Рождените дни на нашите любимци
Публикувано: 23 September 2008 - 06:15 PM
rusomaha 19, това с кърлежите е много опасно, при положение че не й е направена нито една ваксина до третия месец, трябва много да внимаваш! И къде изобщо ги е намерила тия кърлежи? Направо ми се кръстоса погледа, като го прочетох.
iveto_656, колкото и да я пазиш, не можеш да предвидиш всичко. Кокерите са палави животинки, особено на тази възраст. А може да хванете и кърлежи, както rusomaha 19, от това как ще я опазиш?
iveto_656, колкото и да я пазиш, не можеш да предвидиш всичко. Кокерите са палави животинки, особено на тази възраст. А може да хванете и кърлежи, както rusomaha 19, от това как ще я опазиш?
Публикувано: 23 September 2008 - 08:44 PM
Цитат
Аз имам приятели,който още не пускат кучето си на вън,а то е на 4м,защото нямало трета ваксина ;)Всеки стопанин преценява
Но хайде да не създаваме на самотната работа като спамим да се преместим :blink:
Но хайде да не създаваме на самотната работа като спамим да се преместим :blink:
Много добре постъпват тези твои приятели.
Публикувано: 23 November 2008 - 09:07 PM
Привет от Баба Бренда! ;D
Хайде да пуснете в галерията по някоя снимка от рожденните Ви дни! Аз не обичам да се снимам много /мразя светкавици/, но имам една снимкаот един рожден ден от детската си възраст, която Габи много обича! Само че, когато аз бях малка нямаше още дигитални фотоапарати, така че трябва първо да я сканирам и ще Ви я пратя!
Поздрави :wub:
Хайде да пуснете в галерията по някоя снимка от рожденните Ви дни! Аз не обичам да се снимам много /мразя светкавици/, но имам една снимкаот един рожден ден от детската си възраст, която Габи много обича! Само че, когато аз бях малка нямаше още дигитални фотоапарати, така че трябва първо да я сканирам и ще Ви я пратя!
Поздрави :wub:
Публикувано: 26 November 2008 - 11:14 AM
Целувки за рожденика Макс, от цялата ни глутница!!! :wub: По-малко лудории, повечко угодии!!! ;D Да е жив и здрав малчо, много да ви радва, дълги години да сте заедно!!! :blink: Снимки чакаме с нетърпение! ;)
Публикувано: 26 November 2008 - 01:01 PM
Честит рожден ден на чаровния Макс и от нас :wub: Да ви е здрав и умерено палав дълги години, да ви разхожда по планини и морета и да покорявате всички върхове по пътя си. :blink:
Много целувки от нас с Бенджи и чакаме снимки :wub: :wub: :wub:
Много целувки от нас с Бенджи и чакаме снимки :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 26 November 2008 - 01:19 PM
Приятели, много ви благодаря за милите думи и страхотните пожелания! дано ви се връщат десетократно и на вас и на четириногите ви сладурковци!! :wub: :wub: :wub:
ДА ни е жив и здрав малкият дявол и лично аз му пожелавам най-вече много здраве (и малко повече послушание) и скоро да си има двор и приятелче, с което да беснеят заедно :) :wub: :wub: :yahoo: :yahoo:
П.П. тортата е готова от снощи, но празникът ще е по-късно тази вечер, и разбира се без снимки и подаруци няма да мине :)
ДА ни е жив и здрав малкият дявол и лично аз му пожелавам най-вече много здраве (и малко повече послушание) и скоро да си има двор и приятелче, с което да беснеят заедно :) :wub: :wub: :yahoo: :yahoo:
П.П. тортата е готова от снощи, но празникът ще е по-късно тази вечер, и разбира се без снимки и подаруци няма да мине :)
Публикувано: 26 November 2008 - 02:20 PM
Еее, Маски вече е на 2 годинки :->) Честит Рожден Ден на златния сладур :wub: Да е жив и здрав, да ви радва и слуша :wub: :wub: :wub: :yahoo: :->)