Dog.bg Форуми : Говорилня за Туркмен Алабай

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (47 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Говорилня за Туркмен Алабай

#41 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 April 2008 - 12:07 PM

ето го и другият брат ;D

#42 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 12:16 PM

Ето ти още едно кученце произведено от мен.На снимката е на 8мес и половина.

#43 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 12:20 PM

Пак същото кученце,но с три мес.по-голямо B)

#44 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 02:30 PM

Цитат

Робинчо,
съдбата ти е тежка,мило дете.Наистина не си струва да я обсъждаме тук....
Само за сведение,Горде половината от съзнателния си живот живя прехвълрян от ръка на ръка...
Че как да се чуствува сигурно такова куче ?

Съжалей Буку, съществува много основателно самнение, че туй куче е било съзнателно отвлечено при много добра подготовка в Благоевград с цел заплождането на на кучки от региона и по този начин подобряване на метизираните. Желанието на групичка хора действително да се сдобият с "кръвта", а съответно и ген. материял на племенно и породно животно е граничеща с безумие.  ;D B)
Може би Робин и Езгер са залягали по транките с цел да отмъкнат Горде? :'( :'(

#45 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:13 PM

Още едно кученце,на снимката е 8мес.Обърни внимание на физиката на кучетата г-н Хуре.

#46 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:18 PM

Цитат

Ето ти още едно кученце произведено от мен.На снимката е на 8мес и половина.

ето с това животно могат да се сверяват часовници,отлична физика,изключителна стойка и изражение и страхотно добре развито и пропорционално момче :->)
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#47 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:18 PM

Гледай и се учи ;D Вярно,твойте снимки са по-хубави,АМА САМО СНИМКИТЕ B) Ние си ги щракаме за кеф.Не чакаме изгодният момент за да снимаме :yahoo:Наслаждавай се :P

#48 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:22 PM

Хурка,обърни вниманието на гръбната линия,на връта,на задницата,на бедрото и так далее B)като постигнеш нещо такова,ще ти стисна ръчичката B)За сега си оставаш един писател ;)

#49 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:26 PM

Бени,изнамерих още едно мое произведение ;D тук е точно на 8мес.сега е на 9 април ще направи 9мес.
Огледай го и него.

#50 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:30 PM

И това дребвото и то е от тия :->)Последната колекция.Повече няма да те травмирам ;D

#51 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:32 PM

Тази снимка специално съм ти я избрал Хуре B)По-от близа да му видиш сплесканата тиква и малките ушета къде са разположени ;)

#52 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 04:59 PM

Браво!  :palec:
Живи и здрави да сте!

г-н Стоев,
какви цели сте си поставил в селекцеонен план? На база на какви идеали селекционирате произведените от вас кучета? На какви тестове ги подлагате?

Поздрави.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#53 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 05:32 PM

Цитат

Браво!  :palec:
Живи и здрави да сте!

г-н Стоев,
какви цели сте си поставил в селекцеонен план? На база на какви идеали селекционирате произведените от вас кучета? На какви тестове ги подлагате?

Поздрави.

Какви цели съм си поставил в селекционен План,ще се види по-натам!Да дуя излишно плътната,няма смисъл.
Относно тестовете:Нали не мислиш,че правя,или ще направя цирк като в Бъзън?
Най-добре едно куче се вижда здраво ли е, физически и психически на разходка!При мен такива не липсват!Както в населено място,така и през пресечена местност!Зная при евентуална атака на Човек,или себеподобно как ще реагира всяко едно от кучетата ми!Зная при евентуални истрели как ще реагират.И повярвай до този момент не са ме разочаровали!

А,най-важният тест на който минават моите кучета е ДИРИГЕНТ МАЙСТОР. ;)

#54 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 05:39 PM

За гледането си ГЛЕДАЧ според мене.
Винаги съм ти се радвала в това отношение!

Всичко най-хубаво и успех!
:blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#55 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 05:48 PM

Към днешна дата летвата е високо! След специалката към 1,05,2008, всичко зависи от времето, полет с балон - посока ЮАР, по пътя среща с пустинни лъвове: проверка психика и динамика. В Нгоро-нгоро лов на гну м/у глутница бесни хиени: проверка борбеност и отстояване на териториалност. [pre][pre][/pre][/pre] След пристигане в ЮАР кратка почивка около 3 минути, посещение на питомник за бурбули за получаване на отговор на въпроса ,,Що е то БУРБУЛА?" След което, трикратно преплуване на коридора на смърта, тоес избягване на атака на бяла Акула: проверка правилност на кинематика и дишане. После пак балон и БГ. По пътя и по време на изпитанията храна и вода НЕ-ееееееее, само СТАЛИЧНАЯ без лед и лимон! Пропуснах да кажа Той е сам, Великият Мелез от незнам къде си! На 6,05,08 го чакам на масата, именяк няма начин, заслужава уважението а пък и да разкаже.

#56 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 06:06 PM

я по точно за тестовете по време на разходка
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#57 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 07:09 PM

Цитат

Цитат

Робинчо,
съдбата ти е тежка,мило дете.Наистина не си струва да я обсъждаме тук....
Само за сведение,Горде половината от съзнателния си живот живя прехвълрян от ръка на ръка...
Че как да се чуствува сигурно такова куче ?

Съжалей Буку, съществува много основателно самнение, че туй куче е било съзнателно отвлечено при много добра подготовка в Благоевград с цел заплождането на на кучки от региона и по този начин подобряване на метизираните. Желанието на групичка хора действително да се сдобият с "кръвта", а съответно и ген. материял на племенно и породно животно е граничеща с безумие.  ;D B)
Може би Робин и Езгер са залягали по транките с цел да отмъкнат Горде? :'( :'(
                                                                                                                                  Всеки огън си има своите лагерници, ама ти а са неуки, турите некоя цепеница белким Ви уври чайника!                                                                                                                                      За събитието случило се в Самоковско питай Кмета и Иван РЧТ! И Аз бях там лично, а не чул или му разказали. Собствениците на Горд Огретен и Аю Даг Алу Кримеа решили да проверят кой е по добър садач на картофи. Проблемът беше в това, че имаше само един чувал с посадъчен материал и кой щеше да го вземе пръв. И двамата се втурнаха устремени, грабнаха го и го разтърсиха, при силните трепове на Аю Даг, Огретен Породният- Рицар Първа Степен на Музикалната Академия ,,Думи, Думи,,,,,,, и само Думи" изпусна чувала и не му остана нищо друго освен да използва тайната си синьокръвна сила, ГЛАС ОМАЕН СИ НА МАМА И НА ТАТКА и така до края и на 49 благородник. М/у другото са го чули чак при ПСС - Бели Искър. Решиха да повторят състезанието, щом застанаха на браздата, Огретен Великия Генофонд, залегна, сля се, изчезна от погледът, Невидим. Записът при картофите ,,соте " са при Кмета. За това ли да се домогвам? Това ли е истинската същност на АЗИАТА? Петелът ми е по-страшен на торището! Чрез такова плодене се погубва Азиата, Алабая, Средноазиата, Централоазиата и т.н. Най лошото е, когато слушате, четете а не проверявате, а пък правите компетентни становища!                                   

#58 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 08:38 PM

Цитат

Всеки огън си има своите лагерници, ама ти а са неуки, турите некоя цепеница белким Ви уври чайника!                                                                                                                                      За събитието случило се в Самоковско питай Кмета и Иван РЧТ! И Аз бях там лично, а не чул или му разказали. Собствениците на Горд Огретен и Аю Даг Алу Кримеа решили да проверят кой е по добър садач на картофи.

Вие какво господине искате да кажете с тези редове, че не се е намерил нито един развъдчик да планира отвличането на Горде с цел заплождане. ;) Това ми звучи още по невероятно дори и от "слуха" , че куче дето било произведено от Валери с кодово име Точката, и на възраст 1 година е гонило по половин град Благоевград въпросното Горде да го слуша как припява :angry:.

#59 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 09:16 PM

Цитат

Цитат

Всеки огън си има своите лагерници, ама ти а са неуки, турите некоя цепеница белким Ви уври чайника!                                                                                                                                       За събитието случило се в Самоковско питай Кмета и Иван РЧТ! И Аз бях там лично, а не чул или му разказали. Собствениците на Горд Огретен и Аю Даг Алу Кримеа решили да проверят кой е по добър садач на картофи.

Вие какво господине искате да кажете с тези редове, че не се е намерил нито един развъдчик да планира отвличането на Горде с цел заплождане. ;) Това ми звучи още по невероятно дори и от "слуха" , че куче дето било произведено от Валери с кодово име Точката, и на възраст 1 година е гонило по половин град Благоевград въпросното Горде да го слуша как припява :angry:.

Ма господине, а Вие схащате ли смисъла на това което пишете. :huh: Абсурд! Значи съм прав с моето заключение. От тук нататък ще съм снизходителен. :o

#60 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 09:53 PM

;)

• (47 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5