Кога да изкъпя малкото кученце за първи път ?
Публикувано: 23 May 2008 - 10:05 AM
Ми това каза, нооо в твойте думи има много повече логика бушката ;)
Публикувано: 23 May 2008 - 02:01 PM
аз не мога да го изжеждам защото ако бяхте прочел темата малко по назад аз сам споменал 4е кучето е малко и още не къпя а за навън не сам си мислил :angry: :angry: :angry: и за ноктите незнам дулги са му оба4е си ьоди нормално и мисла да му ги изрежа защото му се закачат на всякъде :o :o :o :o :o ;D ;D ;)
Публикувано: 28 May 2008 - 10:19 PM
абе да ви кажа аз малко го пускам навън за6ттото се побърка а и имаме голямо сужпадение защото братчето му е ж съседния блок :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :P малко да потича навън обаче по трежи оште не защото ме е срах само ппо асфалт а утре е на 2рата ваксина ;) :yahoo:
Публикувано: 29 May 2008 - 09:35 AM
Цитат
абе да ви кажа аз малко го пускам навън за6ттото се побърка а и имаме голямо сужпадение защото братчето му е ж съседния блок :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :P малко да потича навън обаче по трежи оште не защото ме е срах само ппо асфалт а утре е на 2рата ваксина ;) :yahoo:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 June 2008 - 03:08 PM
И аз да попитам. Още съм нова с кучетата и всичко ми е интересно :) Бъки е на 52 дни някъде и веднъж вече са го къпали стопаните на майка му. Да ама той доста понамирисва /наистина доста :rolleyes:/, а освен това при първото обезпаразитяване му излязоха глисти. Знам, че не е хубаво да се къпе толкова често, но ми се иска след следващото обезпаразитяване, което е другата седмица да го изкъпя - хем за да не мирише толкова много, хем да му се почисти и козинката от яйцата на глистите /четох, че и по нея има/. Мисля да му купя хубав бебешки шампоан, не знам дали като при котките трябва да не му се мокри главата /различни неща изчетох по въпроса/. Надявам се да не му създам проблеми, но ме е страх от тези глисти. От настинка не се притеснявам, защото тези дни е толкова топло, че той горкия се размазва като жабче на теракота, не иска и да чуе за мекичкото легълце :blink:
Публикувано: 27 June 2008 - 03:16 PM
Ами незнам дали е казано, че не трябва да се мокри главата. За мен е въпрос на сръчност за да не му влезе в очичките или ушичките вода или шампоан. Моето куче е дребно и е с клепнали уши. С едната ръка успявам да натисна ушетата надолу като горната част минава точно над очичките му и затова му мокря главата, но самото "лице" никога. Виж, ако е голямо куче немога да си представя как ще му измия главата... Виж, прецени дали можеш да му опазиш ушите и очите и тогава си реши.

Публикувано: 02 July 2008 - 08:48 AM
Съжалявам, че пускам второ мнение едно след друго, но нещо не ми излиза функцията за корекция, а не мога да се сдържа да не се похваля :)
Снощи изкъпахме Бъки :) С кучешки бебешки шампоан /не си спомням как се казва, но продавачката каза, че е хубав/. Седя сравнително кротко по време на къпането, несравнимо по-лесно се къпе от котка и стана един лъскав лъскав - сладур на кака :) Шампоана миришеше малко кофти, но щом на него не му пречи ще го преживеем :) Не го суших със сушоар, защото беше доста топло, само го избърсах добре с две кърпи и козинката му стана почти суха. Вече сме горди и изкъпани :yahoo:
Снощи изкъпахме Бъки :) С кучешки бебешки шампоан /не си спомням как се казва, но продавачката каза, че е хубав/. Седя сравнително кротко по време на къпането, несравнимо по-лесно се къпе от котка и стана един лъскав лъскав - сладур на кака :) Шампоана миришеше малко кофти, но щом на него не му пречи ще го преживеем :) Не го суших със сушоар, защото беше доста топло, само го избърсах добре с две кърпи и козинката му стана почти суха. Вече сме горди и изкъпани :yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +