Снимки на нашите писанки
Публикувано: 08 October 2008 - 03:05 PM
Купи и катерушка с интегрирана къщичка - ще има най-много полза от нея. А за спането - предполагам, че скоро ще ти се намести в леглото, ако вече не го е направила. ;D Много целувчици да и предадеш. ;)

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 08 October 2008 - 04:25 PM
Уча Аманда да приема спокойно да бъде ресана, да й се почистват ушите, да й мия дупенцето, лапките..
Ето докато лежи в скута ми с една ръка нежно я реша.
Макар снимките да не са на фокус все пак се вижда с какво спокойствие и наслада приема да бъде разресвана нейно величество принцеса Аманда. :palqcho:
Ето докато лежи в скута ми с една ръка нежно я реша.
Макар снимките да не са на фокус все пак се вижда с какво спокойствие и наслада приема да бъде разресвана нейно величество принцеса Аманда. :palqcho:
Публикувано: 08 October 2008 - 08:26 PM
Дури много е сладка.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 09 October 2008 - 10:20 PM
Всички писанки и писанковци от темата са уникални сладури :wub:. Няма цвят, шарка, пол или възраст котка, която да не ми харесва ;D. Ако има нещо за което съм ненаситна, то това са коткитеее :yahoo:.
@Бушка - бях забравила, че имаш и костенуркова красавица. Прелестна е!
@Крем - твоята принцеса трябва по-често да ни я показваш ;)
@Дури - ще си замълча за Манди, защото ще ме обвинят в пристрастност :wub:
@Бушка - бях забравила, че имаш и костенуркова красавица. Прелестна е!
@Крем - твоята принцеса трябва по-често да ни я показваш ;)
@Дури - ще си замълча за Манди, защото ще ме обвинят в пристрастност :wub:
Публикувано: 10 October 2008 - 07:15 PM
Цитат
eto q 4erni6ka/4erito/:
Много е красива :blink:
Публикувано: 10 October 2008 - 10:36 PM
Цитат
Цитат
eto q 4erni6ka/4erito/:
Много е красива :blink:
Много е красива, но не е ли малко дебела?

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 13 October 2008 - 10:28 AM
Приятел на внука ми - архитект смята, че котката трябва да е като костенурка :o. на ширина 2/3 от дължината. Било пропорционално. ;D
И аз и дядото и нашите котки сме шишкави :P. Само кучетата ни се спасяваха от това, но вече нямаме куче.
И аз и дядото и нашите котки сме шишкави :P. Само кучетата ни се спасяваха от това, но вече нямаме куче.

Обичам всички котки, вашите също.