Фотогалерия на САО
Публикувано: 12 September 2010 - 10:08 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:44 PM, написа:
БАЯН ГЮЛЛИВИРАН на Сашето от Бистрица, който преди да напълни годинка, доста подмина седемдесетте килца!! 

Аууу и с колко ги подмина .,...... Стига Де, тва каква порода е на 24 месеца колко ще е двойно ли? ДА не е от СЛОН А? Има ли снимка на скачката

Публикувано: 13 September 2010 - 01:16 PM
Srednogorski, в 12 September 2010 - 10:13 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:44 PM, написа:
БАЯН ГЮЛЛИВИРАН на Сашето от Бистрица, който преди да напълни годинка, доста подмина седемдесетте килца!! 

Аууу и с колко ги подмина .,...... Стига Де, тва каква порода е на 24 месеца колко ще е двойно ли? ДА не е от СЛОН А? Има ли снимка на скачката

Само се представете кой сте и ще Ви отговоря добронамерено както на всички, с които общувам на равна нога. Съгласете се обаче че сега аз съм в неравностойна позиция незнаейки кой сте в отличие от Вас, който сте наясно със самоличността ми.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 September 2010 - 08:54 AM
Ben Hur, в 01 April 2008 - 06:06 AM, написа:
Цитат
Много приятни кученца 
А ушичките им по рождение ли са такива мънички?

А ушичките им по рождение ли са такива мънички?

Ушичките се купират.
Влюбен съм в тези кученца.

здравейте!имам въпрос към вас.вчера мъжлето ми довлече едно кученце на около 40 дни и започна голямото ни чудене каква порода е тази гадинка-възможно ли е да е сао или е порода"бау"