Фотогалерия на САО
Публикувано: 15 March 2011 - 12:09 AM
Това е входа на Новосибирсский зоопарк не вчера оня ден! А с мен е госпожа Иванова Ттяна Михайловна от Санкт Петербург, която е смятана за един от най-добрите специалисти и съдии по породата САО в Русия. Жена много възрастна и интелигентна и с много ходения по Таджикистан, Узбекистан, Туркмения и Казахстан, както и в други райони извън бившите републики. Много грамотен и благороден познавач на породата. Изключително високо ниво!!!
С нас е и Александра Блашкевич, която е председотел на една от организациите в Новосибирск, и е от пионерите в "азиатостроенето". Много наблягат на аборигените и оригиналите в породата и имат много кучета и като качество и като количество. За съжаление не успях всичко да снимам тъй като ми свърши паметта в телефона. Повече снимки ще направя през юни, когато им съдя националката със статус КЧК, където е голямата конкуренция!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 March 2011 - 12:25 AM
Това е много ръстов вълк а азиатците реагират страшно на вълците и постоянно търсят контакта с тях. Изразена агресия, но не ги пускат. Вълците в зоопарка са много и от различни континенти, но всички са много ръстови и красиви!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 March 2011 - 12:30 AM
Това е Таджикското куче в клетката си където е и доста злобен към хората! Полу-гуджук е-така е роден, а не е рязяна опашката му и ги вади такива.

Публикувано: 15 March 2011 - 12:37 AM
А това е негово женско бебе на два месеца и една седмица с Александра Блашкевич което са си оставили, тъй като прилича много на бащата!