Снимки на нашите писанки
Публикувано: 23 April 2009 - 12:42 AM
Ей го и моя бебчо. (е вече не е чак бебчо). Той е страшен характер и е страшно настоятелен - иска да ползва холскто канапе като тоалетна.
А чии са тези бебета? =]
А чии са тези бебета? =]

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 27 April 2009 - 04:27 PM
Хех, майка ти си има клонинги. Само е петната на челцата не се е справила - много са различни, а тоя черния е направо издънка при копирането или желан негатив?
Красавици и красавци.

Красавици и красавци.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 April 2009 - 06:47 PM
Ами .... всъщност майка ми прибра едно жевско котенце, чисто черно и с гладък косъм Анфиса /Фиса за своите хора
/ нея я няма на снимките. След известно време прибра и белия Бакс /на последната снимка/. Искала да кастрира Бакс, но не успяла. Всъщност черната Бася /рошавата/ само тя е черна, всички други са почти еднакви.
Общо са Фиса, Бакс, Кузя, Вася, Бася, Мася и Даша. Имаше и една Гадя /от Гадина/, защото пикаеше дето и хрумне, но тя скочила от прозореца и избягала. Търсили са я, но уви.
Като им ходих на гости едвам ги научих кой кой е

Общо са Фиса, Бакс, Кузя, Вася, Бася, Мася и Даша. Имаше и една Гадя /от Гадина/, защото пикаеше дето и хрумне, но тя скочила от прозореца и избягала. Търсили са я, но уви.
Като им ходих на гости едвам ги научих кой кой е

Публикувано: 07 May 2009 - 04:37 PM
rodegunda, котките на майка ти много приличат на турски ванове, без черното коте. Те породисти ли са?

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 17 May 2009 - 10:26 PM
Живее в магазина на мама, възрастен и болен от неизлечима болест, която е от възрастта, но не му пречи въобще... просто устата му мирише малко по - лошо отколкото на млада котка... понеже е на 11... имаме само 5-6 месеца разлика... иначе сме в една и съща година родени... Ето го и сладура:
"В чекмеджето... колко е удобно... аз ще направя филм "Коте в чекмедже", който ще надмине "Куче в чекмедже""
"На табуретката в склада съм... Кеф"
"Колко е удобно на рафта и да легнеш на чувала... Ммм... какво блаженство"
"Колко е хубаво да впиеш нокти в ръката на стопанката си"... (Тази ръка, върху която са лапите е моята)
"В чекмеджето... колко е удобно... аз ще направя филм "Коте в чекмедже", който ще надмине "Куче в чекмедже""
"На табуретката в склада съм... Кеф"
"Колко е удобно на рафта и да легнеш на чувала... Ммм... какво блаженство"
"Колко е хубаво да впиеш нокти в ръката на стопанката си"... (Тази ръка, върху която са лапите е моята)