Dog.bg Форуми : Кога да изкъпя малкото кученце за първи път ?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кога да изкъпя малкото кученце за първи път ?

#21 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 23 May 2008 - 10:05 AM

Ми това каза, нооо в твойте думи има много повече логика бушката  ;)

#22 Потребителят е офлайн   woried Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 02:01 PM

аз не мога да го изжеждам защото ако бяхте прочел темата малко по назад аз сам споменал 4е кучето е малко и още не къпя а за навън не сам си мислил  :angry: :angry: :angry: и за ноктите незнам дулги са му оба4е си ьоди нормално и мисла да му ги изрежа защото му се закачат на всякъде  :o :o :o :o :o ;D ;D ;)

#23 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 05:37 PM

Защо не отидете да му ги изреже ветеринаря? Особено ако за първи път имате куче... Мен лично ме е страх да режа нокти.
User's Signature

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   woried Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2008 - 10:19 PM

абе да ви кажа  аз малко го пускам навън за6ттото се побърка а и имаме голямо сужпадение защото братчето му е ж съседния блок :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :P малко да потича навън обаче по трежи оште не защото ме е срах само ппо асфалт а утре е на 2рата  ваксина  ;) :yahoo:

#25 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 May 2008 - 09:35 AM

Цитат

абе да ви кажа  аз малко го пускам навън за6ттото се побърка а и имаме голямо сужпадение защото братчето му е ж съседния блок :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :P малко да потича навън обаче по трежи оште не защото ме е срах само ппо асфалт а утре е на 2рата  ваксина  ;) :yahoo:
трудно е да се разбере написаното от теб, но не извеждай кучето преди 3-а ваксина на вън.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#26 Потребителят е офлайн   woried Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 May 2008 - 09:12 PM

извинете ме ама просто не мога да пиша на ....... фонетична клавиатура и малко бъркам "В" с "Ж"  ;D ;D ;D  извинете пак !!!!!!!

#27 Потребителят е офлайн   Radost Cvetkova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 June 2008 - 09:25 PM

Сухият шампоан има ли същото лошо действие върху козината както нормалните кучешки шампоани нарушават нивото на мазнините по кожата?

#28 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 27 June 2008 - 03:08 PM

И аз да попитам. Още съм нова с кучетата и всичко ми е интересно :) Бъки е на 52 дни някъде и веднъж вече са го къпали стопаните на майка му. Да ама той доста понамирисва /наистина доста :rolleyes:/, а освен това при първото обезпаразитяване му излязоха глисти. Знам, че не е хубаво да се къпе толкова често, но ми се иска след следващото обезпаразитяване, което е другата седмица да го изкъпя - хем за да не мирише толкова много, хем да му се почисти и козинката от яйцата на глистите /четох, че и по нея има/. Мисля да му купя хубав бебешки шампоан, не знам дали като при котките трябва да не му се мокри главата /различни неща изчетох по въпроса/. Надявам се да не му създам проблеми, но ме е страх от тези глисти. От настинка не се притеснявам, защото тези дни е толкова топло, че той горкия се размазва като жабче на теракота, не иска и да чуе за мекичкото легълце  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2008 - 03:16 PM

Ами незнам дали е казано, че не трябва да се мокри главата. За мен е въпрос на сръчност за да не му влезе в очичките или ушичките вода или шампоан. Моето куче е дребно и е с клепнали уши. С едната ръка успявам да натисна ушетата надолу като горната част минава точно над очичките му и затова му мокря главата, но самото "лице" никога. Виж, ако е голямо куче немога да си представя как ще му измия главата... Виж, прецени дали можеш да му опазиш ушите и очите и тогава си реши.
User's Signature

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 27 June 2008 - 04:21 PM

О, с опазването нямам грижи - все пак имам и 18 годишен котарак, през какви ли не геройства съм минала, за да се окажем изкъпани и невредими  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 July 2008 - 08:48 AM

Съжалявам, че пускам второ мнение едно след друго, но нещо не ми излиза функцията за корекция, а не мога да се сдържа да не се похваля :)
Снощи изкъпахме Бъки :) С кучешки бебешки шампоан /не си спомням как се казва, но продавачката каза, че е хубав/. Седя сравнително кротко по време на къпането, несравнимо по-лесно се къпе от котка и стана един лъскав лъскав - сладур на кака :) Шампоана миришеше малко кофти, но щом на него не му пречи ще го преживеем :) Не го суших със сушоар, защото беше доста топло, само го избърсах добре с две кърпи и козинката му стана почти суха. Вече сме горди и изкъпани  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни