Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 18 September 2008 - 12:04 PM
Ох,късметлии, аз съм решила да съм инициатор както винаги и да си ушия нещо подобно като на Айк и Зоро заради предстоящия явно доста дълъг ветровит и дъждовен сезон.проверих за цени и нещо не сам ми по джоба и си мисля да се пробвам с шиене. иначе колко струва таз щуротийка?
Публикувано: 19 September 2008 - 01:40 PM
nat8 Бенджито е много сладък с дрешката :wub: :wub: :wub: на момчето от Томи :blink: Аз вчера като се рових из форума видях че idol ike е написала номера на жената която шие дрешките на Айк и Зорро и смятам да се обадя и ако може да поръчам ,че ни трябва и нещо по закрито за влажно време ;D Ето го и кожухчето на Томи от миналата зима :blink: ще го носи и тази но ми се иска и нещо по закрито :blink:
Публикувано: 19 September 2008 - 03:37 PM
Днес с Бъди си направихме една много голяма следобедна разходка :Танц:Отидохме на нашия"парк-горичка" Тюлбето и падна едно голямо тичане, преследване на катерички и всякакви птички и буболечки ;D По едно време намери една следа и тръгна по нея и стигнахме до една дупка, предполагам на някакво животинче :Pето и снимки
Публикувано: 19 September 2008 - 03:47 PM
Браво, страшно сладки снимки :)
Публикувано: 19 September 2008 - 03:48 PM
А това е много известната и единствена по рода си в България мисля Тракийска Гробница, която се намира на Тюлбето в Казанлък, където бяхме днеска :blink:
Публикувано: 19 September 2008 - 04:07 PM
Днес времето при нас е слънчево и топличко, хората даже ходиха по къси ръкави, в момента още пече :blink:
Публикувано: 19 September 2008 - 04:48 PM
Лелееее, къде е това "при вас"? Така завиждам! ;)
Публикувано: 19 September 2008 - 04:52 PM
Късметлии, при мен е седем градуса!
Публикувано: 19 September 2008 - 06:10 PM
Sesili, Diqna_Stoicheva, благодаря за комплиментите. :blink:
Томи има много хубаво кожено палтенце. Наистина ви трябва нещо по-тънко за есента. И на нас също.
Поздрави и :wub: на Бенджи и Томи от нас.
desi_kz1, много хубави снимки. Наистина сте за завиждане за топлото време. Тук е нещо средно - не много топло, не много студено. Е, сутрин си е студено.
Томи има много хубаво кожено палтенце. Наистина ви трябва нещо по-тънко за есента. И на нас също.
Поздрави и :wub: на Бенджи и Томи от нас.
desi_kz1, много хубави снимки. Наистина сте за завиждане за топлото време. Тук е нещо средно - не много топло, не много студено. Е, сутрин си е студено.