Тия дни се върнах от двуседмичен воаяж из Русия и Украйна. Видях доста кучета САО в някои изключителни питомници за азиатци. Съдийствах два дни и в Москва и също се нагледах и нарадвах на прекрасни екземпляри. Само в Питомника Сары Шайтан на Пьотр Николаевич Абрамов на 30км. от Москва видях повече от 130 прекрасни ср. азиатци, повечето от които много известни, титуловани и доказани! Това е господин Абрамов в питомника си с основоположника на сегашното развъждане в Сары Шайтан ветерана Гючар-баща на всички шампиони в питомника. Даже на преклонна възраст Гючар изглежда прекрасно и е със страховит характер.
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Петя е щастлив със своите много ръстови азиатци и постоянно поддържа по около осем, десет кучила. На снимката една много ръстова женска с кутрета на месец.
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
А това е най-титулованото куче Сары Шайтан Нарзан, който освен безброя от титли е и трикратен победител на Евразия, което в света на АЗИАТА е много повече от световен шампион, макар че и такива не липсват на този уникален питомник. Нарзан е над 85 кг, но вече е на 7г. Страхотна костна система анатомия и дух. e-mail: alabaiii@ mail.ru тел: 8-926-522-39-25. Пьотр Абрамов и Александра Нагорная, която освен хендлер на питомника е и спътница в живота на Петя. www.dogalabay@.ru
Снимка (и)