Фотогалерия на САО
Публикувано: 05 December 2010 - 08:00 PM
като се изчерпят речниците започват простотиите...

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 05 December 2010 - 08:31 PM
Anna 3, в 05 December 2010 - 05:05 PM, написа:
Я си качвай снимките без изобщо да се заблуждаваш,че огромният ръст означава нещо страхотно,изобщо не е така.
уважаема госпожо,каде тук видяхте мутант? и какво разбирате под мутант???

Публикувано: 05 December 2010 - 08:42 PM
Anna 3, в 05 December 2010 - 07:05 PM, написа:
като се изчерпят речниците започват простотиите...
Жени!
Един ли упрек ваш суров, едно ли мъдро назидание, оставих без внимание...
Публикувано: 05 December 2010 - 08:58 PM
Anna 3, в 05 December 2010 - 07:34 PM, написа:

Две ромчета си говорят едното разправя на другото "знаеш ли колко е вкусно кифла сьс мляко"
другото пита "ти ял лиси"
отговора е "не"
а "от каде знаеш"
"гледах един как яде"
та толкова и ти ги разбираш кучетата това че някои те повозил до някои овчарник или пьк друг те водил до ягодово и си чула кво говорят.........

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 06 December 2010 - 11:17 AM
Г-н Стамболов,ти противоречиш сам на себе си само и само да влезеш в конфликт с мен,което не е нужно. На всякъде ревеш,че съвременните български овчарски кучета са 100-килограмови за нищо не ставащи плюшени играчки...и си прав,тук ситуацията е същата само,че става въпрос за САО. Ягодово и овчарниците нямат абсолютно нищо общо за да ги споменаваш.
Става въпрос за нещо съвсем друго,но на теб целта ти е нападки и обиди,а не разумен диалог.

Публикувано: 06 December 2010 - 11:18 AM
Г-н Стамболов,ти противоречиш сам на себе си само и само да влезеш в конфликт с мен,което не е нужно. На всякъде ревеш,че съвременните български овчарски кучета са 100-килограмови за нищо не ставащи плюшени играчки...и си прав,тук ситуацията е същата само,че става въпрос за САО. Ягодово и овчарниците нямат абсолютно нищо общо за да ги споменаваш.
Става въпрос за нещо съвсем друго,но на теб целта ти е нападки и обиди,а не разумен диалог.

Публикувано: 06 December 2010 - 11:19 AM

Публикувано: 06 December 2010 - 11:19 AM

Публикувано: 06 December 2010 - 01:25 PM
Anna 3, в 06 December 2010 - 10:24 AM, написа:
кучетата които съм качил госпожо нито едно не е 100кг,единствен топаз е към 90 кг,всички са деистващи или бивши шампиони и да ви кажа без да искам да засегна собственици на бок че тези кучета: БРУС,ТОПАЗ,БУРАН,ГОРОЧ са от такава категория в която никога никои бок не би се намесил,и тук на визирам кг и ръст а кураж,сила характер и воля
не целя нападки и обиди към никои,това са факти уважаема госпожо,факти и нищо друго

БОК И САО са различни неща,но да не задълбавам темата,тъи като за мен лично бок не представлява интерес

гаплан-достоино куче,предало качествата си на свои неследници,някои от тях са и в БГ

К.В. БЕЛИИ ХОДА

К.В. КАПЛАН
Публикувано: 06 December 2010 - 01:59 PM
Аз лично не съм привърженик на тези "Музейни експонати",Евтим-също,
Уважавам "работните" кучета,тези,които знаят предназначението си,дори и по-дребни,те са много по-жилави,издръжливи и интелектуално развити,което е напълно нормално.

Публикувано: 06 December 2010 - 02:10 PM
Anna 3, в 06 December 2010 - 01:04 PM, написа:
Аз лично не съм привърженик на тези "Музейни експонати",Евтим-също,
Уважавам "работните" кучета,тези,които знаят предназначението си,дори и по-дребни,те са много по-жилави,издръжливи и интелектуално развити,което е напълно нормално.
аз евти знам какво харесва и цени

а сега да ви върна малко назад в писането и мненията ви,помните ли амар на тони (пелен-кичи) колко захласната,пленена и очарована бяхте от него

тои и като произход,и като ръст и кг и като предназначение е като тези кучета (не говорим изобщо за изложби) това знаете ли го?знаете го!! значи сега вие си противоречите,тои не е работен,не е със стадо,защо толкова го харесвахте!??
писането ви за мутанти доиде след 5-6 кучета които качих аз,посочете ми от тях мутанта и да приклучим раговора
Публикувано: 06 December 2010 - 02:50 PM
Амар няма нищо общо с това,което сте показал,за по-едрите говоря,нито като ръст,нито като глава и др. Да не говорим за Пелен,който е на фона на тези,като "вейка"
за Кичи не мога да кажа,не съм я виждала.