяма част от Вас ме познават :)
www.luckydogs.alle.bg :ba_025:

Хотел "Лъки догс" се намира в с. Брестовица на 10 минути от гр. Пловдив. Брестовица е разположена на северния склон на Родопа планина. Хотелът се намира на най-високата част на селото ( пътя за вилна зона Бряновщица).Ние Ви предлагаме чист въздух, професионална грижа и добро настроение.Разполагаме с два отделни двора с обща площ 1,4 дка. + борова гора разпложена в двора. Кучетата си изграят свободно из целия двор. Работим съвместно с ветеринар, който е 24-часа на разположение.
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#131 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2012 - 06:55 PM

Показване на мнениетоnadety90, в 08 June 2012 - 09:24 PM, написа:

Да се впиша и аз :) Голяма част от Вас ме познават :)
www.luckydogs.alle.bg :ba_025:

Хотел "Лъки догс" се намира в с. Брестовица на 10 минути от гр. Пловдив. Брестовица е разположена на северния склон на Родопа планина. Хотелът се намира на най-високата част на селото ( пътя за вилна зона Бряновщица).Ние Ви предлагаме чист въздух, професионална грижа и добро настроение.Разполагаме с два отделни двора с обща площ 1,4 дка. + борова гора разпложена в двора. Кучетата си изграят свободно из целия двор. Работим съвместно с ветеринар, който е 24-часа на разположение.

Мога само да кажа "Жалко, че не сте в София"! Много добре изглежда всичко. И най-много ми харесва, че не наблягате на количеството, а на качеството! Природата и условията, които сте създали са прикрасни! Успех!

#132 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2012 - 08:32 AM

Благодаря, Арина. :flagbg: Да видим кога ще ни гостувате :ba_025: все ще Ви се отвори път към Пловдив :db_046:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#133 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2012 - 09:47 AM

Nadety90...Досега разглеждах доста обстойно сайта и тъй като ми останаха очите в красотата, природата, условията които предлагате и всичко общо взето...Много ми се искаше да ви похваля за прекрасната работа, която сте свършили.Ако щеш вярвай, но ми дойде желание да си дам кучовци на хотел без причина даже, пък ако трябва да съм съвсем искрена за момент се замислих, дали няма вариант и аз да ви се пльокна там да ме гледате и разхождате :ab_041: .Шегата настрана, но наистина съм много впечатлена и се радвам, че явно който прави нещо с желание и любов...му се получават нещата прекрасно и по Европейски.Пожелавам на теб и семейството да имате много работа и доволни клиенти за в бъдеще.Успех и пак Комплименти от сърце :flagbg: :rc_036:

п.п.Само да допълня, че освен всичко останало, факторът ветеринар на разположение 24 часа в денонощието е една основна и много съществена част, която не всеки взима предвид. :ba_025:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#134 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2012 - 10:38 AM

grigo009 виждам, че живееш в Италия :md_064: Имахме една италианка Клеар :ae_085: в хотела миналата седмица, която си знаеше само команди на италиански (ротвайлер) :flagbg: Шоуто беше пълно, развален италиански примесен с български и английски :flagbg:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#135 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2012 - 12:42 PM

Показване на мнениетоnadety90, в 30 June 2012 - 08:32 AM, написа:

Благодаря, Арина. :flagbg: Да видим кога ще ни гостувате :ba_025: все ще Ви се отвори път към Пловдив :db_046:

Ами като нищо ще ми се отвори...или на път за морето някога, или на гости при роднини /мъжът ми е от Пловдив/, та никак не е изключено да ви гостуваме. Само малко ми е тъжно, че все още сте бяла лястовичка в този бизнес и в София хотелите изглеждат по друг начин и по тази причина не съм оставала доволна там, където съм ползвала тази услуга. Дано някой вземе пример, че бях потресена от сайта на един хотел в Банкя, който наред със съвсем обичайните и резонни изисквания към пребиваващите кучета като ваксини и т.н. задължително изискваше и НАМОРДНИК представете си! Такова нещо в къщи нямам, не се нуждаем от него и категорично не бих си оставила съкровището някъде, където трябва да му слагат това! Та ако някой от тези "хотелиери" чете тук, нека си вземе бележка, ако желае да има повече клиенти де!

#136 Потребителят е офлайн   ines Икона

Публикувано: 17 July 2012 - 09:07 AM

Повечето хотели за кучета струват по 15-20 лв на ден. Е аз намерих един, в който гледат кучето ми за 9лв на ден. Кучето се гледа в домашни условия. Към него се отдава много грижи. Хората там са много добри. Разхождат го много, грижат се добре за него, много си играят с кучето ми. Аз лично съм много доволна. Не взимат много. Аз ви го препоръчвам!
Посетете сайта им happie.alle.bg :mg_062: или позвънете на 0882743500
:dog:

#137 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2012 - 09:29 AM

В сайта няма нищо, освен телефон и няколко правописни грешки. Дори не е написан адресът на хотела. Предполагам, че за хората има значение дали се намира в София или във Варна да речем. Да не говорим, че не е ясно в какви условия се гледат животинките.

#138 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 07:46 AM

Ето Ви един прекрасен хотел за кучета много близо до София и с невероятни терени за разгодки. http://www.vonhausepav.com/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#139 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2012 - 09:31 AM

Това е развъдник за курцхаар. Не е хотел :smile:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#140 Потребителят е офлайн   best hanter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 09:34 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 29 July 2012 - 07:31 AM, написа:

Това е развъдник за курцхаар. Не е хотел :smile:

Така е но двете вървят ръка за ръка. Боксовете са невероятни , с вътрешна и външна част , изолация на стените , дограма PVC , легла и тн.

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни