Говорилня за Туркмен Алабай
Публикувано: 08 April 2008 - 09:55 PM
А е това е моето кутре г-н Събев!!
Мечтата ми е като стане на 2-години да мине традиционата проверка на характера с някое твое куче от синята кръв!!Ще ме уважите ли или не??Един човек ако ме уважите ще ходи на ръце ;) ;).Моля да уважите искането ми!! :yahoo: ;D ;D
Мечтата ми е като стане на 2-години да мине традиционата проверка на характера с някое твое куче от синята кръв!!Ще ме уважите ли или не??Един човек ако ме уважите ще ходи на ръце ;) ;).Моля да уважите искането ми!! :yahoo: ;D ;D
Публикувано: 08 April 2008 - 10:04 PM
:izcherven: :izcherven: :izcherven: Чета,чета и пак чета и препрочитам е ли е възможно такъв език от човек твърдящ, че е пазител и носител на здрава психика при азиатите му? Кучето прилича на стопанина си. При тази ситуация Вие решете на кой трябва да се вярва.
Публикувано: 08 April 2008 - 10:05 PM
Да разбира се.
Баща---ГИСАР-ТУРКМЕН-КАЛА
Майка--ЮРГА-АК-АРСЛАН
Малкия за момента се развива добре,всичко е нормално,и е много див ;D.
Пресни фотоси не съм му правил,но задължително ще му направя.
Снимка на скачката м/у мама и тате :wub: има в сайта МАКСИМУС-ХАНМО. :->)
Майка--ЮРГА-АК-АРСЛАН
Публикувано: 08 April 2008 - 10:11 PM
Еми,чистача на лайна,ще се погрижи и за него. :yahoo:[/b]
Публикувано: 08 April 2008 - 10:19 PM
Както чистача(Аз)чисти другите фекалий,така ще се погрижа и за хурчо!За всички фекалий,си има определено място! :yahoo:
Публикувано: 08 April 2008 - 10:31 PM
Както всички виждате,г-на хур сиреч Събев беше запитан от мен,къде иска да проведем дискусия.Той не спря да обижда.
Нарича ме чистача на лайна.
Еми,чистача на лайна,ще се погрижи и за него. :stop: :stop: :stop: Просто не му обръщайте ВНИМАНИЕ и той ще стане НЕВИДИМ като алябляите си. МОД ако може достъпа му ЗАВИНАГИ, FCI - ЗАВИНАГИ = АУТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нарича ме чистача на лайна.
Еми,чистача на лайна,ще се погрижи и за него. :stop: :stop: :stop: Просто не му обръщайте ВНИМАНИЕ и той ще стане НЕВИДИМ като алябляите си. МОД ако може достъпа му ЗАВИНАГИ, FCI - ЗАВИНАГИ = АУТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 08 April 2008 - 10:41 PM
Цитат
Да разбира се.
Майка--ЮРГА-АК-АРСЛАН
Майка--ЮРГА-АК-АРСЛАН
Публикувано: 09 April 2008 - 04:21 PM
Цитат
Е защо стреснахте човека?!?
А бе толкова интересно да гледаш мъките му...
Каква тишина от голямата река...
А бе толкова интересно да гледаш мъките му...
Каква тишина от голямата река...
Никой не го е стреснал.Той си е стреснат по-рождение.Неможе наляво и надясно да ръси мозък.Да оценява кучетата на другите,по-точно да ги плюва без никой да му е искал мнението!
И,когато го попитах къде иска да дискутираме,(да обсъдим неговата синьокръвна селекция)какви ли не ОБИДИ отправи към мен!
Публикувано: 09 April 2008 - 07:53 PM
Николаи,ти ръсиш акъл по всички форуми при условие че имаш собствен саит.Ти даваш мнение за качеството и породноста на кучетата принадлежащи на други хора.Ти определяш кое е породно и кое не,без никои да те е питал или да те е упълномощил за това и без да имаш нужните знания,опит и практика подкрепена с резултати!А когато ти отговорят или зададат неудобни въпроси за отчаиващите резултати постигнати от теб които са плод на неграмотна и дилетантска селекция,се скриваш във вътрешния си форум,такова поведение не заслужава уважение.Лизачите около теб,не са ти приятели или съмишленици,ТЕ СА ЛИЗАЧИ!!!!!!!!!!!Рано или късно човек почва да прилича на тези с които се заобикаля,жалкото е че ти сам си избираш това обкръжение.Това че социалният ти статус е по висок от този на повечето гледащи азиатци,не ти дава право да ги обиждаш в публичното пространство,ти не си Господ!От постовете ти лъха неуважетие и надменност към останалите хора,това кои какво е произвел вече е ясно и ако се игнорират фактите и се лъже безочливо,не значи че определени събития не са се случвали.Разбери ,никои не те счита за авторитет,ще станеш такъв само ако постигнеш резултати,а това не става с писане,плод е на многогодишен труд свързан с много неуспехи и разочарования.
Азиатчици от всички страни обединяваите се!!!!!!!!!!!! :viking: :zaek:Хъй, Че благи и правдиви думи, брееее!Ей така трябва, човек със себеуважение. Бях чувал, че си особен, ама лошо няма, по важното е, че си здраво мислеш. Мойте уважения! :yahoo: :palec: Х
Азиатчици от всички страни обединяваите се!!!!!!!!!!!! :viking: :zaek:Хъй, Че благи и правдиви думи, брееее!Ей така трябва, човек със себеуважение. Бях чувал, че си особен, ама лошо няма, по важното е, че си здраво мислеш. Мойте уважения! :yahoo: :palec: Х