Снимки на нашите писанки
Публикувано: 17 July 2008 - 11:16 AM
как се прикачват снимки? искам и аз да ви покажа моите момичета :blink:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 17 July 2008 - 11:17 AM
Цитат
как се прикачват снимки? искам и аз да ви покажа моите момичета :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 July 2008 - 11:29 AM
да видим сега...http://putphoto.com/v/margokk/DSCF0084.JPG.html. това са моите малки принцеси ;D, снимани докато спят - иначе е почти невъзможно да ги хванеш в кадър - толкова са ми палави ;D ;D

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 19 August 2008 - 12:10 PM
Здравейте :blink: Реших да споделя с вас малко снимки на моето скромно котешко семейство. Наскоро се сдобих с 3 малки фъстъчета, който растат като гъбки и вече превзеха къщата и се чувстват най-добре накиснати почти изцяло в паничките с прясно мляко ;D
Тук са на двора:
.JPG)
.JPG)
.JPG)
А това е цялата котешка банда на припек пред вратата:
.JPG)
Малко прекалих, извинете ме :blink:
Тук са на двора:
А това е цялата котешка банда на припек пред вратата:
Малко прекалих, извинете ме :blink:
Публикувано: 06 September 2008 - 08:56 PM
Цитат
Ето и моите принцеси. Бялата е Уискас - порода "аристокотка", а тигърчето е Сикозу, порода "малък домашен тиранин".На 4 години са. Има и заек, който се мисли за котка. ;D
^_^Целия ти пост е много забавен ;DГотини котаци и... дългоухи котаци ;D
Цитат
Който не познава моята котка, това е Уинтър:
И котката на брат ми, Мати:
И котката на брат ми, Мати:
Уинтър е много красив, но и Мати има страшно красиви очета! :wub:
killaruna87 фъстъците са много сладки :wub:
bongo като ги гледам как са се втрещили, май някой път Рей, ще яде бой ;D

Публикувано: 18 September 2008 - 02:51 PM
Това е Чарли разбойника.В момента е на 5 месеца ;D