Анелия Шанкова- най-титулован хендлер на България
Публикувано: 18 March 2009 - 11:00 PM
Гледам, че някои хора тук са решили да опорочат и тази хубава тема. Но това е нормално за българския завистлив мозък. Не им обръщайте внимание! Не стига, че в БГ има няколко профи хендлера на кръст, не стига че изкарват кучета в ринга за без пари както се казва, ами и претенции. Евала от мен за вас, хендлерите, и знайте, че по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката.
Гаро, а ти моля те, научи се да пишеш бе човек, трябва ми гугъл транслейт за да ти разбера изреченията. Може би затова понякога хората не те разбират правилно, защото не се изказваш правилно.
Гаро, а ти моля те, научи се да пишеш бе човек, трябва ми гугъл транслейт за да ти разбера изреченията. Може би затова понякога хората не те разбират правилно, защото не се изказваш правилно.
Публикувано: 30 March 2009 - 01:09 PM
Аниииииииииии
Хиляди Благодарности за пореден път!Благодарности за това че прие да се грижиш за моя малък келешчо
,благодарности че стоически изтърпя опитите му за манипулация да развали дисциплината и спокойствието у дома ви
Благодарности за професионализма с който се отнасяш към всяко едно поверено ти кученце
Хиляди Благодарности за пореден път!Благодарности за това че прие да се грижиш за моя малък келешчо

Публикувано: 01 April 2009 - 06:01 PM
ceasar, в Mar 31 2009, 07:08 PM, написа:
Ани заслужаваш си напълно похвалите!
Не е пресилено да се каже, че имаш невероятен подход към кучетата! Забавляваш се с тях и те ти се отблагодаряват като правят всичко, което искаш от тях.
Не е пресилено да се каже, че имаш невероятен подход към кучетата! Забавляваш се с тях и те ти се отблагодаряват като правят всичко, което искаш от тях.

Ани великолепна си както винаги-а кучовците сякаш са хипнотизирани от теб!
Публикувано: 01 April 2009 - 08:57 PM
Честито за всички нови постижения! Надявам се и тази година да имам 'летящи' снимки на теб и голдън ретривърите от специалката
До скоро!

Публикувано: 22 April 2009 - 09:47 PM
АНЕЛИЯ ,БЛАГОДАРЯ ТИ ,ЧЕ ИЗВЕДИ МОЯТА КУКЛИЧКА "ПЕРВАЯ ЛЕЙДИ" НА ЦАЦИБ ПЛОВДИВ И СПЕЧЕЛИХТЕ БИС ПАПИ 1 .БРАВО ,САМО ТАКА, ТИ КУЛТИВИРА ОПЪРНИЧИВОТО МИ МОМИЧЕНЦЕ ПАК НА ПРИМАВИСТА ......МЕРСИ
Прикачени снимки

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 02 June 2009 - 02:35 PM
За Анелия Шанкова може да се пише много. За мен това е всестранно развита личност в много сфери.
Ако започна да я хваля няма да ми стигне времето.
Но не това е целта ми!
Ани е надминала времето в което живее, с много неща които притежава.
Горда съм, че познавам такова момиче като нея.
Ани може да накара всеки да вярва, че в живота няма невъзможни неща.
И съм сигурен, че тя го доказва всеки път, независимо с какво се захване.
Дали ще се занимава с хендлинг, спорт или ще учи за поредния си изпит, Ани е била, е, и ще бъде на върха.
ТОВА Е НЕЙНОТО ПРИЗВАНИЕ!!!
Достатъчно е само една среща, за да раберете, че такива хора като нея са изключителна рядкост.
Елегантна, смела комбинация от красота, стил и чар - качества за които тайно си мечтае всеки.
Ако започна да я хваля няма да ми стигне времето.
Но не това е целта ми!
Ани е надминала времето в което живее, с много неща които притежава.
Горда съм, че познавам такова момиче като нея.
Ани може да накара всеки да вярва, че в живота няма невъзможни неща.
И съм сигурен, че тя го доказва всеки път, независимо с какво се захване.
Дали ще се занимава с хендлинг, спорт или ще учи за поредния си изпит, Ани е била, е, и ще бъде на върха.
ТОВА Е НЕЙНОТО ПРИЗВАНИЕ!!!
Достатъчно е само една среща, за да раберете, че такива хора като нея са изключителна рядкост.
Елегантна, смела комбинация от красота, стил и чар - качества за които тайно си мечтае всеки.