Снимки на нашите писанки
Публикувано: 14 September 2012 - 12:17 PM

Понякога го гледам и ми е мъчно за него.

Обаче, ех, обратите в живота, замислих се сега. Рижик (Княз Рижик, пак ще се сетите коя котка е това, не съм много оригинална с имената

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 14 September 2012 - 12:27 PM
Flashback, в 14 September 2012 - 12:17 PM, написа:

Я стига!
Какъв си е хубавец. Бял, красив, като принц. Само дето бял кон му липсва.
А като те пита фейсбука кой е този, просто напиши - "най-красивия котак !"
Публикувано: 14 September 2012 - 12:33 PM
Flashback, в 14 September 2012 - 12:17 PM, написа:

Много си е хубаво детето, даже вече и двамата с Рижик са ми в колекция *любими*!

Публикувано: 14 September 2012 - 12:51 PM

Аз най-добронамерено се шегувам с него.

Много го обичам, обаче всичко си има предистория - котката, с която съм живяла откакто се помня, сега е на 16 години и живее с татко ми, жива и здрава, та тя е една красавица, дълга, слабичка, грациозна, с красиво лице, лека походка - женска котка, общо взето.

Бари беше първия, който дойде вкъщи след като се преместих, и историята не свърши с приемен дом, остана си вкъщи завинаги. А аз, свикнала с тази разкошна красавица, с почти човешки ум, с времето започнах да получавам тромав и дебел котарак, глуповат и недодялан, гледащ неразбиращо. Много рязък преход беше.

Сега всички сме доволни - след като дойде Рижик, аз си имам умна и изящна котка (мъжка при това) и се подигравам на тромльото, а приятелят ми, който му е най-големия приятел на света, се подиграва на Рижик, че е женствен, защото е дълъг и красив.

Тях това, обаче, не ги касае, те са си по цял ден ето така:

Публикувано: 14 September 2012 - 12:59 PM
Flashback, в 14 September 2012 - 12:51 PM, написа:

Аз най-добронамерено се шегувам с него.

Много го обичам, обаче всичко си има предистория - котката, с която съм живяла откакто се помня, сега е на 16 години и живее с татко ми, жива и здрава, та тя е една красавица, дълга, слабичка, грациозна, с красиво лице, лека походка - женска котка, общо взето.

Бари беше първия, който дойде вкъщи след като се преместих, и историята не свърши с приемен дом, остана си вкъщи завинаги. А аз, свикнала с тази разкошна красавица, с почти човешки ум, с времето започнах да получавам тромав и дебел котарак, глуповат и недодялан, гледащ неразбиращо. Много рязък преход беше.

Сега всички сме доволни - след като дойде Рижик, аз си имам умна и изящна котка (мъжка при това) и се подигравам на тромльото, а приятелят ми, който му е най-големия приятел на света, се подиграва на Рижик, че е женствен, защото е дълъг и красив.

Тях това, обаче, не ги касае, те са си по цял ден ето така:

Страхотни сладури! Да са ви живи и здрави, барабар със 16 годишната красавица!

Публикувано: 14 September 2012 - 02:05 PM
Да ви се връщат хубавите думи на вас и вашите разкошници!

Публикувано: 14 September 2012 - 11:13 PM