Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 29 May 2008 - 06:31 PM
колко сладки кокерченца :wub:
целувки на всичките ушльвци от кака им Беба ;D
днес сутринта неможахме да излезем,беше мн гадно времето...кално и мокро :'(
целувки на всичките ушльвци от кака им Беба ;D
днес сутринта неможахме да излезем,беше мн гадно времето...кално и мокро :'(
Публикувано: 29 May 2008 - 07:09 PM
Аххх, че си приличат!!! Голям сладур е Бенджи :wub: :wub: :wub:Прати му много целувки :wub: :yahoo: Само че на Бъди ушичките сега са му по-дълги и къдреви ;D Незнам но ми казаха че е американски кокер, но на мен по ми прилича на английйски, но това за мен няма значение :wub:
Публикувано: 29 May 2008 - 07:10 PM
Немога да качвам снимки много са големи 1МБ а пък най-голямо може да бъде 512КБ някой да знае как да смаля снимките? :'(
Публикувано: 29 May 2008 - 07:42 PM
Пробвай в този сайт: http://www.tinypic.com/ . Избираш си снимка, но преди да дадеш Upload, му избираш големината от Resize. След като се качи, копираш втория линк, който ти предлага, за да излезе като снимка. После го Paste-ваш в съобщението, което пишеш и това е. :blink: Всъщност има много начини, но мисля, че този е доста бърз и не се разваля качеството на снимката. Надявам се да съм помогнала. ;)

Публикувано: 30 May 2008 - 09:34 AM
Еи бравос, най-накрая да сожиш и ти снимки! то ние колко сме изпуснали - помня го само бебе, а гледай сега! възмутена съм, точно вчера си мислех да ти се скарам, че не пскаш снимки! да се поправиш, ей! тоя красавец няма как да не му се радваме - толкова е порасъл - колко сте големи вече?
Публикувано: 30 May 2008 - 04:31 PM
Наистина Ралфи няма нищо общо с Бебка...моята е доста по-едра,нищо че е само на 5 месеца!
Пожелавам на мъничкия мъж Ралфи да расте все така здрав и обичан...нека само добри неща ви спохождат,и не само вас,а всички от тук,поне :):wub:
Тук Бебка много бързо порастна и все същата грозничка си ми остава :wub: надявахме се да се промени...да...промени се...стана по палава ;D
Ето снимки на малката злобарка
Пожелавам на мъничкия мъж Ралфи да расте все така здрав и обичан...нека само добри неща ви спохождат,и не само вас,а всички от тук,поне :):wub:
Тук Бебка много бързо порастна и все същата грозничка си ми остава :wub: надявахме се да се промени...да...промени се...стана по палава ;D
Ето снимки на малката злобарка
Публикувано: 30 May 2008 - 04:44 PM
joleto, не разбирам защо така си приела фикс идеята, че кученцето ти задължително трябва да стане кокер... е да няма да е кокер...но поне ти е вярно приятелче... и майната им на породите...нали го обичаш и те радва с всичките си мизерийки и бели, които ти прави в къщи... каквото и да порасне му се радвай и гледай да ти е живо и здраво... а и не мисля, че Бебка е грозна...напротив...изключително симпатично куче е:)
Публикувано: 31 May 2008 - 12:32 PM
не е някаква фикс идея,а БЕШЕ моята мечта :(
отидоха ми мечтите по дяволите ;D мечтаех за послушно и добричко кученце с порода,но за сметка на това получих не породисто откачено сладурче,което яде всичко по пътя си и чупи всяка пръчка,която намери...получих една малка палавница,която с нетърпение чака да се върнем от разходка за да се изака вкъщи ;D
проблема е,че свикнах с нея и страшно много я обичам,но майка ми и баща ми все повече се настройват с/у нея,по скоро майка ми настройваше баща ми :angry:
както и да е...да ми е жива и здрава пък другото не е важно ;)
искам да порастне бързо,че още малко и ще ми огрезе леглото и ще спя на земята ;D
отидоха ми мечтите по дяволите ;D мечтаех за послушно и добричко кученце с порода,но за сметка на това получих не породисто откачено сладурче,което яде всичко по пътя си и чупи всяка пръчка,която намери...получих една малка палавница,която с нетърпение чака да се върнем от разходка за да се изака вкъщи ;D
проблема е,че свикнах с нея и страшно много я обичам,но майка ми и баща ми все повече се настройват с/у нея,по скоро майка ми настройваше баща ми :angry:
както и да е...да ми е жива и здрава пък другото не е важно ;)
искам да порастне бързо,че още малко и ще ми огрезе леглото и ще спя на земята ;D