Снимки на нашите писанки
Публикувано: 05 June 2010 - 02:56 PM
Ето ни и нас лейди Джили и скитник Читос
.Само да знаете,че тя не му е майка въпреки,че е на 18 нее раждала нито веднъж ама към него се отнася се едно му е майка постояно го мие
.А той сатна мое коте преди 23 години намерих го на вън и 1 ден след като го намерих и го гледха навън наще ми позволиах да си го взема.А сега да видите и тях.Първо Джили а после Читос.
Дано ги харесате

Публикувано: 05 June 2010 - 02:57 PM
.Само да знаете,че тя не му е майка въпреки,че е на 18 нее раждала нито веднъж ама към него се отнася се едно му е майка постояно го мие
.А той сатна мое коте преди 23 години намерих го на вън и 1 ден след като го намерих и го гледха навън наще ми позволиах да си го взема.А сега да видите и тях.Първо Джили а после Читос.
Дано ги харесате

Публикувано: 05 June 2010 - 02:57 PM
Дано ги харесате

Публикувано: 09 July 2010 - 12:50 AM
Това е моят Мърчо, както се вижда ние сме още бебета !!! Той е от улицата, но за сметка на това е голям чаровник !!!
А, какво ли е това нещо ... ?!?! Дай ми го де не ме дразни !!!

Мале колко съм силен , виж как ме слуша кучето !!!

Хигиената е най-важна ... Ще идват гости все пак, аз съм звездата тук !!

Толкова от нас за сега !!! Поздрави на всички !!
А, какво ли е това нещо ... ?!?! Дай ми го де не ме дразни !!!

Мале колко съм силен , виж как ме слуша кучето !!!

Хигиената е най-важна ... Ще идват гости все пак, аз съм звездата тук !!

Толкова от нас за сега !!! Поздрави на всички !!
Публикувано: 15 July 2010 - 12:05 PM
http://prikachi.com/...=10094&gal=4976
P.С...Извинявам се,но тъй като съм много на Вие с технологиите и още несам намерила време да си науча урока за качване на снимки
....реших да пробвам един по лесен.....Дано стане....
Ако се получи,после ще сложа на целият ми зоопарк
Аааааа май се получи....
P.С...Извинявам се,но тъй като съм много на Вие с технологиите и още несам намерила време да си науча урока за качване на снимки

Ако се получи,после ще сложа на целият ми зоопарк

Аааааа май се получи....

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.