Interests:Музика,фотография,готварство,биология и кокерии :)
Публикувано: 24 September 2009 - 02:24 PM
Колко много снимки и всичките толкова хубави nat8 Бенджи има много хубава козинка,аз не си спомням да съм виждала по-големи негови снимки ,което означава,че по-честичко трябва да пускате снимки Целуваме Ви всички
Всички ушатковци са много сладки и чаровни. Като гледам не само Рея обича да се снима. Няколко снимки и от нас да не ни забравите.
Снимка (и)
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Всички снимки са супер!! Първата снимка на Сара е уникална!! Ние с Ира имаме много нови снимки.. за моя рожден ден и ушатото диване намаза - получи ново легълце.. аз го харесах МНОГО.. тя същоо.. ето сега една-две снимки да видите как се разполага малката принцеса в новите си покои, а по-нататък ще пусна и другите ни нови снимкии
Здравейте. Ние пак бяхме на село днес и пак сме с много снимки Сигурно вече ще ви омръзне от нас . Иначе Тара си намери истинска приятелка в лицето на братовчедка ми. Тя е на 2 г. и много си допаднаха и двете игриви и любопитни, можеше ли да не се харесат. Споделяха си играчките, разхождаха си се двечките изобщо... Освен това се оказа, че и Полина (братовчедка ми) обича да гледа кокошките, така, че и за там си имахме компания. Естествено Тара не забравя старите си приятели и обърна малко внимание на котката.
П.П Днеска станахме на 4 месеца
Ето ни първо с котката :
После при пиленцата :
И малко разходки :
И после игри :
Този път нямаше карамфили, но имаше достатъчно зюмбюли за игра.