Говорилня за Туркмен Алабай
Публикувано: 02 June 2008 - 08:26 PM
Цитат
Публикувано: 02 June 2008 - 09:22 PM
Цитат
Четох горните постове където се засягат тестовете за проверка на характер B), но не разбрах коя порода е с превес 'туркменският вълкодав' или САО :'( :'(
сложна работа е туй породността ей.
Цитат
На мен това не ми харесва ;D ;D
Цитат
Цитат
А ти човеко чорапогащник не ме плаши повече и тебе ще те слушкам вече:rolleyes: :huh: B) :yahoo:
Публикувано: 02 June 2008 - 09:41 PM
Цитат
Цитат
Предлагам да се сформира работна група, която да установи фактите и обстоятелствата около появата на този природен феномен -Алабая в гр. Сливен,, да се изготви доклад който да бъде изпратен на Туркменските колеги развъдчици, за да бъдат и те наясно, и в час с развитието на кучешката популация. Редно е да знаят и те какво става по техните "ливади" :yahoo: :P ;D ;D ;)
Публикувано: 02 June 2008 - 09:43 PM
Публикувано: 02 June 2008 - 09:49 PM
Цитат
Клубни кучета порода "туркменски вълкодав" никога не сме регистрирали в ПК ,а и никога няма да се случи!!!!
А и който разбира,/Родословието/винаги ще го спира-по простата причина,че ТАКОВА НЯМА,Аз няма да го позволя!!!!
Публикувано: 02 June 2008 - 10:00 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Предлагам да се сформира работна група, която да установи фактите и обстоятелствата около появата на този природен феномен -Алабая в гр. Сливен,, да се изготви доклад който да бъде изпратен на Туркменските колеги развъдчици, за да бъдат и те наясно, и в час с развитието на кучешката популация. Редно е да знаят и те какво става по техните "ливади" :yahoo: :P ;D ;D ;)
Публикувано: 02 June 2008 - 10:24 PM
По какви критерии да определим 1-вото място???? :(
Названието,ако се захванем за това /а и разбирам ,че Ви е приоритет/-определя строго и единствено ареала и разпространение на породата.Породността е съвкупност от определени качества,описани в Стандарта!и поне за мен унаследени.Това е и отговорността на всеки един от нас,дали правилно ще разчетем знаците дадини ни в предци/родословие/ и ще съумеем ли да ги запазим??????
На мен лично не ми се иска да има тип от......до АЗИАТА ,трябва да е един и същ.....Всичко останало е в представите ни -кучето,"което АЗ искам"!!!!Болни амбиции,фантазии и един и същи край-захвърлено,умиращо куче в двора,непокрило очакванията ни за превъзходния печелещ 1-во място боец :huh:
Публикувано: 02 June 2008 - 10:41 PM
Цитат
Публикувано: 02 June 2008 - 10:47 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 02 June 2008 - 10:51 PM