Рождените дни на нашите любимци
Публикувано: 26 November 2008 - 07:40 PM
Честит втори Рожден Ден на Макси!Брани,да ти е жив и здрав, да те радва,но и ти него също... ;D

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 26 November 2008 - 08:11 PM
Приятели, искам още веднъж да ви благодаря за искрените и топли пожелания! наистина сме си като едно семейство тук с вас :) :wub: :wub: :wub: ето сега и обещаните снимки от купона :) първо бяхме на една многоооо дълга разходка, където ни беше позволено да се цапаме колкото си искаме и да се въргаляме в калта - резултат наложи се баня :) после сложихме тортата и започна едно чудене, едно маене какво е това :) имаше и подаръци - кожен кокал и мултифункционална играчка :) ето вижте снимките :)
Публикувано: 26 November 2008 - 08:18 PM
Почерпихме с торта и нашите приятели - Тайгър и Пухчо, които също я сметнаха за много апетитна :)
А самата торта:
форма: кучешка лапа не знам дали се вижда хубаво на снимките
състав: телешко, свинско, пилешко (бутчета, сварени и обезкостени), ориз, варени яйца (7 бр.), настъргани гранули за окраса, плюс кучешки бисквитки. рисуваното е с картофено пюре, а ноктите на лапата са от кучешки салам ;D ;D ;D :)
А самата торта:
форма: кучешка лапа не знам дали се вижда хубаво на снимките
състав: телешко, свинско, пилешко (бутчета, сварени и обезкостени), ориз, варени яйца (7 бр.), настъргани гранули за окраса, плюс кучешки бисквитки. рисуваното е с картофено пюре, а ноктите на лапата са от кучешки салам ;D ;D ;D :)
Публикувано: 27 November 2008 - 12:02 AM
Честито и от мен и Амба на рожденника Макс. :wub: Най-вече да ти е здрав и дълги години все да сте така щастливи заедно.Пожелавам ви и тази годинка много вълнуващи пътешествия, и най-щурите разходки с четирилапи ( и не само) приятели :yahoo:
И аз чакам снимки и да разкажеш как сте си изкарали!
И аз чакам снимки и да разкажеш как сте си изкарали!
Публикувано: 27 November 2008 - 10:26 AM
Брани, тортата е невероятна, направо надмина себе си и ни скри шапката!!! А и като ингредиенти е супер!!! :->) Голям майстор си! Момчетата ми направо завидяха на Макси! ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 12:04 PM
Цитат
Мареа, то като гледам и вие скоро ще празнувате :) сега след някои и друг месец ще имаме на веднъж много рожденници :) всички бебета ще пораснат изведнъж :)
Брани,права си!Макси "повлече крак" следващата ще бъде Мареа,а после Бък,Кари иииии всички останали продължаваме.За сега само ще крадем идей за торти ;D