Операция
Публикувано: 04 June 2005 - 01:30 PM
О, горкия, не е готино да ти оперират нещо. Ама и на мен преди година ми оперираха скъсана връзка, ама сега нищо ми няма и си тичам...... и на Лео ще му мине, даже трябва по-бързо, че ще се изложи - той куче ли е или човек b).
Аз още нямам с кого да ти стискам лапи, ама палци ще стискам b).
Аз още нямам с кого да ти стискам лапи, ама палци ще стискам b).

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 04 June 2005 - 02:10 PM
Благодаря, милички... нещо съм се вкиснала, няма я Ита-вет да ме нахока задето се тръшкам така.
Лео тичаше с един питбул (страхотен сладур, абсолютно неагресивен към другите кучета, поне за сега). Изведнъж изквича като от болка, от тогава куца, мина много време - аз все се бавих, а и не сме предполагали че може да се стигне дотова. лекарите казаха че може да е стъпал на криво и ще му мине, а пък то не минаваше, отидохме на рентген, мачкаха го първо местните лекари тук до нас, после Ита, после Димов. Коляното лопа, операцията е задължителна.
Страх ме е ако правя нещо неправилно или го изпусна кучето ми да не се осакати s)
Лео тичаше с един питбул (страхотен сладур, абсолютно неагресивен към другите кучета, поне за сега). Изведнъж изквича като от болка, от тогава куца, мина много време - аз все се бавих, а и не сме предполагали че може да се стигне дотова. лекарите казаха че може да е стъпал на криво и ще му мине, а пък то не минаваше, отидохме на рентген, мачкаха го първо местните лекари тук до нас, после Ита, после Димов. Коляното лопа, операцията е задължителна.
Страх ме е ако правя нещо неправилно или го изпусна кучето ми да не се осакати s)

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 05 June 2005 - 05:02 PM
Много пожелания за успешна операция и бързо и пълно възстановяване от мен и Таря w).
Фурия,
Ти Фурия ли си или глезла?
Стегни се. Имаш здрав разум за трима (три, ако предпочиташ). Преминала си през толкова препятствия, ще се справите с Лео и с операцията.
И ще сте като нови r).
Стискам палци и пожелавам късмет w).
Фурия,
Ти Фурия ли си или глезла?
Стегни се. Имаш здрав разум за трима (три, ако предпочиташ). Преминала си през толкова препятствия, ще се справите с Лео и с операцията.
И ще сте като нови r).
Стискам палци и пожелавам късмет w).
Публикувано: 05 June 2005 - 05:16 PM
хайде, хайде - без притеснениия всичко ще е наред r) , нали знаеш ,че като се претистискаш ти същото става и с кучето - така че смело и отговорно отивате оперирате се и след 3 седмици на среща при хилтан
r) успех , и ако има нещо свиркайте - ние сме на линия
r) успех , и ако има нещо свиркайте - ние сме на линия
Публикувано: 05 June 2005 - 05:34 PM
b) ;)
Публикувано: 05 June 2005 - 06:44 PM
Аз съм малко позакъсняла, но имате 8 лапи и всякакви палци които имам за операцията. Лео съм го виждала само веднъж, но ми се стори, че си е инат (догицата май също го забеляза тогава, ако ходеше при нея, че непомня вече), така, че ще си му мине като на куче b) Разбира се никой не си мечтае за операция, но все пак наистина не се притеснявай, че ще шашнеш Лео ;) И ан тебе ще ти мине шаша, споко ;) b)
Успех!
Успех!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 June 2005 - 11:31 AM
Няма какво да се притесняваш, по пътя на логиката и да се и да не се щом трябва тва е положението , та щом няма измъкване по-добре не се притеснявай , така нито на Лео нито на теб ще помогнеш.
То лесно се дават съвети от страни , но ще видиш че след някоко дни ще си забравила какво е било.
Стискам плаци , като се прибера ще и кажа на онези двамата в къщи да стискат всички лапи:)
аз съм и разказвала за Лео така че знаят:)
То лесно се дават съвети от страни , но ще видиш че след някоко дни ще си забравила какво е било.
Стискам плаци , като се прибера ще и кажа на онези двамата в къщи да стискат всички лапи:)
аз съм и разказвала за Лео така че знаят:)
Публикувано: 06 June 2005 - 06:40 PM
ей няма да се притеснявате!!! всички сме с Лео така че няма страшно! и тука стискаме много лапи... ;) на Лео да предадете мноооого целуФки по носа w) и да се оправя бързо- нали е ЛЪВ!!! b) w)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Вход

Горе
Цитиране +

[br]