Говорилня за Туркмен Алабай
Публикувано: 25 June 2008 - 11:56 PM
;D
Няма снимки по майчина линия, питай производителя, действително може да е заплодена С КАВКАЗЕЦ ИЛИ ПИТБУЛ :o, няма снимка, няма акт за връзка вънка си от породата :yahoo: :yahoo: НЯМА :wub:
;D ;D ;D B) Ако ти издадат и родословие публикувай горните неща не снимки :P :P
Доказателства има само в развъдчика :o :o На Майката, .........
:->) :->)
Искай документи B)
Няма снимки по майчина линия, питай производителя, действително може да е заплодена С КАВКАЗЕЦ ИЛИ ПИТБУЛ :o, няма снимка, няма акт за връзка вънка си от породата :yahoo: :yahoo: НЯМА :wub:
;D ;D ;D B) Ако ти издадат и родословие публикувай горните неща не снимки :P :P
Доказателства има само в развъдчика :o :o На Майката, .........
:->) :->)
Искай документи B)
Публикувано: 26 June 2008 - 12:17 AM
Цитат
Документа,който ми трябва е в мен.Друго на мен не ми трябва.ХАХАХАХАХАХХАХААА аз съм любител бе ТОЧКА аз не съм развъдчик като тебе.Май ти си аут от породата вече,и тва те притеснява най-много!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :P :P
къде е грешката в бабите ли ;D
Салабайлама:
Цитат
...Купил си псе с отлична кръв по баща и кавказка по майка.Какво очакваш?
баба по бащина линия:
и бялата по майчина
Публикувано: 26 June 2008 - 06:27 PM
Хехх знам ли, и аз каква стана тя.Аз си защитавам моето кутре, което беше оплюто без основание,и без причина.Макар,че тя беше оплюта цялата връзка като цяло.Според мен всичко е човешка злоба,и завист.Но май няма да ги огрее.
Но разни хора разни идеали.Знаеш,че на мен лично ми дреме кой кво говори,но пък,и да си мълча,е това няма да стане. :( :(
Но разни хора разни идеали.Знаеш,че на мен лично ми дреме кой кво говори,но пък,и да си мълча,е това няма да стане. :( :(
Публикувано: 26 June 2008 - 09:47 PM
Хора това което съм искал да си купя, е в моя двор.Аз не търся мнението на никой, освен на един единствен човек.Тва,че някои хора не ми харесват кутрето,и всеячески се мъчат да го оплюват това мен не ме интересува.Като не го харесват кво да си тегля въжето ли.Няма да стане.Така,че просто нека си пишат кой квито глупости иска. :P :P :P :P :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 27 June 2008 - 09:04 PM
Цитат
Г-н Събев дакажете каде по майчина линия има кавказка.
Публикувано: 27 June 2008 - 09:56 PM
Цитат
Точка аз с тебе няма да спора понеже за тебе твоето развъждане е най-най-най-хубаво,а всичко друго е боклук.Само,че тоя път няма да ти се пуска аванта като другите ти да нападаш те да се свиват и да мълчат.Не си уцелил човека!!!
;D
Цитат
Кой къде ти оплю кутрето бе Ване, досега прочетох за двама основни :->)
1. Бен Хур
2. Робин Худ
...добре и една снимка на Восточник :o :rolleyes:
и номер 1 и номер 2 пишат, че има Кавказец в майката, ама си траеш. Сигурно е на майтам този бъзик ;)
Писах ти по горе, че Точката няма снимка, а има само барелеф на връзката от която е Юрга, ама всички траете.
На Барелефа се вижда сиво куче, дето не може да се определи специфично като порода, може да е Кавказ, Каракачан или Пернишки Питбул.
Как разбрахте всичките че е кавказ, бе, след като най титолованите Алабай в Русия идват от Украйна и след това се продават из цял свят.
ПРОСТО бе , преди 10 години нямаше интернет, сега има и всичко се знае. Горе долу, това което се публикува е истина на 90 %.
Къде отивате всички търсите под вола теле ли?
Няма да намерите :huh: теле щото няма :P
Публикувано: 27 June 2008 - 10:02 PM
Цитат
Иванчо,имай срама.Не пиши глупости.Задай въпрос.Например за съотношение на череп/муцуна.При моите е 66% череп от общата дължина.
Публикувано: 28 June 2008 - 05:28 PM
Робин го е виждал на живо,и ми е казвал какво очаква от кутрето!!!
Бен хур ми е на хурката кво мисли,и кво иска!!
Точно ти Жорка се опитваш да оплюеш цялата връзка на ГИСАР и Юрга!!
Но това мен грам ама грам не ме интересува.Тва,че съм ве имал за приятели и двамата си е било явно моя грешка.За вас няма нищо ценно на тоя свят.
Само вашето развъждане си е ценно,и истинско.
Бен хур ми е на хурката кво мисли,и кво иска!!
Точно ти Жорка се опитваш да оплюеш цялата връзка на ГИСАР и Юрга!!
Но това мен грам ама грам не ме интересува.Тва,че съм ве имал за приятели и двамата си е било явно моя грешка.За вас няма нищо ценно на тоя свят.
Само вашето развъждане си е ценно,и истинско.
Публикувано: 28 June 2008 - 08:50 PM
Но и в това сте в грешка!!Щом толкова публикуваш Жоро снимки за тоя и оня я пусни твоита женска да я видим каква е??И ми кажи от какво е вадена и кво има в нея??Щото аз горе долу съм запознат с някои неща.А като я пусна на АРАТ, и излезе БАРАТ то какво е??Азиат ли??Я дай снимки да ги видим де?Що не публикуваш някоя снимка да видим и да преценим кой кво гледа??