Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 02 July 2008 - 07:07 AM
ivelin9021,голяма красавица е твоята Тара :wub: И съм съгласна с Brani and Max,че въобще няма нищо общо с БЪк,а по скоро си прилича с Ралф ;) Много ти е сладка и да я намачкаш от мен.
П.С.Много внимавай с ръцете!Като гледам колко е кръвожадна нищо чудно до 2-3 дни да си без пръсти :o
П.С.Много внимавай с ръцете!Като гледам колко е кръвожадна нищо чудно до 2-3 дни да си без пръсти :o
Публикувано: 02 July 2008 - 04:28 PM
Здравейте !
отдавна не съм писала тук , само влизах и четях , доста се е разрастнал форума , радвам се за това. Всички кокерчета са много сладки , да са ви живи и здрави ! Ето ги и моите две : мама Вики и щерка й Чара. Абсолютни беладжийки ... както всички кокери :blink:
Първата снимка е на Чара , а втората е на Вики .
отдавна не съм писала тук , само влизах и четях , доста се е разрастнал форума , радвам се за това. Всички кокерчета са много сладки , да са ви живи и здрави ! Ето ги и моите две : мама Вики и щерка й Чара. Абсолютни беладжийки ... както всички кокери :blink:
Първата снимка е на Чара , а втората е на Вики .
Публикувано: 02 July 2008 - 06:55 PM
Добре дошли на Мери 1212 ,Чара и Вики!Много красиви кучета!Радвам се ,че вече имаме дългоушковци и в тази окраска в нашата голяма кокерска компания! :yahoo:А колко са големи красавиците? :blink:
Публикувано: 03 July 2008 - 10:23 AM
Благодаря Виолета и на всички във форума , радвам се да се присъединя към вас и че имам възможността да говоря с хора на които кокерите са им слабото място , така както е при мен . Ами за Вики - тя на 3 юли ще навърши 4 години , а Чара е на 1 год и почти 4 месеца . Бяха 7 кученца в кучилото , 6 от тях продадох , Чара си я оставихме за нас и за компания на майка си ... трябва да ви кажа че е много трудно да се разделиш с толкова сладки същества след като си ги гледал 40 , 45 дни , да не говорим за това при какви стопани ще попадне малкото , слава богу всичките 6 са добре и попаднаха при хора с широки сърца. Това е за сега от мен . Желая на всички приятен ден и весели мигове с вашите сладки приятелчета ! :blink:
Публикувано: 06 July 2008 - 05:33 PM
Снимки от днешната разходка :blink:
Кара

Бенджи

Бък

Снимки имат Sesili и ralica_v, също. :yahoo: :yahoo: :blink:
Ии едно ново клипче - вижте как се влачи уморен кокер, който не иска да върви ;D ( любимото му е да легне така на средата на улицата и да го влача ;D :rolleyes: )
http://www.youtube.c...h?v=tVAswk66h7Q
Кара

Бенджи

Бък

Снимки имат Sesili и ralica_v, също. :yahoo: :yahoo: :blink:
Ии едно ново клипче - вижте как се влачи уморен кокер, който не иска да върви ;D ( любимото му е да легне така на средата на улицата и да го влача ;D :rolleyes: )
http://www.youtube.c...h?v=tVAswk66h7Q