Фотогалерия на САО
Публикувано: 03 February 2010 - 12:12 AM
эдр Средногорски всеки има право на мнение-но аз имам САО от 2004г от както взех Рой и купих двете майки!А относно това ,което пишеш така е всяко животно има нужда от любов!Моя ДЕМОН е пример за това гледах го във домашни условия и сега е отличен пазач!
Публикувано: 03 February 2010 - 03:38 PM
перфектен !!!
Добре сега имаш ли кучета ? Имаш ли кучка за продажба ?
Добре сега имаш ли кучета ? Имаш ли кучка за продажба ?
Публикувано: 04 February 2010 - 09:42 AM
пусни някоя снимка, може да ти стана клиент
Публикувано: 04 February 2010 - 09:40 PM
Pityr ЗДР има сайтове със обяви за кученцата във topobqvi ,тук влизам като любител !
http://www.topobiavi...adno268029.html
http://www.topobiavi...adno268029.html
Публикувано: 06 February 2010 - 01:06 PM
Цитат(pityr @ Feb 4 2010, 09:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>

брат не се излагай

http://www.topobiavi...p;pic_id=470270

k.k.
Публикувано: 07 February 2010 - 03:10 AM
ама чакай малко , ти си мислиш майче каквото е с резани уши и с копирана опашка е азиат ?
прочети стандарта ....
и аз мога да хвана някой по отрастен помияр и да му отрежа ушите и опашката и да го продавам за 300 лв и да е азиат
е не става
прочети стандарта ....
и аз мога да хвана някой по отрастен помияр и да му отрежа ушите и опашката и да го продавам за 300 лв и да е азиат
е не става

Публикувано: 07 February 2010 - 05:20 PM
Цитат(demon 88 @ Feb 7 2010, 02:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Средноазиатска овчаркаМъжки:мин. 65 см
Женски:мин. 60 см
ДЕМОН Е НА 1 ГОДИНКА -76 ВЪВ ХОЛКА 52КГ
Сравнявай!

pityr май визира по скоро главата, а не височината

Цитат
FCI номер на стандарта: 335 от 23.05.2003 г.
Глава:
Масивна, пропорционална на общото телосложение, дълбока в черепната област, по форма при поглед отгоре се приближава до правоъгълник.
Лицева област:
Муцуна: Муцуната не е дълга (по-малка от половината, но по-голяма от 1/3 от дължината на главата), тъпа, масивна и обемна, добре запълнена под очите, почти не се стеснява към носната гъба, при поглед отгоре, отпред и в профил почти правоъгълна. Горният профил на муцуната е широк, прав, среща се незначителна гърбоносост. Долната челюст е с масивна, добре изразена брада. Носната гъба е голяма, черна, неизлизаща от общия профил на муцуната. При бяла или бледожълта окраска се допуска по-светъла носна гъба.
Сериозни недостатъци
- Лека, тясна глава, дълга муцуна; заоблен череп, рязък преход от челото към муцуната, вирната муцуна, силно изразени скули, високо поставени уши;
Глава:
Масивна, пропорционална на общото телосложение, дълбока в черепната област, по форма при поглед отгоре се приближава до правоъгълник.
Лицева област:
Муцуна: Муцуната не е дълга (по-малка от половината, но по-голяма от 1/3 от дължината на главата), тъпа, масивна и обемна, добре запълнена под очите, почти не се стеснява към носната гъба, при поглед отгоре, отпред и в профил почти правоъгълна. Горният профил на муцуната е широк, прав, среща се незначителна гърбоносост. Долната челюст е с масивна, добре изразена брада. Носната гъба е голяма, черна, неизлизаща от общия профил на муцуната. При бяла или бледожълта окраска се допуска по-светъла носна гъба.
Сериозни недостатъци
- Лека, тясна глава, дълга муцуна; заоблен череп, рязък преход от челото към муцуната, вирната муцуна, силно изразени скули, високо поставени уши;

Публикувано: 07 February 2010 - 05:47 PM
Цитат(demon 88 @ Feb 7 2010, 12:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
а ти ще покажеш ли твоя азиатец да го видим?
Не само на приказки?

Не само на приказки?

има ми ги представени кучетата потърси ги