Цитат
Но и в това сте в грешка!!Щом толкова публикуваш Жоро снимки за тоя и оня я пусни твоита женска да я видим каква е??И ми кажи от какво е вадена и кво има в нея??Щото аз горе долу съм запознат с някои неща.А като я пусна на АРАТ, и излезе БАРАТ то какво е??Азиат ли??Я дай снимки да ги видим де?Що не публикуваш някоя снимка да видим и да преценим кой кво гледа??
Друже не разбрах само защо изхвърли Точката от породата и с какво си го заслужи пред тебе. ;)
B) Ами вадена е от мъжкото куче собственост на председателката или собственичка /кой както иска/ на БРКСАО Мадлен Янакиева B)
Цитат
Щото аз горе долу съм запознат с някои неща
искаш да кажеш на света, че въпросната г-жа е направила "каращисване" между две породи ли ;D ;D ;D. Кучката има родословие на САО, но според някой тарикати е КВ, /както усещам и на теб са ти напълнили главата--- не споря, съгласен съм с мнението ви/. :huh: ;D Само тя може да ни отговори на този въпрос пък и да ни запознае с тайната му, и ако бъде така добра може да пусне и снимките на АЙЛА B), Алма кери и т.н, за да се направи сравнение с АГбара B)
При положение, че сестрата на мойто куче е кавказ /според мнението на Салабаи/, следва и Арат да е такъв. ;) Какво излиза, че съм направил връзка между кучета от една порода макар и непризната от ФСИ -КВ. Затова съм получил породно кутре :yahoo: Барат от Арат Ад ;D, Не мешам две различни породи та да се раждат Алабай ;D Не съм толкова добър селекционер. :P :P :P
Сега малко по сериозно въпроса ми е към Лайката? Спри с това пулене и ако може изпълни молбата ми към теб.
Напиши точно как се допуска една кучка до разплодна дейност според правилата на ФСИ респективно на БРФК, Какви са критерийте на който трябва да отговаря?
Документи, участия на изложби, на каква възраст например и т.н.
Благодаря за труда, ако си го сториш.