Говорилня за Туркмен Алабай
Публикувано: 08 April 2008 - 12:07 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 12:16 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 12:20 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 02:30 PM
Цитат
съдбата ти е тежка,мило дете.Наистина не си струва да я обсъждаме тук....
Само за сведение,Горде половината от съзнателния си живот живя прехвълрян от ръка на ръка...
Че как да се чуствува сигурно такова куче ?
Съжалей Буку, съществува много основателно самнение, че туй куче е било съзнателно отвлечено при много добра подготовка в Благоевград с цел заплождането на на кучки от региона и по този начин подобряване на метизираните. Желанието на групичка хора действително да се сдобият с "кръвта", а съответно и ген. материял на племенно и породно животно е граничеща с безумие. ;D B)
Може би Робин и Езгер са залягали по транките с цел да отмъкнат Горде? :'( :'(
Публикувано: 08 April 2008 - 03:13 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 03:18 PM
Цитат
ето с това животно могат да се сверяват часовници,отлична физика,изключителна стойка и изражение и страхотно добре развито и пропорционално момче :->)

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 08 April 2008 - 03:18 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 03:22 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 03:26 PM
Огледай го и него.
Публикувано: 08 April 2008 - 03:30 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 03:32 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 05:32 PM
Цитат
Живи и здрави да сте!
г-н Стоев,
какви цели сте си поставил в селекцеонен план? На база на какви идеали селекционирате произведените от вас кучета? На какви тестове ги подлагате?
Поздрави.
Какви цели съм си поставил в селекционен План,ще се види по-натам!Да дуя излишно плътната,няма смисъл.
Относно тестовете:Нали не мислиш,че правя,или ще направя цирк като в Бъзън?
Най-добре едно куче се вижда здраво ли е, физически и психически на разходка!При мен такива не липсват!Както в населено място,така и през пресечена местност!Зная при евентуална атака на Човек,или себеподобно как ще реагира всяко едно от кучетата ми!Зная при евентуални истрели как ще реагират.И повярвай до този момент не са ме разочаровали!
А,най-важният тест на който минават моите кучета е ДИРИГЕНТ МАЙСТОР. ;)
Публикувано: 08 April 2008 - 05:48 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 06:06 PM

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 08 April 2008 - 07:09 PM
Цитат
Цитат
съдбата ти е тежка,мило дете.Наистина не си струва да я обсъждаме тук....
Само за сведение,Горде половината от съзнателния си живот живя прехвълрян от ръка на ръка...
Че как да се чуствува сигурно такова куче ?
Съжалей Буку, съществува много основателно самнение, че туй куче е било съзнателно отвлечено при много добра подготовка в Благоевград с цел заплождането на на кучки от региона и по този начин подобряване на метизираните. Желанието на групичка хора действително да се сдобият с "кръвта", а съответно и ген. материял на племенно и породно животно е граничеща с безумие. ;D B)
Може би Робин и Езгер са залягали по транките с цел да отмъкнат Горде? :'( :'(
Публикувано: 08 April 2008 - 08:38 PM
Цитат
Вие какво господине искате да кажете с тези редове, че не се е намерил нито един развъдчик да планира отвличането на Горде с цел заплождане. ;) Това ми звучи още по невероятно дори и от "слуха" , че куче дето било произведено от Валери с кодово име Точката, и на възраст 1 година е гонило по половин град Благоевград въпросното Горде да го слуша как припява :angry:.
Публикувано: 08 April 2008 - 09:16 PM
Цитат
Цитат
Вие какво господине искате да кажете с тези редове, че не се е намерил нито един развъдчик да планира отвличането на Горде с цел заплождане. ;) Това ми звучи още по невероятно дори и от "слуха" , че куче дето било произведено от Валери с кодово име Точката, и на възраст 1 година е гонило по половин град Благоевград въпросното Горде да го слуша как припява :angry:.