Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 01 June 2008 - 06:07 PM
олеее,баси готините приятелчета ;D
тази Кара,тази Кара...да и дадеш много целувки от мен и Бебзито...
ние се връщаме от разходка и познайте какво!
Бебка свърши работата си за 15 минути,както 3-4 дена поред!
Страшно се радвам,но ме притесняват родителите :'(
тази Кара,тази Кара...да и дадеш много целувки от мен и Бебзито...
ние се връщаме от разходка и познайте какво!
Бебка свърши работата си за 15 минути,както 3-4 дена поред!
Страшно се радвам,но ме притесняват родителите :'(
Публикувано: 01 June 2008 - 11:40 PM
какво толкова те притесняват родителите!! Кая е много права за Бебка - стига си се питала и си говорила за мечти, Бебка е такова сладурче - мислиш ли че Макс слуша или че Кара не прави бели или не е създавала проблеми ( пиша за кара, защото виждам, че много я харесваш) или пък,че Ралф не е бесен дивак! всички са луди, нали затова са кокери. макс ме е докарвал до нервна криза с непослушание и събиране на боклуци, докато го отуча. ако Бебка можеше да те чуе какво говориш, би била много тъжна, ти би и разбила сърцето!!!!!!!!!!!!!не разбирам как можеш да казваш че я обичаш и същевременно да пишеш че тя е убила мечтите ти!?
Публикувано: 02 June 2008 - 07:30 AM
Не съм казвала ТОЧНО,че ми е убила мечтите,защото 1во сама си я взех,аз си я избирах и страшно много се влюбих в нея от пръв поглед...имах достатъчно пари да си купя т.н мечта,но исках това,защото ме заплени...не съм и предполагала,че ще ме измамят...и мечтите ми се разбиват всеки път...когато мечтая за нещо много силно,то винаги се обърква!
Обичам си я такава,но не мисля,че ми е забранено да мечтая или да харесвам чуждите кучета...все пак всеки човек харесва повече чуждото от колкото своето...може ти да не си такава все пак :)
Родителите ми точно това мразят в Бебка-че не е породиста...защото са некви сноби и постоянно се карам заради Бебка с тях...ако не я обичах повече от мечтите си нямаше да съм в спорове с баща си а щях да я захвърля на улицата и да си остана мечтателка...и без тва мечтите никога не се превръщат в реалност и това съм го разбрала още преди 7-8 години,когато открих,че баща ми е алкохолик ;)
Така че не берете грижа за мечтите ми,моля :)
Обичам си я такава,но не мисля,че ми е забранено да мечтая или да харесвам чуждите кучета...все пак всеки човек харесва повече чуждото от колкото своето...може ти да не си такава все пак :)
Родителите ми точно това мразят в Бебка-че не е породиста...защото са некви сноби и постоянно се карам заради Бебка с тях...ако не я обичах повече от мечтите си нямаше да съм в спорове с баща си а щях да я захвърля на улицата и да си остана мечтателка...и без тва мечтите никога не се превръщат в реалност и това съм го разбрала още преди 7-8 години,когато открих,че баща ми е алкохолик ;)
Така че не берете грижа за мечтите ми,моля :)
Публикувано: 02 June 2008 - 03:02 PM
desi_kz1, мястото никак не неподходящо ;D, и аз имам такъв любител да спи точно там! ;D Сега добре изглежда, защото целият се сгушва, ама след време да видиш, че гъзенце е пораснало и трудно се напъхва, но не се отказваме, пак си лягаме там ;D , та просто след време преставаш да ползваш функцията "колелца" и винаги внимаваш в картинката! ;D Ще потърся и аз такава снимка, просто не може да няма! ;)