Фотогалерия на САО
Публикувано: 07 August 2011 - 09:43 PM
кокарджата, в 07 August 2011 - 09:12 PM, написа:
трябва да носиш и на майтап, сега ти да не се засягаш, интересно ги описваш та за това се подбазикваме леко инак няма лошо

Публикувано: 07 August 2011 - 10:35 PM
Антон Филипов, в 07 August 2011 - 09:43 PM, написа:
кокарджата, в 07 August 2011 - 09:12 PM, написа:
трябва да носиш и на майтап, сега ти да не се засягаш, интересно ги описваш та за това се подбазикваме леко инак няма лошо

Публикувано: 12 August 2011 - 06:15 PM
Батыр из Новосибирска! Едно куче, което можете да поразгледате без да бързате и да си изградите мнение, защото е анатомичен и породностен модел на САО, а и със страхотен характер. Подарък от другарите муджахидини на великия Александър Карелин! Е това е АЗИАТ с главна буква, а не като някои други, които се афишират, макар че се показват и много стойностни кучета! Аз съм само и единствено за чистопородното развъждане, а не за всякакви - независимо какви кръстоски, само и само да се бият!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 13 August 2011 - 01:59 PM
На множество изложби и при най-притенциозните съдии Батир от Новосибирск печели дори когато е все още твърде млад! Навсякъде! Снимките са така направени че не личи достотъчно колко е едър. Извърших му промери - 86см. в холката и 68кг обсолютно изсушен и дори бих казал малко слаб. Аз бих го качил на седемдесет и четири-пет кила спокойно и въобще няма да е дебел. много е строен и спретнат и е много близо до идеала и стандарта на породата. Абе убав та убав. Нищо че на тая снимка е още зеленичък.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!