Dog.bg Форуми : Гранулите - насипно?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Гранулите - насипно? Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2005 - 04:02 PM

Цитат

А ти като 17 години гледаш пекинези защо не смееш да споделиш техните успехи по международните рингове,а?Или пекинезите ти ги познават само широк кръг от роднини l) l) l) !

l) l) l) l) l)
Reaktsiia napalno v stila na onzi 6op,koito pri pose6tenie na zoopark,vijdaiki kamila...kazva:"E,te takova jivotno nema...!!!"
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#42 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:11 PM

Този отговор беше абсолютно достатъчен за да разберем що за кучета имаш,щом те е срам да кажеш какви успехи са постигнали.А това що за човек си,разбрахме отдавна.Аз лично предпочитам да се вслушам в съветите на хора които са постигнали нещо,а не от самозвани никому неизвестни "разбирачи".
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#43 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:19 PM

Цитат

Този отговор беше абсолютно достатъчен за да разберем що за кучета имаш,щом те е срам да кажеш какви успехи са постигнали.А това що за човек си,разбрахме отдавна.Аз лично предпочитам да се вслушам в съветите на хора които са постигнали нещо,а не от самозвани никому неизвестни "разбирачи".

Ne me e "sram" i tem.pod.---prosto ne si ti 4ovekat, pred kogoto 6te se dokazvam...Za6toto i az si imam spetsialno mnenie za teb!!!
...I vse pak -dava6 mnenie za porodata...a izbiagva6 da otgovori6 na vaprosa mi za pekingese...???Za6to li???
User's Signature

#44 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:29 PM

Цитат

...I vse pak -dava6 mnenie za porodata...a izbiagva6 da otgovori6 na vaprosa mi za pekingese...???Za6to li???

Май ти първа отказа да дадеш информация за постиженията на твоите кучета,следователно нямаш право да изискваш нещо подобно от другите.Хайде ти си кажи успехите.Ама това едва ли ще се случи просто защото ти няма как да ми отговориш на въпроса.Колко е прекрасно че такива като теб не са част от българската кинология и дано никога не станат.Дано!!!
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#45 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:34 PM

Цитат

Цитат

Май ти първа отказа да дадеш информация за постиженията на твоите кучета,следователно нямаш право да изискваш нещо подобно от другите.Хайде ти си кажи успехите.Ама това едва ли ще се случи просто защото ти няма как да ми отговориш на въпроса.Колко е прекрасно че такива като теб не са част от българската кинология и дано никога не станат.Дано!!!

Tsitirah profesora i imah to4no tova predvid...dokato hora kato teb sastavliavat BG kinologiiata...az ne iskam da bada 4ast ot neia...Za uspehite na ku4etata mi 6te ti otgovoria v nai-skoro vreme,ne se pritesniavai...No niama da e tuk i sega!!! b) 6te ti pokaja li4no ,obrazno i nagledno...za da ostane6 bez pravo na reaktsii,podobni na dosega6nite..,o.k.?
User's Signature

#46 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:43 PM

Ще очаквам на изложбения ринг да докажеш какво можеш.Ако амбицията ти е такава,искренно ти желая успех.За твое сведение, успехите на моите кучета са доста скромни.Ето например за миналата година моите кучета спечелиха 32 шампионски титли от 8 държави!!!Едно от кучетата ми кандидатства с рекорд по спечелени титли за Гинес!За спечелената единствена за сега в България европейска титла при млади кучета ще ти разказвам друг път.
Дерзай!
User's Signature

#47 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:49 PM

Цитат

Ще очаквам на изложбения ринг да докажеш какво можеш.Ако амбицията ти е такава,искренно ти желая успех.За твое сведение, успехите на моите кучета са доста скромни.Ето например за миналата година моите кучета спечелиха 32 шампионски титли от 8 държави!!!Едно от кучетата ми кандидатства с рекорд по спечелени титли за Гинес!За спечелената единствена за сега в България европейска титла при млади кучета ще ти разказвам друг път.
Дерзай!

Ne stava6e vapros za tvoite ku4eta,a za druga edna poroda-pekingese,no-kakto i da e!!!
E,pri tozi zavar6ek..ne moga da ne ti otgovoria po-razli4no: Blagodaria za pojelanieto!!
User's Signature

#48 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 04:59 PM

И все пак се радвам че разговора завърши по този начин.Дано дискусията е имала полза за теб,защото за мен имаше.За пореден път се убеждавам че когато човек е добронамерен винаги нещата завършват добре.Не намирам вина в това че не съм на твоето мнение за някои неща,но в крайна сметка всеки има право на мнение,нали.Ще се радвам да се запознаем на някоя изложба,за да се убедиш че не съм такъв човек за какъвто ме мислиш.
User's Signature

#49 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 05:21 PM

Цитат

И все пак се радвам че разговора завърши по този начин.Дано дискусията е имала полза за теб,защото за мен имаше.За пореден път се убеждавам че когато човек е добронамерен винаги нещата завършват добре.Не намирам вина в това че не съм на твоето мнение за някои неща,но в крайна сметка всеки има право на мнение,нали.Ще се радвам да се запознаем на някоя изложба,за да се убедиш че не съм такъв човек за какъвто ме мислиш.

O.K...Sega ve4e moga da govoria otkrito,bez da se pritesniavam,4e 6te bada pogre6no razbrana,nadiavam se!!!
Stava duma za pekingese-edna "zagarnata v mistika i neizvestnost "poroda v BG,ne na posledno miasto-i prenebregnata.Do tozi moment v BG ima samo dva registrirani razvadnika,za sajalenie...Eto tova e edno ot ne6tata,koito 6te me provokirat da registriram i az-v imeto na porodata!Iskam da zapo4ne i da se razvie ne6to,a ne kakto be6e dosega.O6te niama i klub "Pekingese",dokolkoto znam i nikoi ne raboti s t.nar. "amerikanska liniia"na porodata(makar 4e az li4no haresvam pove4e "angliiskata")....Kakto vijda6-mnogo ne6ta predstoiat ne samo za men,no i za vsi4ki,koito obi4at tezi unikalni ku4eta...6te se opitam da bada polezna v tazi nasoka,6te se opitam da vnesa imenno tazi nova za BG "amerikanska liniia"...ne mi e nujno ni6to drugo za sega,osven niakoi da mi pojelae uspeh i da mi "stiska paltsi"!!!Zatova i sam malko 4uvstvitelna na temata...
p.s. kupih tuk edno ku4e-"show potentsial",nadiavam se da mi e bil pravilen izborat...ako ne e-drugo 6te kupia..i niama da spra,dokato ne postigna nai-dobroto-taka,kakto go vijdam v nai-smelite si predstavi!!!Davam mnogo ot sebe si za tova...
User's Signature

#50 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 05:34 PM

Аз мисля че не е необходимо да оставяш нещата само на фаза чувства.Щом имаш амбиции и възможности бъди убедена че нищо не може да те спре.А след като пекинезите имат толкова почитатели,тогава не е необходимо да чакате,регистрирайте клуб и тогава ще видиш как нещата бързо ще се подредят.Човекът който на мен ми е известен че развъжда пекинези е Жана Столинова.С нея сме в прекрасни отношения и тя е единствената която срещам по изложби.Вярно че аз по-често посещавам изложби в чужбина,но когато съм в Пловдив на изложба, винаги се виждаме.Много ми харесват нейните кучета.
Пожеланията за успех от нас ги имате,но действайте по въпроса за клуб и за регионални секции към него,за да може мечтите ти да се превърнат в реалност.Ако трябва ще помагаме.Успех!
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 05:40 PM

S Jana sme mnogo dobri priiateli---tia e 4ovekat,koito me stimulira... Tia iska da napravim ne6to zaedno,gotova e da me savetva i da mi pomaga po vsiako vreme i go pravi vseotdaino...Edno ot ku4etata mi e ot neia,jensko-ba6tata e 6ampion ot grad Ni6!
V momenta sam mnogo dale4e ot BG,zatova za da mi tragnat tam ne6tata,mi e nujno pove4ko vreme!
User's Signature

#52 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 05:45 PM

Цитат

S Jana sme mnogo dobri priiateli---tia e 4ovekat,koito me stimulira...Edno ot ku4etata mi e ot neia,jensko-ba6tata e 6ampion ot grad Ni6!
V momenta sam mnogo dale4e ot BG,zatova za da mi tragnat tam ne6tata,mi e nujno pove4ko vreme!

Щом не си в България,предполагам няма да е проблем да внесеш нови кучета,нова кръв.Незнам защо Жана не е направила клуб.Тя беше член на Пловдивско киноложко дружество,но сега е към дружеството в София.Когато си дойдеш ,предполагам че Жана няма да има нищо против да направите клуб.
User's Signature

#53 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 06:17 PM

Az pak znam...za6toto e dotolkova otdadena na grijite za ku4etata si ,4e dori poniakoga e" dale4 i ot sveta na horata"! w) Az ia razbiram prekrasno,izpitvala sam sa6toto dosega i osnovni sa bili ku4etata i kotkite mi..i grijite po tiah!
Pak i kakto kazvat horata:"Edna pti4ka prolet ne pravi..." Ako tia be6e napravila klub--interesno dopredi 6-7 godini koi 6te6e da 4lenuva v nego? s)
User's Signature

#54 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 06:24 PM

Едва ли само това са причините.Аз когато направих клуб бях единствен с шелтита,а доста хора не бяха и чували че изобщо има такава порода.И пак направих клуб.Постепенно вкарвах кучета от водещи развъдници, започнах редовно да посещавам изложби,успехите не закъсняха и сега доста хора знаят че има и шелтита в България и интересът към породата набира скорост.С това искам да ти кажа че по някой път и една птичка прави пролетта.Така че ако някой има желание,то би могъл да се направи клуб.А и пекинезите са доста по-известна порода у нас отколкото шелтитата.
User's Signature

#55 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2005 - 06:34 PM

E,ami-dano...dano vsi4ko stane taka,kakto bi bilo nai-dobre!
Za sebe si imam obiasnenie za6to ne sam go napravila dosega,za-Jana,ne znam druga pri4ina osven tazi,koiato poso4ih...no kakvito i da sa pri4inite-az se preklaniam pred NEIA i kato 4ovek,i kato razvad4ik-za6toto,ako niakoi v BG e napravil nai-mnogo za podobriavane na standarta na porodata,to tova e imenno TIA!!!Moga samo da se u4a ot takiva kato neia i da im se vazhi6tavam w)
User's Signature

#56 Потребителят е офлайн   Мариета Икона

Публикувано: 02 July 2009 - 02:29 PM

Показване на мнениетоclick, в May 15 2005, 08:04 PM, написа:

Много често ми се случва когато отида в зоомагазина за гранули да няма в пакет и да ми предложат от насипните. Тъй като гранулите от които купувам са от най-скъпите, не се купуват много и обикновенно няма пакети от тях.
А аз не искам да купувам от насипните най-малко по две причини:
1. В сайта на производителя четох, че гранулите трябвая да се съхраняват затрорени в пакет или кутия защото в противен случай бързо губят качествата си (защо в такъв случай да купувам скъпи и качествени гранули?)
2. Веднъж минавайки покрай зоомагазин  видях как поръсват гранулите от чувала с бутилка олио!

Направи си сам сметката какви гранули да купуваш тези дето ги ръсят с олио или тези дето си имат всичко?!
Има една страхотна марка храна на Нестле казва се Про план -разфасовки всякакви-купи си и пробвай.Кучето ми почина точно от некачествени храни сега котката си я храня само с най доброто.Свидеха ми парите да е качествена храната, че ядеше много като се разболя ги дадох по доктори и не го спасиха .Така че щом обичате животните си хранете с най доброто аз ви препоръчвам Purina

#57 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:57 PM

Ееех колежке, поне да беше видяла от кога е темата, която изкопа.....
Ха са дай по една вахла с три в едно и да живеем активно...
User's Signature

Качена снимка

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни