Raiun, като ни погледнат с тези очи - най - хубавите са
Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 25 September 2009 - 08:50 PM
Всички ушатковци са много сладки и чаровни. Като гледам не само Рея обича да се снима.
Няколко снимки и от нас да не ни забравите.
Няколко снимки и от нас да не ни забравите.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 September 2009 - 10:23 PM
Всички снимки са супер!! Първата снимка на Сара е уникална!!
Ние с Ира имаме много нови снимки.. за моя рожден ден и ушатото диване намаза - получи ново легълце.. аз го харесах МНОГО.. тя същоо.. ето сега една-две снимки да видите как се разполага малката принцеса в новите си покои, а по-нататък ще пусна и другите
ни нови снимкии
Ние с Ира имаме много нови снимки.. за моя рожден ден и ушатото диване намаза - получи ново легълце.. аз го харесах МНОГО.. тя същоо.. ето сега една-две снимки да видите как се разполага малката принцеса в новите си покои, а по-нататък ще пусна и другите
Публикувано: 28 September 2009 - 08:39 PM
Цитат(greta i neli @ Sep 28 2009, 02:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аууу много удобно ми изглежда това легъзце как сладко се е разпозожила Ирка
За колко пари го купихте?
Ами то ми е подарък за рождения ден (на 25ти беше) и не знам за колко парички е, но и на мен ми изглежда много удобно, цялото е едно мекичко такова..
Публикувано: 03 October 2009 - 08:55 PM
Здравейте. Ние пак бяхме на село днес и пак сме с много снимки
Сигурно вече ще ви омръзне от нас
.
Иначе Тара си намери истинска приятелка в лицето на братовчедка ми. Тя е на 2 г. и много си допаднаха и двете игриви и любопитни, можеше ли да не се харесат.
Споделяха си играчките, разхождаха си се двечките изобщо... Освен това се оказа, че и Полина (братовчедка ми) обича да гледа кокошките, така, че и за там си имахме компания.
Естествено Тара не забравя старите си приятели и обърна малко внимание на котката.
П.П Днеска станахме на 4 месеца
Ето ни първо с котката :

После при пиленцата :

И малко разходки :

И после игри :

Този път нямаше карамфили, но имаше достатъчно зюмбюли за игра.
Иначе Тара си намери истинска приятелка в лицето на братовчедка ми. Тя е на 2 г. и много си допаднаха и двете игриви и любопитни, можеше ли да не се харесат.
П.П Днеска станахме на 4 месеца
Ето ни първо с котката :
После при пиленцата :
И малко разходки :
И после игри :
Този път нямаше карамфили, но имаше достатъчно зюмбюли за игра.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +